Aile apartmanı??

valla ben ne kendi ailemle ne de eşimin ailesi ile aynı binada oturmam. ama eşimin kardeşi ile aynı binada oturabilirim, sorun etmem.

görumce yada kayın kv bi tık daha kötu.. kayın demek elti demek görumceler ister istemez abisini kıskanır ..
annem derdi kumanın gemisi yurumuste eltinn gemisi yurumemiş..

görumce yada kayın kv bi tık daha kötu.. kayın demek elti demek görumceler ister istemez abisini kıskanır ..
valla ben ne kendi ailemle ne de eşimin ailesi ile aynı binada oturmam. ama eşimin kardeşi ile aynı binada oturabilirim, sorun etmem.

kv en azında oğulları için susabiliyr..

kv en azında oğulları için susabiliyr..

eltim yok henüz ama olursa da kıskanmam. neyini kıskanıcam? eltim beni kıskanacaksa da buyursun kıskansın beni ni ilgilendirir ne üzer. kaynımı severim, o da beni sever sayar. yani ilerde eltim olur beni kıskanır diyerek hareket etmezdim ben.

Birşey olmaz çocuğunu onlara bırakırsın kocanla gezmeye gidersin bol bol sadece mesafeni koy ev düzenin konusunda kaynananı karıştırma ve kendi evine kendi akrabalarından arkadaşlarından bolca misafir çağır ki Doğum günleri Altın günleri vs yap ki senin mekanın olduğu izlenimi versin
oyle olmuyor iste maydanoz oluyorlar herseye

eltim yok henüz ama olursa da kıskanmam. neyini kıskanıcam? eltim beni kıskanacaksa da buyursun kıskansın beni ni ilgilendirir ne üzer. kaynımı severim, o da beni sever sayar. yani ilerde eltim olur beni kıskanır diyerek hareket etmezdim ben.
sen kıskanırsın demedim .. o kıskanır ve kıskanmakla kalmaz sinsi sinsi halleder anlayamazsın .. Erkeklerle genelde böle sorunlar olmaz.. Ama biz kadınalr biraz farklıız. ben anlatamadım kendmi .. çok mutlu olun ;)

Babası tavrını değiştirirmiş ailesiyle aramız kötü olsun istemiyor bnde istemem ama..

Babasi tavrını değiştirirse demek ki sizi dizinin dibinde tutmak için vermiştir o daireyi hayrına değil yani. "Baba biz yeni evliyiz aile apartmanında oturmak istemiyoruz" dediğiniz halde tavır yaparsa bilin ki iyi niyetli değil

Ben kayınvalidemle aynı apartmandayım. O yüzden tavsiye etmem. Attığın her adımdan haberleri oluyor en kötüsü. Arabayı takip ediyor benimki mesela😅

Kendi eviniz olacak. Hem de güzel bir binadan. Bu ekonomik durumlarda kira vermemek sizi çok rahatlatır.
bence taşının o eve. Hakkınızda hayırlısı.

Şimdi iyi olabilirsiniz ama ilerde mutlaka sorunlar çıkacaktır. Onlar da muhtemelen aynı apartmana gelir kızlarını koymuşlar zaten . Allah razı olsun bu devirde güzel ev almak kolay değil ama huzurunuzdan önemli mi ? Ne kadar sınır çizerseniz çizin aynı apartmandasınız çok iyi düşünün . Ben kendi ailemle de aynı apartmanda olmak istemezdim fazla samimiyet tez ayrılık getirir

tamamen sizin kisiliginize ve sosyallesme kulturunuzle alakali, tabi ki kayin ailenizin de.

Ornegin ablam aile apartmaninda, cok da mutlu. ablamin kayin ailesi asla aramadan evlerine gitmezler, gittiklerinde de bir kahvelik kadar otururlar ozel olarak yemege vs davet edilmedilerse. Ama ablamlar her daim hos karsilanirlar, torunlarina buyuk ozveriyle bakarlar vs vs.

ben de kendi ailem dahil yasayamam, hatta ayni muhitte bile yasayamam, cunku yanlizligi severim, karisan eden olmamasini severim. ozel hayatimi ozel tutmayi severim. Ve bu ugurda para harcamak da gozumde buyumez asla. O yuzden kiraya da cikardim.

Benimse keşke aynı apartmanda otursak dediğim olmuştur; çünkü biz uzak şehirlerde yaşıyoruz yılda 2 - 3 kez görüşürüz ve ya onlar gelir bir ay kalır ya da biz gider 1 ay kalırız, bir keresinde 2,5 ay kaldık. Yaşlı insanlar kanser tedavisi görmüşler, eşime de diyemiyorum kısa keselim diye belki son kez görecek. Çok zor oluyor aynı evin içinde. Aynı apartmanda otursak en azından yakın oluruz ama kapımız ayrı olur demişımdır ama benim durum farklı tabi.

Ben ev alırken hiç fikir sorulmadan aynı binadan ev alınmasını hoş bulmadım bir kere o evi çocuklarına alıyorsan onlarında fikrini almak gerekmez mi ? Benim fikrimi de belirtmem gerekirse erkekler ailelerini kırmaktan korktukları için bazı şeyleri bize empoze ediyorlar ama sonradan yaşayarak onlarda bunun pişmanlığını yaşıyorlar. Sanırım ben yapamazdım istediğin kadar sınır çiz bu sefer bir noktadan sonra sen kötü olabilirsin..

Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Valla bende başta kaynana bozuntusu iyi diye kabul ettim etmez olaydım gerçek yüzünü gördüm ama eşyalar falan artık yerleşmişti vazgeçemedim geri. Şu an köpekler gibi pişmanım. Eşim hiç bir şeye karıştırmaz etmez ama yine de ben deli oluyorum gelen giden olunca hemen pencerede kapıda takipte nefret ediyorum kadından iyice soğudum yani

Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
😀 Bence kesinlikle kabul etme.Ben şuan kira kontratı yapmaya geldim.Şaka gibi 🤣
Canım ne kadar iyi olurlarsa olsunlar hep size karışırlar.Mesela ben 7 senedir aile apartmanında oturuyorum eşimi güç bela zar zor ikna ettim.arkama bakmadan kaçacam.Çok zor inan çok zor.

Dedim ya kontratı yapmaya geldim diye.Bir kahve içeyim dedim.açtım neti görünce dayanamadım.
İmkanın varsa sakın kabul etme.

O zaman evi kabul etmeyeceksiniz :) Hem evi alayım hem de başka yerde oturayım olmaz..

Ama aile olarak anlaşabileceğiniz insanlarsa siz de hafiften mesafeyi korursanız sorun yaşamayadabilirsiniz.

Herkes demiş ama ben de diyeyim. Baştan kabul etmeyin. Ne kadar uzak o kadar iyi. Oturacağınız eve bile karışan, sizin fikrinizi sormadan ev alan insanlar ilerde nelere karışır kim bilir.

Back
X