- 5 Temmuz 2017
- 124
- 512
- 18
- 30
[/QUOTE[/QUOTE]
Suç bunlar. Alı koyma ve şiddet suçu. Eğer sen de bunu bildiğin halde ihbar etmiyorsan suça yardım ve yataklıktan sen de suçlusun. İhbar etmezsen biz seni ihbar edeceğiz. O zaman görürsün bakalım dünya kaç bucak.
merhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
Suç bunlar. Alı koyma ve şiddet suçu. Eğer sen de bunu bildiğin halde ihbar etmiyorsan suça yardım ve yataklıktan sen de suçlusun. İhbar etmezsen biz seni ihbar edeceğiz. O zaman görürsün bakalım dünya kaç bucak.