- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
Ben geçen hafta hamileliğimi öğrendim. Dün aile hekimliği hemşiresi mesaj atmış gelip kayıt yaptırmanız lazım diye. Bu zamana kadar aile hekimine hiç gitmedim. Nerden öğrendiler peki? :) ama rapor aldım işyeri için acaba öyle mi öğrendiler?Ozelde yaptirdiginiz hic bir sey aile hekiminde cikmiyor. Ben bildirdigime pisman olmustum,surekli arayip cocugun boyu kilosu bilmemne senelerce taciz ettiler daha yeni kurtardim pacayi
Hic onemli degil canim kesinlesiyor sonucta kanda bakilinca neresi oldugu sorun degil sen ogrendikten sonra arayip haber veriyorsun gebeyim diye sonra onlar seni bilgilendiriyor ne yapman gerektigi konusunda..Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Bugünde aike hekimine bildiricem gidip
Daha ultrasona giremedim pazartesi randevum
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Bir arkadaşıma neden ilk başka doktora gitti diye fırça atmışlar
Dedıgım gibi kan belgem çıkarmı bılgısayarda
Olabilir valla sonucta rapor sgk uzerinden oluyor. Canlari isteyince ogreniyorlar demek ki. Surekli arayip taciz etmeye gerek yokmus aslinda. Ya da sistem degismistir belki.Ben geçen hafta hamileliğimi öğrendim. Dün aile hekimliği hemşiresi mesaj atmış gelip kayıt yaptırmanız lazım diye. Bu zamana kadar aile hekimine hiç gitmedim. Nerden öğrendiler peki? :) ama rapor aldım işyeri için acaba öyle mi öğrendiler?
Sağlık bu, nerde ilgi alaka görürsem oraya giderim. O ne biçim konuşma ya paranız fazla geliyor ne demek. İyi cevap vermişsiniz.Olabilir valla sonucta rapor sgk uzerinden oluyor. Canlari isteyince ogreniyorlar demek ki. Surekli arayip taciz etmeye gerek yokmus aslinda. Ya da sistem degismistir belki.
Bizim hemsire hanim beni terslediydi niye ozele gidiyorum diye. Paraniz fazla geliyor herhalde sonra da devlet bize bakmiyor diye zirliyorsunuz demisti. Aha iste bakinca senin gibi bakiyor ondan gidiyorum demistim.
Aynen oyle,nerede rahatsam oraya giderim sonucta. Ben anlamiyorum insanlar neden bu kadar kaba.Sağlık bu, nerde ilgi alaka görürsem oraya giderim. O ne biçim konuşma ya paranız fazla geliyor ne demek. İyi cevap vermişsiniz.
Meraba kızlar
Ben kızıma hamıleyken aıle hekımıni bılgılendırmedım bılmedıgimden prosödürü ilk çocuğumdu çünkü
Şimdi hamileyim tekrar ilk olarak oraya bildirmem gerekiyormuş ana ben dün özele kan verdim
Şimdi hiç bilmiyormuşum gibi orada test yaptırsam özel hastanedeki belgem çıkar mı
Aynen oyle,nerede rahatsam oraya giderim sonucta. Ben anlamiyorum insanlar neden bu kadar kaba.
Yeri gelmisken,hayirli olsun bebis haberi almissiniz. Saglik mutlulukla gelsin insallah
sistemde cikacagini zannetmiyorum. Ciksa bile bu yuzden kimsenin size bir sey demeye hakki yok. Olurda bir sey soyleyen olursa ilk aile hekimine gelinecek diye bir zorunluluk olmadigini istediginiz doktora gitmekte ozgur oldugunizu belirtirsiniz.Meraba kızlar
Yanlış hatırlamıyorum yapılan /yapılmayan her aşı ya maaşlarını etkiliyor.Bunun kesinlikle primlerle alakası var bence. Başka yerde yapılan her isleme tepki gösteriyor sag ik ocaklari. Hatta bitanesi beni ne haddineyse denemeye almış kayıt olusturmamislar bunu da sonra yüzüme.soylediler. Bende gittim başka sag ik ocağına kaydımı yaptirdim orda da dediler ki ama her aşısını burada yaptiricaksiniz.
Evet evet oyle biseyler isteYanlış hatırlamıyorum yapılan /yapılmayan her aşı ya maaşlarını etkiliyor.
Çıkması lazım. Kimse sizi fırcalayamaz. İki kızım var ikisinde de gitmedim bişey olmadı hiç. İlk özele gittin diye suç değil ki.Meraba kızlar
Meraba kızlar
Ben geçen hafta hamileliğimi öğrendim. Dün aile hekimliği hemşiresi mesaj atmış gelip kayıt yaptırmanız lazım diye. Bu zamana kadar aile hekimine hiç gitmedim. Nerden öğrendiler peki? :) ama rapor aldım işyeri için acaba öyle mi öğrendiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?