Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısındÇocuğu sevme amaçlı bırakmak ne demek yahu?
Eşyanızı kullansın diye vermiyorsunuz, annesi olduğunuz bir bebekten bahsediyoruz.
Bir bebeğin yeri ailesinin yanıdır ve zorunlu durumlar (tabi çiftlerin ilişkilerini sağlamlaştırmak adına yaptığı küçük kaçamaklar hariç) asla ailelere bırakılmaması taraftarıyım.
Bebeğim ailemin ilk torunu ve hiçbir zaman keyfi bırakmadım, o da maksimum 3 saat.
Düğün, cenaze hariç bırakmayı planlamıyorum zaten.
Haftada bir aile ziyareti yapıyoruz, daha fazla arzu eden evime gelir sever bu kadar basit.
O çocuk sizin, bence aileniz dahi olsa herkese bir haddini bildirin.
ısındÇocuğu sevme amaçlı bırakmak ne demek yahu?
Eşyanızı kullansın diye vermiyorsunuz, annesi olduğunuz bir bebekten bahsediyoruz.
Bir bebeğin yeri ailesinin yanıdır ve zorunlu durumlar (tabi çiftlerin ilişkilerini sağlamlaştırmak adına yaptığı küçük kaçamaklar hariç) asla ailelere bırakılmaması taraftarıyım.
Bebeğim ailemin ilk torunu ve hiçbir zaman keyfi bırakmadım, o da maksimum 3 saat.
Düğün, cenaze hariç bırakmayı planlamıyorum zaten.
Haftada bir aile ziyareti yapıyoruz, daha fazla arzu eden evime gelir sever bu kadar basit.
O çocuk sizin, bence aileniz dahi olsa herkese bir haddini bildirin.
alınganlık deil tabikide saygısızlığı sevmem ama senin annen resmen bana saygısızlık et diyor. eşine yemeğini tabikide hazır etceksin o ne demek öyle kusura bakma canım ama annenin ağzına baksan yuvan yıkılır senin anneler yıkıcı deilş yapıcı olmalı bana annem asla aman yap hazır et dye kızmaz. daha ben yapmasam üşensem yemeğini eksik etme kızım der eşinin gönlünü hoş tutki evden uzaklaşmasın der bu şekilde nasihat verir.Haklisin canim.
Benim annem ne evimi ne evliligimi benimsemis biri degilki..eve cok gelmez zaten ruhum sıkılıyo burda...evim dedimmi dogru sen kari oldun artik diyor..evimde yemek temizlik yapmakmi?ben cocuk bakiyorum oluyor adam gelsin isden o yapsin hizmetcisi degilsin onun oluyor...yemek yaptimi görünce veya duyunca yap yap adama hazir et saatinda yemeli o sen yeme onu yedir laflari.
Bugün gittim geldim ...annem herzamanki gibi yine bozuk küs..neymis efendim persembe günü ordan ciktimda haber etmemisim eve geldime ... stressden unutmus olabilirim cocugu üstünü degidir yemek yap yemek yedir alisverise gidilcek derken ..bunun icin butün haftasonu aramalarima cevap verilmezmi? Ben hep öyleymisim...abim trye gitti haftasonu o arayip sormus durmadan falan filan...yani ne yapsam kabahatliyim
Hapsurursun aha sen cocuguda nezle grib edersin simdi ..bu ne demek sence? Benmi alinganim?
alınganlık deil tabikide saygısızlığı sevmem ama senin annen resmen bana saygısızlık et diyor. eşine yemeğini tabikide hazır etceksin o ne demek öyle kusura bakma canım ama annenin ağzına baksan yuvan yıkılır senin anneler yıkıcı deilş yapıcı olmalı bana annem asla aman yap hazır et dye kızmaz. daha ben yapmasam üşensem yemeğini eksik etme kızım der eşinin gönlünü hoş tutki evden uzaklaşmasın der bu şekilde nasihat verir.
Sorun ettiğiniz konuya bak.keşke benim de böyle bir ailem olsa idi.benim konumu oku da bak aile ne kadar önemliymiş. Bulup bunamak bu olsa gerek ailenizin kıymetini bilin arkadaşımKizlar basliktaki dedigim gibi dertler hic bitmiyor..KONU BASLIGI YANLIS GIRDIGIM ICIN BIDA ACTIM..benim sorunum Ailem..10 aylik kizim ilk torunlari..gel zaman git zaman arada onlarda kaliyordu 1 2 günlügüne yani görsünler diye birakiyordum..esimede hep bi mazaret iste islerim var yetisemiyorum diyorum uykusuzum uyumam lazim falan..tabii esim bundan memnun degil aksamlari eve geldigimde evde görmek istiyorum diyor görsünler torunlarino diye herzaman yolluyorum iste diyor.
Ailemede her 2 günde bi giderim bazen hergün...esim ise giderken birakir isden sonra alir tüm gün kalirim yani haliyle evde yemek yapma durumu olmuyor esim sorun etmiyor ama ben rahatsizim bu konudan aileme bundan bahsetmiyorum cünkü onlar kendi yapsin diyolar.
Simdi tabii ailem durmadan haftada 1 kere olsun kalmasini istiyor ... birakmayincada bozuluyolar.
simdi 2 hafta olucak birakmiyorum bana kiziyor insanliksizmisim baban demisti diyor cocuk bize alisacak diye korkuyormusum..korksam herzaman gelip gitmem dimi? Ama 2gün veya haftasonu onlarda kaldimi hic sorun yok almaya gelince yine surat.
Artik tak etti kirmamak icin bisey demiyorum ..adam degil sensin istemiyen diyor bende esim bisey demiyor falan diyorum..esimede ailem torunu kalmasini istiyor falan demiyorum kötü bilmesin diye.
Cocugun yeme icme uyuma vakitlerini oturttum ailem pek ona dikkat etmiyor gelisi güzel uyutuyorum mesela iceri dalmalar uykuya dalmak üzere cocugu alip oynatmalar ses cikarmiyorum..hazir mamalardan vermem kendim pisirrim onlar mama verir..3 saate uykuya yatar fark etmez 5 saat sonrada yatirilar..tamam bunlar kötü seyler degil bizde sonucta öyle büyüdük..ama benim demem oki ben annesi olarak sayilmiyorim..gecen sacini kesmis annem niye kestin dedigimde bagirarak kesememmi izinmi alcam senden gibi laflar insan kiriliyor haliyle.
Kizima tek isim düsünüyorduk yok illa bu isim olacak diye iki isim koyduk tabi kendi istedikleri isimle hitap ediliyor ilk isim hic anilmiyor onlarda..göbek adi olsun dedim istemediler nufusa kayidi oldu annem sen yapmamissindir dedi nufus cüzdanini gösterdim okadar yani.
Asil sorum siz cocuklarinizi ne siklikla birakirsiniz anneanne olsun babaanne olsun?
Benim ilk cocugkm belki bida cocugum olmama ihtimali var her anini yasamak istiyorum ama 10 aylik oldu nasil geldi gecti yani vakti annemlerle ev arasinda mekik dokumaktan hic bisey anlamadim..bosa gecti gibi..cocugumla dogru dürüst ilgilenemiyorum orda bile..evimde zaten durmuyoruzki dogru dürüst ona bakarsan :/
Ben yanlismi düsünüyorum acaba?
Sorun ettiğiniz konuya bak.keşke benim de böyle bir ailem olsa idi.benim konumu oku da bak aile ne kadar önemliymiş. Bulup bunamak bu olsa gerek ailenizin kıymetini bilin arkadaşım
benim kızım da tedavıyle oldu ilk torun. 22 aylık su an ama ben 1 kere bıle bırakmadım. sevecekse severler aksam alıp evıne goturursun. kucuck bebegın boyle sacma sebeplerle gece senden ayrı kalması cok acayıp. ben 6 aylıkken ıse basladım annem bakıyor sabah bırakıp aksam alıp eve gecıyorum. ev kalabalıksa kızımla yalnız kalayım dıye alıp baska odaya gecıyorum. benımde belkı bı daha cocugum olmayacak ve tadını cıkarmka ıstıyorum. bence sınırını koy bastan hata yapmıssın zaten bastan olmaz ben gece ayrı kalamam cocugumdan desen bunlar olmazdı bellıkı sende yorgun uykusuzsun ısıne gelmıs.
Bunu kaynana isterse kiyamet kopardi. İyiki annen istemis. Birakmayin cocugunuzu kimseye sevmek isteyen gelsin sevsin. Birde cok kucukmus. Esiniz cidden sabirluymis...
Vallahi bilemedim. Haddim degil ama annenize biraz mesafe koymaniz gerektigini dusunuyorum.Benden önce annem kiyameti koparirdi..zaten cocuk onlarin degil bizim diyor..haklari yok onlarin bisey demeye diyor
Merhaba,Kizlar basliktaki dedigim gibi dertler hic bitmiyor..KONU BASLIGI YANLIS GIRDIGIM ICIN BIDA ACTIM..benim sorunum Ailem..10 aylik kizim ilk torunlari..gel zaman git zaman arada onlarda kaliyordu 1 2 günlügüne yani görsünler diye birakiyordum..esimede hep bi mazaret iste islerim var yetisemiyorum diyorum uykusuzum uyumam lazim falan..tabii esim bundan memnun degil aksamlari eve geldigimde evde görmek istiyorum diyor görsünler torunlarino diye herzaman yolluyorum iste diyor.
Ailemede her 2 günde bi giderim bazen hergün...esim ise giderken birakir isden sonra alir tüm gün kalirim yani haliyle evde yemek yapma durumu olmuyor esim sorun etmiyor ama ben rahatsizim bu konudan aileme bundan bahsetmiyorum cünkü onlar kendi yapsin diyolar.
Simdi tabii ailem durmadan haftada 1 kere olsun kalmasini istiyor ... birakmayincada bozuluyolar.
simdi 2 hafta olucak birakmiyorum bana kiziyor insanliksizmisim baban demisti diyor cocuk bize alisacak diye korkuyormusum..korksam herzaman gelip gitmem dimi? Ama 2gün veya haftasonu onlarda kaldimi hic sorun yok almaya gelince yine surat.
Artik tak etti kirmamak icin bisey demiyorum ..adam degil sensin istemiyen diyor bende esim bisey demiyor falan diyorum..esimede ailem torunu kalmasini istiyor falan demiyorum kötü bilmesin diye.
Cocugun yeme icme uyuma vakitlerini oturttum ailem pek ona dikkat etmiyor gelisi güzel uyutuyorum mesela iceri dalmalar uykuya dalmak üzere cocugu alip oynatmalar ses cikarmiyorum..hazir mamalardan vermem kendim pisirrim onlar mama verir..3 saate uykuya yatar fark etmez 5 saat sonrada yatirilar..tamam bunlar kötü seyler degil bizde sonucta öyle büyüdük..ama benim demem oki ben annesi olarak sayilmiyorim..gecen sacini kesmis annem niye kestin dedigimde bagirarak kesememmi izinmi alcam senden gibi laflar insan kiriliyor haliyle.
Kizima tek isim düsünüyorduk yok illa bu isim olacak diye iki isim koyduk tabi kendi istedikleri isimle hitap ediliyor ilk isim hic anilmiyor onlarda..göbek adi olsun dedim istemediler nufusa kayidi oldu annem sen yapmamissindir dedi nufus cüzdanini gösterdim okadar yani.
Asil sorum siz cocuklarinizi ne siklikla birakirsiniz anneanne olsun babaanne olsun?
Benim ilk cocugkm belki bida cocugum olmama ihtimali var her anini yasamak istiyorum ama 10 aylik oldu nasil geldi gecti yani vakti annemlerle ev arasinda mekik dokumaktan hic bisey anlamadim..bosa gecti gibi..cocugumla dogru dürüst ilgilenemiyorum orda bile..evimde zaten durmuyoruzki dogru dürüst ona bakarsan :/
Ben yanlismi düsünüyorum acaba?
Eger kuzeninizi gene örnek verirlerse, ben kuzenim değilim deyin.Baski yüzünden biraktim bakamicamdan degil. Isteyerek birakmak var zorla israrla baskiyla biraktirmak iki ayri seyler be canim. Ben simdiye dek öyle olur öyle dogru sanirim diyip onlarin lafina inandim cünkü onlar hep kuzenim öyle yapiyordu teyzende kaliyordu kizlari diye diye aklima giriyorlardi sen onun kadar olamadin laflari.