- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
yoo tripten ziyade gün zaten güzel geçti, ilgilendiğimi anlamıştır tarzında düşünerek. :)
Aynen kazik kadar adam merak etmesi gerektigini de farkedemiyosa hic onemli degil dusuncesiz bi erkek olcagina dusuncelisiyle olursunuz daha iyi
aslında merak ediyor mesala her gün arar mutlaka sorar günün nasıl geçti, bende her defasında babam gibi davranma derimbende az değilim
Belki de uyuyakalmistir. Insan nezaketende olsa cevap verir çünkü. Vermemesi imkansız bence.
hayır bence engelleme silme.neden triplere girmiş gibi algılamasına sebep olasınki.sadece bekle hiç bişey yapma canımöyle yapıcammmaman tamam ben vazgeçtim silicem onu tlfdan engellicem oofff kendi bilir aman
Aaa o zaman belki bi sorunu vardir yorgundur uyuyakalmistir olabilir neticede yoldan gelmis adamcagiz. Hem belki ailesiyle problem yasadi. Belki de sizin babam gibi olma sozunuze alinmistir
ya atamazsa atasın bende yoluma bakarım , sonuçta yorgun haliyle o kadar benimle ilgilendi 7 saat ya gezdi neyse işte teşekkür ettim bende
kac kere whatsappa gelmis demissiniz..
kac kere derken olasi 2/3 kere en az.
Bi: bugun cok guzeldi.... cumlesi 10 saniyelik bi yazi.
bence olumsuz.[/QUO
olabilir ama belki de benim beğenmediğimi düşünmüştür ya çokta üzerine düşmedim işte yarın her şeyi görecez bakalım napıyor
bende öyle düşünüyorum kötü şeyler içimden geçmiyor şuan
sonucta yorgun halıyle o kadar gezdı dıyorsun off gece gece koptum
kırılmayın ama nasıl 30 sunuz siz :)
Hem en kotu ihtimalle olumsuzdur gorusmeniz bu da dunyanin sonu degil ya dengesiz biridir boyle yaparsa siz de kurtuldugunuza sevinirsiniz
biri sizinle zaman ayırıyorsa ister arkadaş ister sevgili olsun sabahın 6 sında yaşadığım şehre sırf beni görmek için geliyorsa ve 7 saat benimle ilgileniyorsa , nezaketen bile insan teşekkür eder ki bende ettim valla bir yerlerimden incilerim dökülmedi , o cvp vermiyorsa onu problemi bende yoluma bakarım üzerine düşücek halim yok
bana da olmuştu bir keresinde bu canım ve sonrasında terk edilmiştim umarım sende böyle bi şey olmazYaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
30-35yaşına gelmiş bir bayan belirli bir olgunlukta dır neden bunu dert etsin ki ve mesajdan da hiç öyle anlamadım yorgun biri nasıl watsapp ta çevrim içi oluyor da sana mesaj atmıyor orasıda ayrı bir konu ya bence sen elini yıka bu maceradan
30-35yaşına gelmiş bir bayan belirli bir olgunlukta dır neden bunu dert etsin ki ve mesajdan da hiç öyle anlamadım yorgun biri nasıl watsapp ta çevrim içi oluyor da sana mesaj atmıyor orasıda ayrı bir konu ya bence sen elini yıka bu maceradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?