- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
valla ben ne kendi ailemle ne de eşimin ailesi ile aynı binada oturmam. ama eşimin kardeşi ile aynı binada oturabilirim, sorun etmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben ne kendi ailemle ne de eşimin ailesi ile aynı binada oturmam. ama eşimin kardeşi ile aynı binada oturabilirim, sorun etmem.
görumce yada kayın kv bi tık daha kötu.. kayın demek elti demek görumceler ister istemez abisini kıskanır ..
annem derdi kumanın gemisi yurumuste eltinn gemisi yurumemiş..
görumce yada kayın kv bi tık daha kötu.. kayın demek elti demek görumceler ister istemez abisini kıskanır ..
annem derdi kumanın gemisi yurumuste eltinn gemisi yurumemiş..
kv en azında oğulları için susabiliyr..
oyle olmuyor iste maydanoz oluyorlar herseyeBirşey olmaz çocuğunu onlara bırakırsın kocanla gezmeye gidersin bol bol sadece mesafeni koy ev düzenin konusunda kaynananı karıştırma ve kendi evine kendi akrabalarından arkadaşlarından bolca misafir çağır ki Doğum günleri Altın günleri vs yap ki senin mekanın olduğu izlenimi versin
sen kıskanırsın demedim .. o kıskanır ve kıskanmakla kalmaz sinsi sinsi halleder anlayamazsın .. Erkeklerle genelde böle sorunlar olmaz.. Ama biz kadınalr biraz farklıız. ben anlatamadım kendmi .. çok mutlu oluneltim yok henüz ama olursa da kıskanmam. neyini kıskanıcam? eltim beni kıskanacaksa da buyursun kıskansın beni ni ilgilendirir ne üzer. kaynımı severim, o da beni sever sayar. yani ilerde eltim olur beni kıskanır diyerek hareket etmezdim ben.
Babası tavrını değiştirirmiş ailesiyle aramız kötü olsun istemiyor bnde istemem ama..
O derece sahipsiziz demekki :)) degerini bilmek lazimAblacım sen özendiğin şeyin farkında mısın ?![]()
Olur olur başta şartlarını koyarsan nasıl alıştırırsan öyle gider bunun için önce tabi kocaya şart koymak gerek yapan nasıl yapıyoroyle olmuyor iste maydanoz oluyorlar herseye
Valla bende başta kaynana bozuntusu iyi diye kabul ettim etmez olaydım gerçek yüzünü gördüm ama eşyalar falan artık yerleşmişti vazgeçemedim geri. Şu an köpekler gibi pişmanım. Eşim hiç bir şeye karıştırmaz etmez ama yine de ben deli oluyorum gelen giden olunca hemen pencerede kapıda takipte nefret ediyorum kadından iyice soğudum yaniMerhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm