ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Eh yalan söyleyen erkek tarafı olsa "boşan kardeş yalancı adamla ömür geçmez" deriz.
Yapan hatun kişi ise "amma da abartmış yahu" oluyor.
Tamam fazla reaksiyon göstermiş ama çok hassas demek ki. Sınırlarına saygı duymanız lazım.

Cnm bence eşin bir daha böyle bişey yapma diye gözünü korkutmak istemiş fazla üstüne gitme düzelir

Konu sahibi yalvar yakar aglaya sizlaya dakika basi ozur dileye dileye adamin totosunu kaldirmis, kadin da kendine guvenecek yoksa ezilir boyle yok yere

Aynen öyle valla. Haklı haksız kuyruğum hep diktir. Hiç de ezilmem, savunurum kendimi. Dişliyim o konuda. Dik dururum. Yoksa böyle çıkar tepene, indirebilene aşk olsun !

Konuyu acaba ben mi açtım dedim..
Aynı benim eşimde yalana asla tahammül edemez küçüğü büyüğü olmaz...
Benide boşar allah esirgesin
Eşiniz yaptığınızın ne kadar yanlış acı ve güven kırıcı olduğunu anlatmaya çalışmış aslında haklı bu kadar basit bir konuda yalan soylediyseniz önemli bir konuda da söylersiniz...
Kendinizi değiştirin ne pahasına okursa olsun gerçeği söyleyin...
Bunu yapacağınıza yemin edin...eşinize
Inşaallah duz3lirsinzi

nevar ki bunda, benim eşimin telide ortada, bakıyorum bazen, baktığımı ister farketsin ister farketmesin, bence eşiniz gereksiz uzatmış, aranızda sanırım mesafe çok

Bu yüzden "Topla eşyalarını annene gidiyorsun" mu dedi? Yok artık.
Madem adam gibi adamsa ve sen yalancıysan sana güveni yoksa kalkar kendi gider.
Ufacık bir şeyi bu kadar büyütüyorsa var bunda bi bit yeniği.

2 secenek var..

Ya bir daha yapma diye iyice burnunu surtup korkutmak istedi

Ya da aslinda gercekten sakladigi bisey vardi onun icin bu kadar tepkili

Aşiri derecede tepki gostermis , cok fazla

2 secenek var..

Ya bir daha yapma diye iyice burnunu surtup korkutmak istedi

Ya da aslinda gercekten sakladigi bisey vardi onun icin bu kadar tepkili

Aşiri derecede tepki gostermis , cok fazla

benımde aklıma ilk bu geldi.....hatalı olanlar genelde karsısındakını sindırmek ıcın seslerını çok yükseltırler.

ay valla roller değişti anacım
erkekler tripli oldu kadınlar peşinden koşup yalvarıyo artık

Eşiniz biraz abartmış ama haksız da degil. Ben de bana sevdigim biri güvenmese hem de guvenini sarsacak bir sey yapmadigim halde guvenmese cok kırılirdim. Sucu seytana atmaya gerek yok hadi baktiniz baro bakmadim demeseydiniz. Ben de iliskimi saglam temeller üstüne kurmak isterim boyle kucuk görünen onemli ayrintilar beni cok etkiler. Gurur meselesi

Yuhh yani bu kadar tepki cok fazla olmus bence özür dilemeyi birak artik adam dövmekten beter etmis resmen sizi degerin kalmadi annenlere git de ne demek

Ayyy aklımı aldınız şeytana uydum, utanıyorum başlığı giriş eşim beni aldatmaz olunca Eyvah dedim şeytana uydum aldattım diyecek

Çok çok büyütmüş eşin. Ve bu kadar minicik birşey için çok ağır konuşmuş.

Ben de herkes gibi yalandan nefret ederdim ama eşimle tanıştıktan sonra artık bu kadar katı değilim. Eşim yalan söyler ben hep doğrucuydum. Mesela o görüştüğün kimse oldu mu diye sorsam bile olmadı der ki daha önce nişan atmış yalan söylüyor ama amaç belli. Ben de salak gibi oldu bikaç kişi dedim çok üzülmüştü sonra dedim ne gerek var herşeyi doğru anlatmaya. Başka biçok yalanını yakaladım ama hepsinin amacının beni üzmemek olduğunu anladım bir süre sonra. Çok anlattım ona beni üzmemek için bile olsa yalan söyleme bak her seferinde yakalanıyorsun zaten dedim ama huylu huyundan vazgeçmiyor

Eşimin kalbini biliyorum yalanının amacını biliyorum o yüzden artık yakalamaya da çalışmıyorum yakalasam da büyütmüyorum.

Eşine kendini anlat Can'ım büyütecek birşey yok ortada

Okurken şok oldumm resmen.Bu nasıl bi tepki ya.Sırf telefona baktı diye insan karısını kapının önüne koyarmı?Böyle birşey için insan eşini bu kadar kolay gözden çıkarırmı?Bahane arıyormuş o.Allah sana kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…