Aile arasında tartışma. Siz olsanız ne yapardınız?

Esime yapilsa kesinlikle araya girerim... lakin bana yapilsa esimin karismasini istemem ... bilemedim yani

Eşiniz karışmakta haklı bırakın birazda ablaniz kırılsın da insanları kirmamasi gerektiğini öğrensin ayrıca hep alttan alarak bu hale siz getirmissiniz

Ablanızın tavrında olan insanları çok iyi bilirim ve her zaman sevdiklerine değer vermediklerini düşünürüm.Bence ablanızla bir süre görüşmeyin,çünkü bu tarz insanlara yüz verdikçe tabir-i caizse gerçekten tepenize biniyorlar.Özellikle ablanızın toplumun önünde hele bir de eşinizin önünde sizi rencide etmesi ancak size düşman olan insanın yapacağı bir davranıştır.Eşinizi takdir ettim,tabiki de sizi savunacak.Çünkü ablanızın davranışları çok ergence ve altında derin bir kıskançlık yatıyor.

Ya ben herhalde karışmasını şöyle isterdim. Eşin yumuşak bir şekilde abla eşimin kalbi kırılıyor lütfen uzatmayın. Kardeşler arasında küslük olmasın gibisine söyleseydi bal kaymak olurdu. Yani et tırnaktan ayrılmaz. Abla kardeş barışır da damatla ablanın küslüğü hiç unutulmaz

kırılsın valla bağırıp çağırıp küfür etmesi normal değil. eşiniz en iyisini yapmış.

Eşiniz güzel bi insan size çok değer veriyor bu gerçekten çok güzel ama bence yinede iki kardeşin aralarındaki tartışmakta dahil olması sizi savunması pek olmamış çünkü sizin aranız düzelse bile onlarınki biraz zor olabilir

Başkasına kızması yine de bahanesi olamaz size davranışının. Eşiniz doğru bir adam, bence bir süre uzak kalmak iyi gelir

helal be ne kocalar var valla kiymetini bil bence herkesede anlatma nazar deger

Eşiniz size son derece saygılı ise, ablanız da olsa yapılan saygısızlığı hazmedememesi son derece normal .. ne mutlu size Buarada daim olsun aranızdaki bu güzel tılsım ..
Evet sağolsun saygısını, sevgisini hiç eksik etmedi tanıştığımızdan bu yana. Kendi aramızda hiç bir problem yokken bu tarz bir sorunun içinde kalmasına üzüldüm. Umarım bir daha yaşanmaz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepimiz için her şey iyi olsun

Başkasına kızması yine de bahanesi olamaz size davranışının. Eşiniz doğru bir adam, bence bir süre uzak kalmak iyi gelir
Evet eşimin bu kadar tepki göstermesinin bir nedeni de bu aslında. Başkası için nasıl kardeşini kırar diyor. Hatasını anlayana kadar konuşmayı düşünmüyorum artık.

Ne yazık ki öyle. Ablamın kendinden başka kimseyi sevmediğini düşünüyorum. Zaten yaşadığımız sorunlar ilk değil o sebeple aramız da eskisi gibi değil ben uzun zaman önce çekmiştim kendimi. Eşimin yanında böyle bir şey yaşanmasına üzülüyorum sadece ama olacağı vardı oldu diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bizde ablamla çok kavgalar yaptık ben bunları eşime anlatmadım ablama karşı tepkisi olur diye ama olay eşimin gözü önünde yaşandı. Hemde kendi işimi yarım bırakıp onun yapması gereken işi yaparken oldu. Yardım ediyordum yani. Eşimde böyle nankörlük olmaz hem işini yapıyorsun hemde azar işitiyorsun kusura bakma ama ben buna sessiz kalmam dedi. Yoksa dediğiniz gibi kardeşler arasında sorun unutulur da bu durumu eşimde ablamda unutmaz.

Ablanıza saygısızlık etmek istemem ama sanki bir abladan değil de ergenlik cağındaki çocuğunuzdan bahsediyormussunuz gibi. Eşinizin sizi ailesi esi olarak görüp laf ettirmemesi takdir edilecek bir hareket. Ablanız böyle insanların üstüne yürüyerek tartışan laftan anlamaz biri olmasa belki abla kardeş arasına girmeyeyim derdi ama ablanız alttan alındıkça meydani boş bulmuş esiniz en iyisini yapıyor.

Benim de sizin gini bir ablam var ve sukur ki sizin gibi bir esim. ama ben daha onceden ayar verdim bence siz de mesafe koyun hayatiniza bu denli etki etmeye hakki yok. O arkadasi soyle demis boyle demis. bunlar da palavra. kimbilir neyi nasil anlatti arkadasina.

Esinin yaninda ya da degil kufur etmek hakarwt etmek nedir ya. Siz yapin bakalim noluyor. Yok siz yapinca kesin buyuk mesele olur dunya yikilir. Bence esinjzden evvel zaten kendinize olan sayginizdan oturu ablaniza ayar vermelisiniz. Ben evlendikten sonra bana ettigi hakaretlerden dolayi (cok agir) kufurlerden dolayi ona hic cevap vermeyip seni mahkemeye vericem dedim. Sen siniri fazla astin haddini bilceksin dedim. Sonra bi sekilde bagini koparmadi ozledi aradi ve tabiki ben mahkemeye falan vermedim ama gorusmeyi dusunmuyordum uzun sure. Ama gorustum. Yine olsa yine ayni sekilde uyaririm en kotu gorusmem. Evlenmisim yuva kurmusum huzurumu ariyorum. Ne hakki var gelip huzurumj bozmaya bana cocukmuaum gibi hemde kocamin yaninda hakret etmeye kufur etmeye. Yok yani. Bence dur demelisinjz

Birde kırılmış mı yani ablaniz ? İnsan evli barkli kocaman kardeşinin üzerine yürüyüp hakaretler eder mi.. yanlış anlamayın ablanizi şımartmişsiniz ailecek siz alttan aldıkça o meydanı boş bulmuş gibi geldi.. eşinizi birşey için zorlamayın derim ablaniz özür dilemeli şu an

Ablaniz sizi kiskaniyor mu? Cunku bir problemi varsa cekip bir kenara sorununu oyle halketmeliydi. Oysa sanki yer aramis ve milletin icinde sizi kucuk dusurmeye calismis. Pek normal degil tavirlari. Asagilik kompleksi mi var? Sizi kucuk dusurup asagi cekerek kendinin yukari cikacagini saniyor sanirim. Biraz mesafeli olmakta fayda var. Pek iyi niyetli gelmedi bana. Esinin yaninda da belki ozellikle yapiyor boyle seyleri.

Tepki vermese,tepki vermedi olur. Verse neden verdi,haklimi olur.
Sizi savunması nekdar guzel, neden memnun değilsiniz ki.

Benim eşim de aynı tepkiyi verirdi. Kaldı ki ablanızın yaptığı büyük saygısızlık hem size hem eşinize. Bunun affı yok bence. Sanırım ben sizin yerinizde olsam benden özür dileyip bir daha saygısızlık yapmayacağına söz vermeden asla konuşmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…