Ahhhhh ilk buluşma bir el attın :(

Bu tavrınızı mesaj yada arama beklerken de gösterebilsiniz benim için sorun yok yazmam olur biter ama sizin boş hayallere kapılıp gitmenizden korkuyorum bayanız onurluyuz gururluyuz kırıldığı zaman toparlanamayız merak edip türlü türlü duygulara girmeyin isterim sizin şimdi benim hayırlı geceler dileğime de ihtiyacınız yoktur ama kişilik meselesi hoşça kalın

Iyi aksamlar abla, bende kendi görüsümü söyleyim. Bence gercekten etkilenen insan deger veren insan, yorgunda olsa bir dakikadan az süre icinde mesaj atip size pozitif oldugunu gösterirdi. Siz yinede yarina kadar bidaha yazmayin, mademki o kisi normalde ilk yazan oluyor. Bakin yazacak mi. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bence burdaki genel kanıya önem verin derim, olası en mantıklı sonuc bu gibi gözüküyor.
Size cevap verse dahi, siz de ayni şekilde geç ve resmi cevap verin, kaçan siz kovalayan o olsun.
Muhtemel sonuç: o sizden, sizin ondan hoslandiginiz kadar hoşlanmadı.
Beklemede kalın. Engele falan gerek yok.

Sevdiceğimle ilk buluşmamızda meşhur Antalya yağmurlarından biri yağıyordu. Sırılsıklam olmuştuk, ona panikatak krizi gelmişti, çok üşümüştük... Ama vedalaştık arkaya baka baka birbirimizi görme mesafemiz kesildiği an mesajlar gelmeye başladı. Yani kelebekler uçuştumu yorgunluk falan bahane. Ümit bağlama sonradan üzülebilirsin...

Nasil tanismistiniz?

Seninle bulustuktan sonra baska bi sehire mi döndü yoksa ayni sehirdemi yasiyosunuz?

Valla ilk bulusmadan sonra beni otobuse bindirdi kendi minibuse giderken yazmisti ama ne yqzdi hatirlamiyom yazmasi lazimdi ama sen yazinca da cevap vermemis cok sacma napmaya calisiyo

ya canım zaten stresliyim sende üstüme geliyorsun yok 30 yaşındasın işte heyecan ve aşkın yaşı yok ki zaten insana mantık dışı olaylar yaptırıyor evet ilk msj keşke atmasaydım ya neyse beyefendi sabah msj atmış uyuyup sızdığını ara uyandığını evet güzeldi teşekkürler , yoldayım dağa çıkıyorum yazmış, bende hıımm iyi gezmeler yazdım o da teşekkürler yazmış uyuz oldum bu adama hayır silip engellicem

beyefendi sabah msj atmış uyuyup sızdığını ara ara uyandığını evet güzeldi teşekkürler , yoldayım dağa çıkıyorum yazmış, bende hıımm iyi gezmeler yazdım o da teşekkürler yazmış uyuz oldum bu adama hayır silip engellicem

Sanırım elantriik alamamış bey abimiz boşver sen de önündeki maçlara bak, salla gitsin

Sizi beyenmemiş olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…