Aile apartmanı??

Bayan3467bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
105
-53
28
Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm

Babası tavrını değiştirirmiş ailesiyle aramız kötü olsun istemiyor bnde istemem ama..
Ay bilmiyorum ya bu kötü ekonomide kirada oturmak zorunda olmamak büyük nimet cidden
Bence denemeden bilemezsin bu kadar korkutma gözünü

Yani bekarken çıktığım biri de böyle bir şey söylemişti böyle olur evlenirsek diye. Ben aileyi tanımıyordum ama benden farklı olduklarını hissediyordum. gece eğlenmeye gitsek ya da kendime araba alıp gece tek çıksam vs sorun ederler mi acaba diye endişeleniyordum nitekim ayrıldım. Ama aile size denkse yararlı bile olabilir aile apartmanı.

Anne babası normalde uzak mı yaşayacak ?
Kendi eviniz olacak lüks vs en azından birkaç sene deneyin belki de çok mutlu olacaksınız.

Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
O evi kiraya verıp çokkk uzak bır eve yerleşin.

Aman uzak durun hele de görümce ise...

Back
X