Aile hekimi gebelik bildirimi

Ozelde yaptirdiginiz hic bir sey aile hekiminde cikmiyor. Ben bildirdigime pisman olmustum,surekli arayip cocugun boyu kilosu bilmemne senelerce taciz ettiler daha yeni kurtardim pacayi
Ben geçen hafta hamileliğimi öğrendim. Dün aile hekimliği hemşiresi mesaj atmış gelip kayıt yaptırmanız lazım diye. Bu zamana kadar aile hekimine hiç gitmedim. Nerden öğrendiler peki? :) ama rapor aldım işyeri için acaba öyle mi öğrendiler?

Hic onemli degil canim kesinlesiyor sonucta kanda bakilinca neresi oldugu sorun degil sen ogrendikten sonra arayip haber veriyorsun gebeyim diye sonra onlar seni bilgilendiriyor ne yapman gerektigi konusunda..

Olabilir valla sonucta rapor sgk uzerinden oluyor. Canlari isteyince ogreniyorlar demek ki. Surekli arayip taciz etmeye gerek yokmus aslinda. Ya da sistem degismistir belki.

Bizim hemsire hanim beni terslediydi niye ozele gidiyorum diye. Paraniz fazla geliyor herhalde sonra da devlet bize bakmiyor diye zirliyorsunuz demisti. Aha iste bakinca senin gibi bakiyor ondan gidiyorum demistim.

Ben de 4 aylık hamileyken falan bildirdim. Tetanoz aşısı falan var onlar da hemen değil zaten

Sağlık bu, nerde ilgi alaka görürsem oraya giderim. O ne biçim konuşma ya paranız fazla geliyor ne demek. İyi cevap vermişsiniz.

Sağlık bu, nerde ilgi alaka görürsem oraya giderim. O ne biçim konuşma ya paranız fazla geliyor ne demek. İyi cevap vermişsiniz.
Aynen oyle,nerede rahatsam oraya giderim sonucta. Ben anlamiyorum insanlar neden bu kadar kaba.

Yeri gelmisken,hayirli olsun bebis haberi almissiniz. Saglik mutlulukla gelsin insallah

Kimsenin size fırça atmaya hakkı yok
Çıkarsa çıksın onlara ne mecbur değilsiniz ki ilk onlara gitmeye

Ben de haber vermedim aile hekimine. Kalp atışı için gittiğim hastane haber vermiş aile hekimi aradı hatta ileşim bilgilerim onlarda yok diye gittiğim hastaneyi arayıp öğrenmişler. tebrik etti ve bazı tahliller için çağırdılar. Ben hastaneler haber veriyor diye biliyorum.

sistemde cikacagini zannetmiyorum. Ciksa bile bu yuzden kimsenin size bir sey demeye hakki yok. Olurda bir sey soyleyen olursa ilk aile hekimine gelinecek diye bir zorunluluk olmadigini istediginiz doktora gitmekte ozgur oldugunizu belirtirsiniz.

Bunun kesinlikle primlerle alakası var bence. Başka yerde yapılan her isleme tepki gösteriyor sag ik ocaklari. Hatta bitanesi beni ne haddineyse denemeye almış kayıt olusturmamislar bunu da sonra yüzüme.soylediler. Bende gittim başka sag ik ocağına kaydımı yaptirdim orda da dediler ki ama her aşısını burada yaptiricaksiniz.

Yanlış hatırlamıyorum yapılan /yapılmayan her aşı ya maaşlarını etkiliyor.

Bende önce hastaneye gittim tabiki.doktorum yönlendirdi sağlık ocagında testlerini yaptır diye.gittiğimde kaydımı açıp kan idrar tahlili yapıldı degerlerime bakıldı.kimsede sorgu sual sormadı.

Çıkması lazım. Kimse sizi fırcalayamaz. İki kızım var ikisinde de gitmedim bişey olmadı hiç. İlk özele gittin diye suç değil ki.

Bana keseyi ve kalp atışlarını gördükten sonra gel kayıt açalım demişlerdi kimsenin sana niye ilk oraya gittin deme gibi bir hakkı yok zaten

kalp atışını gördükten sonra sağlık ocağına gidip bildirimde bulunuyorsun daha öncesinde kayıt yapmadılar beni.

İlk gebelik testini aile hekimliğinde yaptırdım. Sonuç çıkınca hemşiresiyle görüştürdü. 7 haftalıkken istediğin yere kadın doğuma git, kalp atışlarını duyup kese oluştu denirse gel yada ara kayıt açalım dedi.

Sonra telefonla aradı gebeliğin oluştuğunu söyledim. Toplamda 3 kontrol yaptı sağlık ocağı o kadar

Bebek doğduktan 10 gün sonra gelin dedi
İkinci topuk kanı burda alınacak dedi
İlki doğduğu hastanede yapılacak
Aynı işlemi neden yaptırayım
Hastanenin sonucunu götürürüm diye düşünüyorum

çünkü çıkıyor.
ben kanı özelde verdim. aile hekimliğinden ertesi gün aradılar.
üstelik 7 sene önceden bahsediyorum,
darkmore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…