Ahhhhh ilk buluşma bir el attın :(

Arkadaşım bence bu kişi ile ilgili çok beklentiye girme, yani telefonla konuşmakla yüz yüze gelmek farklı olabiliyor. Elektirik alamamış gibi hissettim ben yoksa bir mesaj atması 1 dakikasını almaz. Boşver hiç yazma. Hatta ona de ki o sana bir şey demeden "seni kırmamak için bir şey diyemedim ama düşününce dürüst olmam gerektiğini düşündüm kusura bakma ben senden elektrik alamadım" de. :)) Yani ben olsam öyle yaaprdım

sızde ılgılendıgınız adama kıbarca teşekkür ettım ıncılerım dokulmedı falan fılan dedınız.adam hoşunuza gıtmıs bellı. smdı adam begenmemıs sızı ya da aranızdakı ıletısımı vs. hemen tavır deıstırıyosunuz ıste benle gezdıgıne yorgunluguna yansın 7 saat falan dıye bu da hos deıl.

ne diyim gidip kendimi paralıyım akşam çok sinirliydim ama sabah daha mantıklı düşünmeye başladım , ayrıca beğenmeyebilir bunu daha önce karşımda ki kişiye de dile getirdim normal bir şey ben fiziksel özelliklerinden çok davranışları çok hoşuma gitti arkasına düşecek halim yok , hayırlısı neyse o olsun .... ayrıca biriyle 7 saat görüşürsem nezaketten bile teşekkür eder direkt derim elektrik alamadım kesp atardım onun yaptığı ayıp asıl.

yok ya engelleyecem direkt yazamam bir daha

skypeden her akşam konuşuyordu ya ilk defa görmedi yani , insan her gün birini arar mı her gün 4-5 saat görüntülü tlf konuşur mu yani tuaf değil mi açıkçası bana tuaf geliyor.1 aydır konuşuyoruz toplasan 5 kez aradım o da sitem edince ne bilim

aslında merak ediyor mesala her gün arar mutlaka sorar günün nasıl geçti, bende her defasında babam gibi davranma derim bende az değilim
böyle dersen atmamasuı normal hatta daha iyi sözünü dinliyor demek ki. hem mesaj atsın hem mesaj attıgında azarlayayım hem ilgi göstersin hem sözümden çıkmasın... oh güzelmiş

bence sızın tıpınızı deıl konuşmanızı tavırlarınızı begenmemıs olabılır

Bizim de ilk bulusmamizda gece 02.00 gibi evlere dagilmistik ve mesaj gelmemisti, bozulmustum. Eve gelince uyuyakalmisim demisti ertesi gun. O da beni eve birakmak istemisti ben ona is cikmasin diye olmaz demistim, o da ona bozulmus hihi. Hatta sonrasinda dayisi burdaymis, hergün beraber isleri vardi falan. Ben dedim eyvah, o kadar güzel gecen zamani ben mi yanlis anladim. Ama simdi 2,5 sene gecti aradan, nisanliyiz. Üstelik nisanlim cok anlayisli ve düsüncelidir. Bazen erkekler basit düsünüyor gercekten ki bunu benimkisi de söyler hep :)

Ha sizinki farkli da gelisebilir ama kendinizi hirslandirmayin düsünüp düsünüp, zaman verin. Hemen kötüye yormamak lazim bir seyler hissettiyseniz kestirip atmayin derim. Her sey gönlünüzce olsun.

çok teşekkür ederim en güzel yorumdu Allah mutluluğunuzu daim etsin

Amann bosver hoslandin msj attin
ne anlarsa anlasin havaya girerse o onun kirolugu olur
ilk msji kim atmis ne onemi var ya cocuk gibi hoslanan hoslandigini belli etsin
rahat olun hayatta
Rezil mezil olmadin
Hep erkek mi kosmali yani
kadinda kosabilir pesinde ne var bunda

Ayrica bulustuktan sonra arabayla eve biraktiktan 5 dakika sonra msj atan adamlarida gördük sonunu
bu isin matematigi yok
Yok ayni gun şu saatte msj atarsa olur yok olmaz ne alaka ya
ne kadar basit düşünce bunlar
her iliskinin dinamigi her iliskinin enerjisi
kişilerin yasam tarzi egitimi kültürü karekteri farkilidir
genellemelere aldanmayin konu sahibi.

Ne iyi dediniz. Bu teknoloji aşkları öldürüyor. Yok mesaj attı,atmadı. Gördü ama yazmadı derken heba oluyoruz yaa.
Ben de bu aralar bundan dertliyim de :)

biz ilk buluşmada beni evime bırakmasının üstünden 10 dkka geçmeden msj atmıştı. askında böyle basit şeyler karsındaki erkek hakkında önemli ip uçları verir. bence pek düşünceli bir insan değil ve devam ettiğiniz taktirde size karsı umursamaz tavırlarına devam edecektir diye düşünüyorum bunları göz önünde bulundursanız iyi edersiniz... mutluluklar.

Ne iyi dediniz. Bu teknoloji aşkları öldürüyor. Yok mesaj attı,atmadı. Gördü ama yazmadı derken heba oluyoruz yaa.
Ben de bu aralar bundan dertliyim de :)
Arayan arar aramayan aramazz
ben hoslandim aradim diye
havaya girip cevap vermiyorsa kendi bilir
umrumda degil
hoslandigimi belli ederim
belli etme agirdan al renk verme pesinden kostur takdik yap bilmem ne
bu tip davranislara tav olan asalak erkeklerdir
samimi olmak en iyisi bana göre anlayan anlar anlamayan defolur kiz kaprisi cekmeye devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…