- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.797
- 178
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
sızde ılgılendıgınız adama kıbarca teşekkür ettım ıncılerım dokulmedı falan fılan dedınız.adam hoşunuza gıtmıs bellı. smdı adam begenmemıs sızı ya da aranızdakı ıletısımı vs. hemen tavır deıstırıyosunuz ıste benle gezdıgıne yorgunluguna yansın 7 saat falan dıye bu da hos deıl.
Arkadaşım bence bu kişi ile ilgili çok beklentiye girme, yani telefonla konuşmakla yüz yüze gelmek farklı olabiliyor. Elektirik alamamış gibi hissettim ben yoksa bir mesaj atması 1 dakikasını almaz. Boşver hiç yazma. Hatta ona de ki o sana bir şey demeden "seni kırmamak için bir şey diyemedim ama düşününce dürüst olmam gerektiğini düşündüm kusura bakma ben senden elektrik alamadım" de. :)) Yani ben olsam öyle yaaprdım
Arkadaşım bence bu kişi ile ilgili çok beklentiye girme, yani telefonla konuşmakla yüz yüze gelmek farklı olabiliyor. Elektirik alamamış gibi hissettim ben yoksa bir mesaj atması 1 dakikasını almaz. Boşver hiç yazma. Hatta ona de ki o sana bir şey demeden "seni kırmamak için bir şey diyemedim ama düşününce dürüst olmam gerektiğini düşündüm kusura bakma ben senden elektrik alamadım" de. :)) Yani ben olsam öyle yaaprdım
böyle dersen atmamasuı normal hatta daha iyi sözünü dinliyor demek ki. hem mesaj atsın hem mesaj attıgında azarlayayım hem ilgi göstersin hem sözümden çıkmasın... oh güzelmişaslında merak ediyor mesala her gün arar mutlaka sorar günün nasıl geçti, bende her defasında babam gibi davranma derimbende az değilim
bence sızın tıpınızı deıl konuşmanızı tavırlarınızı begenmemıs olabılırskypeden her akşam konuşuyordu ya ilk defa görmedi yani , insan her gün birini arar mı her gün 4-5 saat görüntülü tlf konuşur mu yani tuaf değil mi açıkçası bana tuaf geliyor.1 aydır konuşuyoruz toplasan 5 kez aradım o da sitem edince ne bilim
Ahhh bu yanlış anlaşılmalaryeni gelişmeleri yazdım ilk sayfada
Ahhh bu yanlış anlaşılmalaryeni gelişmeleri yazdım ilk sayfada
Bizim de ilk bulusmamizda gece 02.00 gibi evlere dagilmistik ve mesaj gelmemisti, bozulmustum. Eve gelince uyuyakalmisim demisti ertesi gun. O da beni eve birakmak istemisti ben ona is cikmasin diye olmaz demistim, o da oba bozulmus hihi. Hatta sonrasinda dayisi burdaymis, hergün beraber isleri vardi falan. Ben dedim eyvah, o kadar güzel gecen zamani ben mi yanlis anladim. Ama simdi 2,5 sene gecti aradan, nisanliyiz. Üstelik nisanlin cok anlayisli ve düsüncelidir. Bazen erkekler basit düsünüyor gercekten ki bunu benimkisi de söyler hep :)
Ha sizinku farkli da gelisebilir ama kendinizi hirslandirmayin düsünüp düsünüp, zaman verin. Hemen kötüye yormamak lazim bir seyler hissettiyseniz kestirip atmayin derim. Her sey gönlünüzce olsun.
çok teşekkür ederim en güzel yorumdu Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ne iyi dediniz. Bu teknoloji aşkları öldürüyor. Yok mesaj attı,atmadı. Gördü ama yazmadı derken heba oluyoruz yaa.Ayrica bulustuktan sonra arabayla eve biraktiktan 5 dakika sonra msj atan adamlarida gördük sonunu
bu isin matematigi yok
Yok ayni gun şu saatte msj atarsa olur yok olmaz ne alaka ya
ne kadar basit düşünce bunlar
her iliskinin dinamigi her iliskinin enerjisi
kişilerin yasam tarzi egitimi kültürü karekteri farkilidir
genellemelere aldanmayin konu sahibi.
Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
Biraz önce msjına cvp vermeyince aradı , bende söyledim hiç sevmem bu tip davranışları insan net olmalı , sonra dedi ki ne kadar kafanda kurmuşsunöyle bir düşüncem yoktu sadece çok yorgundum ayrıca sen beni beğenmemişsin diye düşündüm dedi erkekler düz düşünür dedi offf siz kadınlar çok fenasınız dedi rezil oldum yaaaa
Arayan arar aramayan aramazzNe iyi dediniz. Bu teknoloji aşkları öldürüyor. Yok mesaj attı,atmadı. Gördü ama yazmadı derken heba oluyoruz yaa.
Ben de bu aralar bundan dertliyim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?