Aile arasında tartışma. Siz olsanız ne yapardınız?

bakın hem sakinleşince konuşacağım demişsiniz hemde karşılıklı konuşulmaz demişsiniz
sizde gayet farkındasınız aslında durumun

Konu sahibi,yorumlarda coğunlukla " birşey söylesem olay büyüyecekti" demişsin.
Belki de bu sefer buyumesi gerekiyordu,ablanin şimarikliğini sonlandiracak bir kriz lazim belki de.

Haklısınız ama yanımda eşim varken bu çirkinliğe daha fazla tanık olsun istemedim. Daha önce de yazdığım gibi ablam bağırır ama aynı zamanda küfür de eder hatta daha da sinirlensin fiziksel şiddete kadar gider yani dur durağı yoktur. Yani o an yapmam gereken sessiz kalmaktı.
Olay olduğu günden beri de görüşmüyorum açıkcası görüşmeyi de düşünmüyorum içimden gelmiyor. Şımarıklığı sonlanır mı derseniz hiç sanmıyorum.

bakın hem sakinleşince konuşacağım demişsiniz hemde karşılıklı konuşulmaz demişsiniz
sizde gayet farkındasınız aslında durumun

Olayın o sıcağıyla konuşamayacağım için öyle dedim.Hoş yine sakinleşse bile hararetli bir konuşma olurdu onun da bilincindeyim. Genelde öyle konuşabiliyoruz. Ama en azından yanımda kimse yokken tartışmayı tercih ederdim. Yoksa sizinde dediğiniz gibi olayın gayet farkındayım.

Kesinlikle bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Ufak tefek sorunlar illa ki olur, oldu da eşim karışmadı da hatta o sırada eşim karışsa rahatsız olurum. Ama işin içine saygısızca tavırlar girince eşim haklı olarak tepkisini gösterdi. Ablamın normalde bu duruma kızgın olması gerekirken bu sefer kırılmış. Şaka gibi. Eşimin ona nasıl böyle bir tepki verdiğine şaşırıyor muhtemelen.

Sanırım artık bende önemsememe sınırına geldim. Dediğiniz gibi belki bu tepkimizden sonra nerede, nasıl konuşması gerektiğini öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…