Hayır ıkı gun once ogrendımKeseyi görmüş muydunuz
Kimse sizi azarlayamaz ya da hesap soramaz. Arkadaşınız eger anlattigi digruysa ince kendi haddini bildirmeli sonra da sikayet etmeliydi. Hamilelik suresince sizin ve sonrasinda bebeginizin takibini yapmak aile saglik merkezinin gorevi elbette. Eger ozelde kontrollerinize gidiyorsaniz aile saglik merkezinden her ay arayip telefonla bilgi aliyorlar ya da siz arayip bilgi veriyorsunuz. Ama aska niye once buraya gelmedin,niye bildirmedin gibi bir hesap sorma durumu olamaz.Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
Tamam biraz sabredin belki o gidiste hem kese goruncek hem kalp duyulcak ben 6 da duymustum kalbi tabii daha sonra duyanlar da oluyor.Moral cok onemli .Bana da dr zor hamile kaldigim icin cok umitlenme dis gebelik olabilir demisti.Bir haftam aglamakla gecmisti ama bosaymis.Hayır ıkı gun once ogrendım
Randevum pazartesi
Valla bilemedim. Dönem dönem bakıyoruz biz sisteme ordan takip ediyoruz haber vermeyenlere ulaşıyoruz demişti bana aile hekimi.O zaman hala aramalari daha buyuk ayip. Bana bizde cikmiyor dediydiler yalancilarcanlari isterse goruyorlardir demek ki
Bir kızım varTamam biraz sabredin belki o gidiste hem kese goruncek hem kalp duyulcak ben 6 da duymustum kalbi tabii daha sonra duyanlar da oluyor.Moral cok onemli .Bana da dr zor hamile kaldigim icin cok umitlenme dis gebelik olabilir demisti.Bir haftam aglamakla gecmisti ama bosaymis.
Yaa daha çok erken zaten hiç üzülme benim de 6. Haftada kese görünmüştü iki haft sonrasına da kalp atışını duymuştuk. Ben de neler neler yazmıştım kafamdan. Dr lar her zaman en kötüsünü, her ihtimali söylüyorlar yarın Bi gün neden söylemediniz sorusuyla karşılaşmamak icin. Moralini yuksek tutmalısın o miniminnacik ama milimetrik şey insana ne ruhsal değişimler yüklüyor senin hissettiklerini onun hissetmemesi mümkün mü?Gittim kızlar
Kaysını hemen oluştırmayalım dedı bebek görünmeden
Ebe ilk yerınde yoktu doktor baktı degerıme ozelde yaptırdıgom satı'na göre yüksek dış gebelik olabilir dedi
Ebede normal ama ilk görünsün cocuk dedı
Boş yere canım sıkıldı resmen
Ya sorun cıkarsa
Pazartesıde olmaz şimdi bana
Dagıldı butun moralım
Amin amin hastane isi cok zor. Bizim burada bir tane cocuk hastanesi var bildigim kadariyla. İci de cok fena. Basina yansimiyor ama donem donem salgindan dolayi karantinaya bile alinmis dusun yani nasil girersin icine. Allah korusun. Artik kalabalikta her sey bulasir insana,bebegi gectim insan kendinden de endise etmeye basliyor bir sure sonra.Bizim asm o kadar kalabalık olmuyor belki de o yüzden rahatsız değilim. Ben de sevmem çünkü çocuğu oralarda dolaştırmaktan. Huzursuz oluyorum. Oraya gitme buraya dokunma derken geriliyorum.
Bebekken sedyeye sermeye ayrı battaniye taşırdım yanımda
Şimdi anlıyor da hastane ve doktor görmekten kendi de nefret ediyor. Allah düşürmesin inşallah..
Boyle erkenden hamilelerin canini skip moral bozan saglik gorevlileri oluyor maalesef .Bence kulak asmayin benim hep kanamam oldu dusecek diye moral bozdular .Bir kızım var
Ama ne biliyim kötü birşey duymak istemiyorum
Eşim çok sevindi
Şimdi randevuya bile gidesim gelmiyor resmen doktorun agzından kotu birsey cıkacak dıye
Kızımada bes yıl sonra hamıle kalmıstım
Düşüğüm olmuştu cok korkuyorum uyuyamıyorum
Dua edin bana
Çok tesekkur edseım canımYaa daha çok erken zaten hiç üzülme benim de 6. Haftada kese görünmüştü iki haft sonrasına da kalp atışını duymuştuk. Ben de neler neler yazmıştım kafamdan. Dr lar her zaman en kötüsünü, her ihtimali söylüyorlar yarın Bi gün neden söylemediniz sorusuyla karşılaşmamak icin. Moralini yuksek tutmalısın o miniminnacik ama milimetrik şey insana ne ruhsal değişimler yüklüyor senin hissettiklerini onun hissetmemesi mümkün mü?
Her şey gönlünce, dilediğin gibi olur insallah, tabi önce hayırlısı
Bu ihtimal zaten aklımdaydı fakat ultrason için cok ısteklıydımBoyle erkenden hamilelerin canini skip moral bozan saglik gorevlileri oluyor maalesef .Bence kulak asmayin benim hep kanamam oldu dusecek diye moral bozdular .
Merhaba, td aşılarınızı 5 doza tamamladıysanız eğer 5.dozdan 10 yıl geçtikten sonra sağlama bir doz daha td aşısı yapılır .
Iyide çok erken daha.Gittim kızlar
Kaysını hemen oluştırmayalım dedı bebek görünmeden
Ebe ilk yerınde yoktu doktor baktı degerıme ozelde yaptırdıgom satı'na göre yüksek dış gebelik olabilir dedi
Ebede normal ama ilk görünsün cocuk dedı
Boş yere canım sıkıldı resmen
Ya sorun cıkarsa
Pazartesıde olmaz şimdi bana
Dagıldı butun moralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?