ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Okadar da olmaz canim esin gereksiZ abarti bi tepki wermis yani.her kadin bakar esinin teline bakmam diyen yalan soler bnce..topla esyani ananin evine gt ne demek ayip ya

kocanız bana hiç masum gelmedi.
diyelim ki siz de hatalısınız, yahu bu kadar çıldıracak ne var, defalarca özür dilemişsin.
tamam hoşuma gitmedi bir daha olmasın der geçer ama ya gözünü korkutuyor ya da kavgaya sebep arıyor.
o da size yaptığı edepsizlikten dolayı özür borçlu. bu kadar kolay git denir mi.

editbüdüt: ex eşimde telini hep ortada bırakırdı, çünkü bir kere bile kurcalamadım. tabi ayakta uyumuşum hiç oralara girmiyim şimdi. kızım benden daha uyanıktı. bir sabah gelen mesajı okuyor ve baba kıyamet koparıyor ben hala ayakta uyuyorum bu arada. ne hakla benim telimi karıştırırsın diye.
diyeceğim o ki küçücük olaydan fırtına koparan, bu kadar edepsizlik yapan adamdan, neyin korkusunda diye şüphelenirim.
tecrübemle sabittir.

bi telefona baktın diye evden kovmak nedir yol yapıyor birdaha bakma diye bile bile bırakmış telefonunu bariz yediği nane var gibi

çok fazla tepki vermiş eşiniz ben olsam asıl şimdi şüphelenirdim çok tuhaf geldi tepkisi...

Abartmış

Baskasi olsa yoksa bile var bunda bi seytanlik derr

Bu ne çocuk gibi, sırf telefonuna baktın diye meseleyi amma da büyütmüş.
Dikkat et bence bu kadar büyüttüyse elbet vardır bir sebebi.(!)

Ayy bu ne yaa??? Koskoca kadını çocuk gibi ''hadi annenin evine'' diye korkutmaya çalışmak nedir??? Sizde hata göremedim ama eşinizin tavrı çok saçma.

Eminim evli bile değilsin.
Her olayda "ayrilalım,bitti,git evine.." demekle mi kisilikli biri olunuyor ?
Kaldi ki ben eminim bu sebeple konu sahibinin eşi boşanmayacak ve boşanmayacagi halde böyle ayrilik laflari edenler,evi terk edip oraya buraya gidip geri gelen tiplerin evliliği laçka olur.
Bende 1 sene 3 aylık evliyim.Buzde tartistik bizde kavga ettik ama isin icine ayrilik,evden kovma vs girmedi.Hic bi zamanda kizdim diye annemin evine koşmadım.Ben gidersem veya bosanalim dersem o evlilik bitmiştir.
Boş boş blöf atmak nezamandir kisilik olmuş.

Tamam cok hoş bırsey degıl ınsanların özeline dokunmk amaa evden kovacak kadarda ne yaptınız kı? Bir es olarak bu mu hakettıgınız .. Evden kovulacak kadar degerszsenız ne anlamı kaldıkı.. Ben cok sasırdım esınızın tepkısıne . Keske bukadar ezdırmeseydınız kendınızı .

Genelde erkekler bu özel alan konularında kıyametleri kopariyorlar, araniz iyi oldu mu acaba ?

hadi sen de karıştırdın ne belli ediyorsun , hadi belli olduğunu anladın neden evet karıştırdım demiyorsun :)) yakalanmissin işte çok fena.

Adam ne kadar abartmis. Asıl kendi yaptığı affedilmesi daha zor bisey. Evden kovmuş resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…