Bayagi oldu en son yazismamdan....simdi kizim 1 yasinda ve ailemde postivi diyebilecegim hic bisey olmadi..artik kizimi onlarda birakmiyorum acil olmadikca..artik birakmazda oldun diyor annem ...neden birakmaliyim hemen hergün tüm gün görüyorsun zaten diyorum..ama yinede ayni laflari hemen hemen herhafta tekrarlar benimde cevabim ayni.
Havalar soguk gidiyor ve karli haftada 2 kere ugruyorum annemlere. Arabam var. Ama gecenhaftadan beri abim habersiz sabahin 7sinde kapiya dayandi sizi almaya geldim diye...hoppala kim dedi sana gel diye dedim eh iste araba sicak alim dedim hava -10derece falan...iyi neyse sustum...2 gün gecmedi yine sabahdan zil basiyor gece zaten uyumadik cocukla burmu tikaliydi yavrumun yeni dalmisti ..cok sinirlendim...kim dedi sana gel diye bu ne ya dedim ..neymis efendim kar yagiyormus...ben yatiyorum dedim biz uyanan kadar bizi bekledi oturma odasinda...ertesi gün yine damlar diye mesaj cektim gelme sakin dedim gelcem zaman arabam var gelmesini bilirim dedim abim öncesi arabam yokken kendisi alirdi bi zaman sonra bana firca atmisi neden kocan getirmiyo diye simdi yine gelmeye basladi ...iyilik yapiyor güya!
Asil sorunum kizimin anneme düskünlügü..orda oldumuz zaman bana kucaga falan gelmez direk anneme...annemde zate kucaktan indirmez
Misal: Kizim bana gelmisti kucakta hopplatip oynuyorduk annemde hemen gell kizim diyip cekti benden..napiyorsun sen dedim?ne yaptini farkindamisin..suan biz oynuyoruz birakda bitsin veririm sana korkma dedim.. ben sen oynarken onla alip cekiyormuyum dedin karismiyorum bile dedim...yani kiskanclik seziyorum..
Veya annemin kucakdan baska kucaga gitmel istemiyor kafa salliyor istemiyorum diye veya agliyor..bunada annem bayiliyor her seferinde gelde bakalim de diyor bana..bende niye diyeyimki zaten hayir dicek de sen olsun diyor resmen hosuna gidiyor...sizce benmi abartiyorum????
Ilerde sizi uyutup kacip anneannesine gelir bu bak diye gülüyor annem.
Oturdumuz evi begenmiyor annem ...benim ruhum sıkılır bu evde diyor cocugunda sıkılıyor ondan kucagimdan inmek istemiyor diyor.. hem bu cocuk burali degil onlarin oturdugu köydenmis nede olsa o sehirde dogmus...annesi nerdedeyse cocuguda orda evi dedim sesini kesti....cocuk daha 1 yasinda ne anlasin.
1 gün görmeseler o gün eve damlarlar.yani 1 gün rahatim yok anlicaniz
Annem sinirini bilmiyor ama hakli ve dogru görüyor...bizde insanlik var sende yok diyor...ne insanlikmis anlayamadim.
Herzaman gelmedigime bi hesap kitap niye gelmiyorsun ne isin var senin oluyor.
Gecen abimle tartistik..senin ne isin olabilir diyo 1 gün geliyorsun 2 gün gelmiyorsun söylede bizde bilelimmis. AYIP DEDIM ARTIK ...sen gibi yatagimi beklemiyorum dedim benimde kendime göre islerim hayatim var dedim..ama kime diyorum ha duvara konusmusum ha onlara.
Telefonlari acmasam 100kere ararlar..telefonu bikere acmadimi niye acmiyorsun masusmu acmadin oluyor.
Kizimi aksam en gec 19:30da yatiriyorum..gecen 19da kapidayiz biz cocugu indir asagi sevicez...disarisi kar kis..sinirlendim tabii..esimde sagolsun bisey demedi..kislik tulumu geceligin üstüne giydirdim artik indim..yukariya gelmezler esim var diye..sevdiler ettiler iyi hos..biz götürelim sabah gelirsin erkenden diyo annem bi kac kere üst üste söyledigi zamanda babami dürtüyor bak ne dicek diye..böyle bisey olabilirmi arkadaslar? Artik sinirlari sabrimi siniyorlar resmen...ailemdir kirmim dedikce ...bilemiyorum bazen uzaklara git tasin diyor seytan
Ben daha ne yapim?