Pazartesi ultrasona kadar hem tekrar kan verıp degerıme baktırıyım dedım
Sımdı demesınler bana noye ılk oraya gıttın dıye
Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
Hiç öyle bi şey yok fırça falan da atamalar. o ne öyle. Genelde ilk ultrasonu bekliyorlar kayıt için ama bilginiz olsunMeraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Hiçbir şey olmaz benden ebildirmemistim eğer olurda Birgün devlet hastanesine yolunuz düşerse ordan hbr alıyorlar ama illede hbr vermek gerekiyosa bı ara uğrayın ve 6 haftalık gebe oldugunuzu soyleyin o değilde daha geçen gün konu açtın bir yaşında kızın vardı yeni bebek ikisiyle nasıl basetcen bacım senin kız seni biraz yoruyodu sanırımMeraba kızlar
aşıların var onları yapmak zorundalar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?