Aile iliskileri

Okuduklarıma inanamadım, o kadar şaşırdımki bnm burdan kalbim kırıldı yani, sen o kadar iyi niyetli yaklaş karşılığında gördüğüne bak canının canı bunu yapanlar bide, Allah yardımcın olsun
5ay olmuş kardeşşn hamile sen yeğenlerinin anne yarısısın ve haberin yok, yerinde olsam konuşurdum, görüşmeyi keseceksem de ondan sonra keserdim, kardeşinin hamile olduğunu 5 ay sonra öğrenip de neden söylemedin diye sormayacak kadar kırmışlar seni, sessiz kaldığın için onlar da kendilerini haklı sanıyodur,
hayır Allah sana kısmet etmemiş şimdiye kadar(inşallah şimdiden sonra en kısa zamanda kısmet eder), ona kısmet etmiş hiç Allahtan da korkmuyorlar şükret otur işte dimi bide fesatlık çıkartıyo, insanlar kendi içlerinin kötülüğünden karşılarındakini de öyle sanıyor herhalde, çocuklarında gözü kalıcak millletin sanıyolar, ay çok sinirlendim gece gece, senin yerine de sinirlendim yani
yarın öbür gün ilgiye ihtiyaçları olduğunda o kardeşiniz annelerinizle ilgilenicek mi bakalım, o zaman sizi mumla ararla

Şu mübarek gecede duam senin için, inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur pinkbuyu

Kardeşiniz evliliğine sıcak bakmamışsınız, yorumlarda da eşiyle kültür farkı öldüğünü vurgulamışsınız, birkaç kez. Kendisinden rahatsız olduğunuzu hissettim ben.
Bu sebeple sizinle görüşmek istemiyor olabilirler mi?
Eşinizin kardeşi olumsuz bir elektrik alıyorsa sizden ya da küçümseyici bir tavır görüyorsa çok fazla biraraya gelmek istemiyor olabilir. Ben birşey yansıtmıyorum diye düşünebilirsiniz ama karşı tarafa geçer olumsuz düşünceleri bir şekilde.

Tabi bu yine kardeşinizin sizden köşe bucak kaçmasını gerektirmez, eşi görüşmek istemiyorsa bile kendi görüşebilir ama hiçbirsey yokken mi kardeşiniz bu duruma geldi? İki taraflı düşünmek lazım.

Bebek konusunda gönlünüze göre olur herşey umarım.

Son düzenleme:
Bence bıze anlattıgın gıbı bunları kardesıne anlatmalıdın .Sonrada bır acıklama yaparsa ınanırsın yapmazsada gorusmeyı kesersın.Anne babanıza gelıncede dıyecek kelıme bulamıorum .Umarım en yakın zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınız

Hissettiklerinizden bahsedin bence, aileniz üzülmeyin diye yapsa 5 aydır böyle yapar 1.5 yıldır değil

Gece gece aileniz hakkında yanlış şeyler yazmak istemiyorum,ama ben siz olsaydım anne baba da dahil olmak üzere hikayedeki herkesle arama mesafe koyardım.Ararlarsa konuşurdum yoksa aramazdım.
Zaten o kardeşimsi varlık da hayatımda olmazdı.Hani kan bağı falan da bir yere kadar.O kadar üzücü bir şey ki yazdıklarınız,gece gece sinirlerim bozuldu.

Aslinda soyle bir durum var. Her gittigimizde kardedimin esi bize garip davraniyor. Anlam da veremiyorum. Hatta esim de farketmis. Yani dalga gecer gibi hareketleri var. Anneme de saygısızlık etmis.
Ben sonucta kardeşim evlendikten sonra ortak bir nokta bulmak için çaba harciyorum. İletişim kurmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi yansıtmış olabilirim.

Ailen hata yapıyor ama bu hatayı da seni sevdikler için yapıyorlar bence sana karşı hassaslar ve üzülürsün diye korkuyorlar ama ne olursa olsun kardeşinin seni misafir olarak ağırlamaması çok büyük hata kırıldığını dile getirip konuşmalısın bence

Bu toplum gerçekten çok ilginç. Çocuk olmaz nazar değecekse kadının ki değer illaki, erkeğin de olmuyor yahu. Madem değecek biraz da erkeklerin değsin. Ben de korkumdan kimsenin çocuğuna yaklaşmıyorum, çok acı ama böyle düşünen çok kişi var

Bence nazar değil de sen üzülürsün herkesin var bir benim olmuyor vb dersin diye çekiniyorlar gibi geldi bana

İnanın ki yaklaşmasanız da diyecek bir şey bulurlar .. maalesef

Valla acikca nazar falan demediler. Ben uzuldukten sonra esim de zaten bayagi sey biriktirmiş icinde. Bana soyledi. Kurtaj oldun gelmediler rahimden operasyon oldum gelmediler. Bebeklerini kaybettin gelmediler. Simdi uzulme diye soylemiyorlarmis sen buna mi üzüldün dedi.

Benim annem de çevreden biri hamile olunca söylemiyor üzülmeyeyim diye. Annen o yüzden dememiştir.

Seni uzulme diye yaoiyoar sanki ama bence konusmalisin yegenlerini gormek.istedigini onlarla beraber olunca uzul.eyecegini daha cok mutlu olacagini soyle

Seni uzulme diye yaoiyoar sanki ama bence konusmalisin yegenlerini gormek.istedigini onlarla beraber olunca uzul.eyecegini daha cok mutlu olacagini soyle
O kadar tedirgin oldum ki artik görmek falan da istemiyorum. Her an su an ne düşünüyorlar diye çekimser davranırım. Kendimi biliyorum.

Bence yalnızca onların mutluluklarının sizin üzüntünüzü hatırlatmasından çekiniyorlar.onlara göre sizi koruyorlar.sizi aşırı önemsiyorlar.ama durumu fazla abarttıklarının sizi korumaya çalışırken kırdıklarının farkında değiller.nazarınızdan korkma gibi bir durumlarının olduğunu düşünmüyorum bu kırgınlığınızın ve yanlış anlaşılmaların yanlış davranışların size düşündürdüğü bir şey.
Hepsini bir araya toplayıp ne düşündüğünüzü hissettiğinizi anlatıp onların açıklamasını dinlemelisiniz bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…