birde sanırım başkasının ettiği ah tuttu banaonuda anlatıyım
aklımın 5 karış olduğu zamanlar bir sevgilim var bana çok aşık.sürekli çocuğu üzüp ağlatıyorum. yapma dediği şeyleri yapıyorum başka oğlanlarla geziyorumbirdaha yapmıcam diye söz veriyorum 3 gün sonra yine aynı
bir gün yine kavga ettik başka şehirdenn kalkıp geldi geldi 5 dk çık senni göreyim dedi. çıkmadım tren saati gelene kadar orda beklemiş. ben yatıp uyumuştumneyse işte bir buçuk yıl böyle geçip gitti. yapmadığım eziyetı bırakmadım.
neyse aradan zaman geçti kendi evlendi mutlu oldu. bende başka birine sırıl sıklam aşık oldum. süpriz yapıyım diye akşamın bir yarısı evine gittim pasta börek alıp. beni yagmurda saatlerce dışarda bekletti eve almadı. sanırım evde başka bir kız vardıyani aldatıldım
ne yaşattıysam aynılarını yaşadımm
tolin ah edememek diye bişi de var. canım çok yandı ama o kötü olsun mutsuz olsun isteyemiyorum bi an isetesem tövbe ediyorum. tek dediğim aşık olamasın bir daha
bende benım sevdığım kadar kımse sevmesın diyorum hep
İçim buz kessin diye dua et sen :)) o zaman daha iyi olursun ..
Ben ah etmek istemedim hiç kimseye ama farkında olmadan edip töbe töbe desemde onlar şu güne kadar hep tuttu, mesela ilk eşim beni resmen salak yerine koymuştu, kendi inşaat müh idi, Türkmenistandaydık pek anlaşamıyoduk bana hava değişikliğine Türkiyeye ailenin yanına git hava değişimi olsun dedi, neyse bende döndüm, 1 ay geçmedi kv hastalanmış, ailemin yanından apar topar kvnin memlekete gidip ona tam 9 ay yatalakken baktım altından alıyodum, ve oğlu günlük arar naptın nasılsın diye sorardı, bende bakıcı tutuyım geliyim ayrılık uzun sürdü dediğimde her seferinde 1 ay sonra döncem 2 ay sonra dncem diye oyaladı beni, ben salak değilim sonuçta bi fırıldak dönüo ama ayağına dolaşır dedim:) nitekm öylede oldu, bi gün sabaha karşı kv hastalandı apar topar acile yetiştirdim sabah 4 te, oğlunu aradım, trkmenistanla saat farkı 3 saatti, orada saat 7, bu iş başı yapmıştır dedim, cebini aradım kapalıydı,iş yerini aradığımda sekreter işe gelmez bu gün dedi evdedir dedi, bende o şantiyede kalıyorum dedi bana dedim yok siz gideli evde dedi, şaşakaldımevi aradım bi kadın çıktı, kapadım yanlıştır die, bidaha aradım, kadın yine çıktı bende xx i aradım dedim, kadın kocacığım bi kari seni arıyo dedi :)) ben o an şok, ben derhal avkta vekalet verdim o gün ve bu ertesi sabah eve geldi, bende kovdum kv yi hstaneden çıkarmıştım o ne olduğunu anlamıyo tabi, bozuntuya vermeden gitti, avukat bunu arayınca beni yanlış anlamakla suçladı, neyse özetle bu bahaneyle boşadım onu ama ondan beklediğim hareketti bunlar ancak yinede fedakarlığın ve vefakarlığın karşılığı bu olmamalıydı.. Benim ona tek ahım bana ne yaşattıysan Allah ta sana yaşatsın dedim, o Türkmen kadınla evlenmiş, ama kadın evlendikten kısa süre sonra bundan ayrılmış, kısacası resmen terkedilmiş.. sebeplerini bilmem ama ex eş ne kadar arayıp af dilesede affetmesemde helallik verdim, ama kendi dedi sadece, ahın tuttu diye :26:
yok artık ş...fsizliğin bu kadarı olamaz yaBen ah etmek istemedim hiç kimseye ama farkında olmadan edip töbe töbe desemde onlar şu güne kadar hep tuttu, mesela ilk eşim beni resmen salak yerine koymuştu, kendi inşaat müh idi, Türkmenistandaydık pek anlaşamıyoduk bana hava değişikliğine Türkiyeye ailenin yanına git hava değişimi olsun dedi, neyse bende döndüm, 1 ay geçmedi kv hastalanmış, ailemin yanından apar topar kvnin memlekete gidip ona tam 9 ay yatalakken baktım altından alıyodum, ve oğlu günlük arar naptın nasılsın diye sorardı, bende bakıcı tutuyım geliyim ayrılık uzun sürdü dediğimde her seferinde 1 ay sonra döncem 2 ay sonra dncem diye oyaladı beni, ben salak değilim sonuçta bi fırıldak dönüo ama ayağına dolaşır dedim:) nitekm öylede oldu, bi gün sabaha karşı kv hastalandı apar topar acile yetiştirdim sabah 4 te, oğlunu aradım, trkmenistanla saat farkı 3 saatti, orada saat 7, bu iş başı yapmıştır dedim, cebini aradım kapalıydı,iş yerini aradığımda sekreter işe gelmez bu gün dedi evdedir dedi, bende o şantiyede kalıyorum dedi bana dedim yok siz gideli evde dedi, şaşakaldımevi aradım bi kadın çıktı, kapadım yanlıştır die, bidaha aradım, kadın yine çıktı bende xx i aradım dedim, kadın kocacığım bi kari seni arıyo dedi :)) ben o an şok, ben derhal avkta vekalet verdim o gün ve bu ertesi sabah eve geldi, bende kovdum kv yi hstaneden çıkarmıştım o ne olduğunu anlamıyo tabi, bozuntuya vermeden gitti, avukat bunu arayınca beni yanlış anlamakla suçladı, neyse özetle bu bahaneyle boşadım onu ama ondan beklediğim hareketti bunlar ancak yinede fedakarlığın ve vefakarlığın karşılığı bu olmamalıydı.. Benim ona tek ahım bana ne yaşattıysan Allah ta sana yaşatsın dedim, o Türkmen kadınla evlenmiş, ama kadın evlendikten kısa süre sonra bundan ayrılmış, kısacası resmen terkedilmiş.. sebeplerini bilmem ama ex eş ne kadar arayıp af dilesede affetmesemde helallik verdim, ama kendi dedi sadece, ahın tuttu diye :26:
iyi olmuş adama ama nekadar da ahın tuttu densede o iç soğuması olmuyo dimi
İç soğuması asla olmadı olmazda, ben ona hellalik verdimki öbür dünyada görmiyim diye, ben boşanmadan sonra yüzünü görmek sesini duymak istemedim, o her şekilde karşıma çıkmaya çalışsada asla istemedim.. ben canımı sıkana Rabbim beni unutturacak dertler versin derim, işte oda o sopayı yedi
aslında bunu bende düşünüyorum öteki tarafta görüceksın görme boşver diye ama sonrada diyorumki elimde bitek hakkım kaldı onuda neden vereyımki?
varya çok merak ettim ne yaşadığını senin
aslında bunu bende düşünüyorum öteki tarafta görüceksın görme boşver diye ama sonrada diyorumki elimde bitek hakkım kaldı onuda neden vereyımki?
kanka bisürü yalan soyledı beyfendı sonrada terketti
sevgi hala var mı içinde ki unutamadığına göre bence var
azcık var ama ıstemıyorum olmasın artık
ediyorum ama hala yanlızım
ne zaman tam olarak geçiyor biliyor musun
başka biri hayatına girdiğinde..
sen şu an onu boşverde hayatıma girecek insan doğru düzgün biri olsun ki birdaha onu hiç hatırlamayaym diye dua et..
ne zaman tam olarak geçiyor biliyor musun
başka biri hayatına girdiğinde..
sen şu an onu boşverde hayatıma girecek insan doğru düzgün biri olsun ki birdaha onu hiç hatırlamayaym diye dua et..
ne kadar süredir yalnızsınediyorum ama hala yanlızım
Kesinlikle doğruşimdiki eşimle ben 2mizinde 2. evliliği ve ortak paydada buluşuyoruz, 2. iyidir diye şaka bi yana bekarsan eğer daha çabuk hazmedilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?