Ahhhhh ilk buluşma bir el attın :(

yoo tripten ziyade gün zaten güzel geçti, ilgilendiğimi anlamıştır tarzında düşünerek. :)

ya durmadan evlilikten bahseden oydu ben hiç oralı bile olmadım ya , ne bilim çok ilgilendi çok kibar samimi ama davranışalrı mesafeliydi ilk gördüğünde sadece tokalaştık ayrılınca yine tokalaştık görüşürüz dedi çok ahım şahım bir tipte değil desem bayıldım yalan olur sadece konuşmaları gülüşü sevimliydi ayrıca davranışları hoşuma gitti

Benim ki beni arabaya bindirdikten hemen sonra atmıştı. Çok güzeldi diye. Ondan öncekilerde öyle oldu. 8 saati sizinle geçiren birisi yorgunda olsa 2 dakikasını mesaj atmak için ayirabilirdi ki çevrimiçi de olmuş kaç kere. Bilemedim bence sizde yazmayın hiç ve zaten keşke yazmasaydınız

aslında merak ediyor mesala her gün arar mutlaka sorar günün nasıl geçti, bende her defasında babam gibi davranma derim bende az değilim

Aaa o zaman belki bi sorunu vardir yorgundur uyuyakalmistir olabilir neticede yoldan gelmis adamcagiz. Hem belki ailesiyle problem yasadi. Belki de sizin babam gibi olma sozunuze alinmistir

ya atamazsa atasın bende yoluma bakarım , sonuçta yorgun haliyle o kadar benimle ilgilendi 7 saat ya gezdi neyse işte teşekkür ettim bende

sonucta yorgun halıyle o kadar gezdı dıyorsun off gece gece koptum
kırılmayın ama nasıl 30 sunuz siz :)

sonucta yorgun halıyle o kadar gezdı dıyorsun off gece gece koptum
kırılmayın ama nasıl 30 sunuz siz :)

biri sizinle zaman ayırıyorsa ister arkadaş ister sevgili olsun sabahın 6 sında yaşadığım şehre sırf beni görmek için geliyorsa ve 7 saat benimle ilgileniyorsa , nezaketen bile insan teşekkür eder ki bende ettim valla bir yerlerimden incilerim dökülmedi , o cvp vermiyorsa onu problemi bende yoluma bakarım üzerine düşücek halim yok

ne güzel

bana da olmuştu bir keresinde bu canım ve sonrasında terk edilmiştim umarım sende böyle bi şey olmaz

30-35yaşına gelmiş bir bayan belirli bir olgunlukta dır neden bunu dert etsin ki ve mesajdan da hiç öyle anlamadım yorgun biri nasıl watsapp ta çevrim içi oluyor da sana mesaj atmıyor orasıda ayrı bir konu ya bence sen elini yıka bu maceradan

çok ön yargılı değilim o yüzden olsa gerek , küçük kızlar gibi tripten tribe giricek halim yok bence siz cvp vermezseniz daha iyi olur ... olmuyorsa da olmaz dünyanın sonu değil bilmem anlatabildim mi .

Bence cok "ekstrem" bisey olmadiysa ki bence olmadi whatsapptada online gormussun kac kere size mesaj atmali veya aramaliydi ama attigin mesaja dönüş dahi yapmamıs daha once muhtemelen birbirizi sadece fotografla webcam ile filan gordunuz yanyana gelince ayni elektirigi alamamiş olabilir eger konusmaya devam etse dahi o adam senin ondan hoşlandigin kadar senden hoslanmiyor ve onemsemiyor seni ama senin ayaklar yerden kesilmiş :))) olumlu taraftan bakmaya ugrasiyorsun bu iş olsun diye uzuluyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…