- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Valla eğer extrem bir durum yoksa, başına ya da ailede birinin başına bir iş gelmediyse ve sen ev gelene kadar mesaj atmadıysa bu işten cacık olmaz...Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
Ilk mesaji atman dezavantaj olmus yaa... benim de boyle bi bulusmam olmustu. Senin gibi mesaj atmistim sonra o gec cevap vermisti yarin tekrar goruselim demisti gorustuk ama olmicagini anladim demisti cok uzulmustum gururum kirilmisti. Umarim sen bunu yasamazsin
30 yaşındayım o 35yaşlarınız kaç acaba
Lütfen yanlış anlama ama bence çok beklentiye girme. Buluşmadan sonra bir mesaj bile atmadıysa çok olumlu değildir sanki. En azından bir mesaj atardı. Umarım yanılırım ama ilgilenen adam da ilk buluşmadan sonra bir mesaj en azından atar genelde benim gördüğüm yaşadığım bu yönde oldu hep.
keşke bekleseydin.dünden razı gibi olmuşeşimle sevgiliyken aramızda bir mahalle vardı.ilk buluşmamızda görüşmeden sonra evlerimize yakın bir yerde ayrıldık,çok resmiydik tokalaştık görüşürüz dedik.ben mahalleden köşeyi döndüm mesaj atmıştı."belli edemesemde ben sana aşık oldum" diye insanoğlu ilgi görünce şımarır.ben havalara girip mesaja cevap vermemiştim.sürekli aramıştı.aradıkça cevap vermedim.neden bilmem hoşuma gitmişti.sizdekide o hesap işte.onun hoşuna gitmiş kıymete bindirmiş kendini.bence bekle bidaha arama mesaj atma.
30 yaşındayım o 35doğum günlerimiz bile aynı gün
Oo sizin yaslar olgunmus yeterince belki de aramasi gerekmedigini dusunmustur neticede olgun yetiskin insanlarsiniz...
adam 35 yaşında valla bu saatten sonra trip meselesine girerse yol alsın
adam 35 yaşında valla bu saatten sonra trip meselesine girerse yol alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?