Ahhhhh ilk buluşma bir el attın :(

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardı neyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya

Biraz önce msjına cvp vermeyince aradı , bende söyledim hiç sevmem bu tip davranışları insan net olmalı , sonra dedi ki ne kadar kafanda kurmuşsun öyle bir düşüncem yoktu sadece çok yorgundum ayrıca sen beni beğenmemişsin diye düşündüm dedi erkekler düz düşünür dedi offf siz kadınlar çok fenasınız dedi rezil oldum yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla eğer extrem bir durum yoksa, başına ya da ailede birinin başına bir iş gelmediyse ve sen ev gelene kadar mesaj atmadıysa bu işten cacık olmaz...

Ilk mesaji atman dezavantaj olmus yaa... benim de boyle bi bulusmam olmustu. Senin gibi mesaj atmistim sonra o gec cevap vermisti yarin tekrar goruselim demisti gorustuk ama olmicagini anladim demisti cok uzulmustum gururum kirilmisti. Umarim sen bunu yasamazsin

ya çok yorgundu yanımda bile çok zorlanıyordu kaç kez git eve dedim yok dedi gitmem , arabaya kadar bıraktı işte ama hani insan bir sorar vardın mı diye, gerçi dün o buraya gelince bende sormadım o da ayrı bir mesele ne bilim insan yoldan yeni gelmiş haliyle 7 saat biriyle gezmez

ayyy öyle deme ya, ya çocuk bir aydır sürekli o arıyor soruyor toplasan 5 kez falan aramışımdır ve hep onu sitem etmesi üzerine

Lütfen yanlış anlama ama bence çok beklentiye girme. Buluşmadan sonra bir mesaj bile atmadıysa çok olumlu değildir sanki. En azından bir mesaj atardı. Umarım yanılırım ama ilgilenen adam da ilk buluşmadan sonra bir mesaj en azından atar genelde benim gördüğüm yaşadığım bu yönde oldu hep.

ya atamazsa atasın bende yoluma bakarım , sonuçta yorgun haliyle o kadar benimle ilgilendi 7 saat ya gezdi neyse işte teşekkür ettim bende

keşke bekleseydin.dünden razı gibi olmuş eşimle sevgiliyken aramızda bir mahalle vardı.ilk buluşmamızda görüşmeden sonra evlerimize yakın bir yerde ayrıldık,çok resmiydik tokalaştık görüşürüz dedik.ben mahalleden köşeyi döndüm mesaj atmıştı."belli edemesemde ben sana aşık oldum" diye insanoğlu ilgi görünce şımarır.ben havalara girip mesaja cevap vermemiştim.sürekli aramıştı.aradıkça cevap vermedim.neden bilmem hoşuma gitmişti.sizdekide o hesap işte.onun hoşuna gitmiş kıymete bindirmiş kendini.bence bekle bidaha arama mesaj atma.

öyle yapıcammm aman tamam ben vazgeçtim silicem onu tlfdan engellicem oofff kendi bilir aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…