- Konu Sahibi xsxekerim35
-
Ahşap Boyamaya Baslamak Istiyorum Bu Işi Bilen Birileri Bana Basit Bir Sekilde Anlatabilirmi Yani Neler Lazimdir Nasil Baslaya Bilirim? Mesela Kendi Resmimin Oldugu Büyük Bir Sandik Yapmak Istiyorummm Lütfennnn Yardimmmmm
arkadaşım çok güzel bir uğraş ancak ben hiç kursa gitmedim ama elime alıp inceledim az çok nasıl yapılacağını anladım malzeme aldığım yerede bir kaç soru sordum olay tamam ancak bazı şeylerde teknik bilmek gerekiyor piyasa bir sürü CD var.
ama kendin öğrenirsen daha yaratıcı olursun.
önce el alıştırması olarak küçük parçalardan başla sandık çok büyük.
ama yinede ilk olarak ne yapacağını yazayım.
ilk iş zımpara objeni bir güzel zımparala tozunu al. boyanı çırpılış yoğurt kıvamında suyla incelterek hazırla güzel bir fırçayla objene sür kurusun bir kat daha zımpara at ve tekrar boya 15 dakika sonra tekrar boya tamamen kurusun .
en kolay teknik yapıştırma olabilir beğendiğin resim hazırla kenarlarından bir güzel resmin şekline göre kes. objene uygun bir şekilde yapıştır kurusun
yapıştırdığın resmin dış kenarlarını simli boya ile ince bir şekilde kontür çizgisi yaparsan daha güzel durur ve objenin köşe noktalarına da yapabilirsin.
bir gün sonra vernikle.
umarım anlatabilmişimdir.kolay gelsin
arkadaşım bende ahşap boyama kursuna gittim bir süre,baya bişeyler yaptım.sende bir kursa gitsen daha güzel şeyler ortaya çıkarırsın. Ama yok ben kursa gidemem dersen internetten araştır ahşap boyamayla ilgili sana yapımını gösteren bir sürü site bulursun.Yalnız sana bir tavsiyede bulunayım bişeyler yapıcaksan küçük bişeylerden başla elin alışsın sonra yavaş yavaş kendini geliştirirsin ,hadi sana kolay gelsin.......
Aslında bir kursa gitsen daha iyi olur arkadaşım çok zor değil ama görerek daha iyi ve daha kolay yaparsın yada ahşap boyama cd leri al görüntülü olarak çok daha iyi anlarsın...Sen yinede anlat dersen ben burdayım istediğin şeyi sorabilirsin...
ne demek yardım ederım ben sana
Ahşap Boyamaya Baslamak Istiyorum Bu Işi Bilen Birileri Bana Basit Bir Sekilde Anlatabilirmi Yani Neler Lazimdir Nasil Baslaya Bilirim? Mesela Kendi Resmimin Oldugu Büyük Bir Sandik Yapmak Istiyorummm Lütfennnn Yardimmmmm
canım benim ahşap boyamakta istermiş ben sana gelince izmire gösteririm bekle az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?