- 17 Ocak 2015
- 291
- 169
- 48
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
aynen öyle yapıcak bir şey yok
bana da olmuştu bir keresinde bu canım ve sonrasında terk edilmiştim umarım sende böyle bi şey olmaz
30 yaşındayım o 35doğum günlerimiz bile aynı gün
Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
Bu tavrınızı mesaj yada arama beklerken de gösterebilsiniz benim için sorun yok yazmam olur biter ama sizin boş hayallere kapılıp gitmenizden korkuyorum bayanız onurluyuz gururluyuz kırıldığı zaman toparlanamayız merak edip türlü türlü duygulara girmeyin isterim sizin şimdi benim hayırlı geceler dileğime de ihtiyacınız yoktur ama kişilik meselesi hoşça kalın
beyefendi sabah msj atmış uyuyup sızdığını ara ara uyandığını evet güzeldi teşekkürler , yoldayım dağa çıkıyorum yazmış, bende hıımm iyi gezmeler yazdım o da teşekkürler yazmış uyuz oldum bu adama hayır silip engellicem
Sizi beyenmemiş olabilirmi?Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyordum , her gün arar msj atar ama hep o önce arar sorar msj atardıneyse işte baya ısındık konuştuk arkadaş gibi gibi bugün ilk buluşmamız gerçekleşti iş için ankaraya gitmişti bugün sabah saat 6 gibi yaşadığım şehre geldi , annesi falan yaşadığım şehirde yaşıyor neyse buluştuk saat 12 'de akşam 19 kadar dolaştık güldük eğlendik çok keyifli bir gündü eve geldim tabi bekliyorum msj atmasını yok atmıyor whastsapp çevirim içi yazmıyor ara ara whastsapp giriyor ama yazmıyor ya neyse ben msj attım normal sms yoluyla dedim ki; bugün benim için çok keyifli bir gündü , her ne kadar sen söylemesen de her şey için çok teşekkür ederim ii geceler yazdım saat 22,53 attım ama hiç bir şey yazmadı ya ayyy içim içimi yiyor sizin ilk buluşmdan sonra kaç saat sonra geri dönüldü offf ben mi abartıyorum acaba ya
Sanırım elantriik alamamış bey abimizboşver sen de önündeki maçlara bak, salla gitsin
Sizi beyenmemiş olabilirmi?[/QUO
yaz zaten kimse kimseyi beğenmek veya sevmek zorunda değil ben hep Allahım hayırlısı neyse hakkımda onu nasip et diyorum gerisini Allaha bırakıyorum
Amaan boşver gitsin, bundan sonra ne mesaj at ne bişey. Hatta cevap da verme, kendini geri çek bakalım ne olacak.
kaçan kovalanır her zamaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?