- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Babam neden yokken bagirip cagiriyor, kufurlu konusuyor, insanlarin icinde beni azarliyor. Tabiri caizze yasina yakismayan her seyi yapiyor. Son 2 yil sosyal medya dan annemi aldatti, ondan kurtardik, daha önce de yapmisti. 70 e merdiven dayamis biri. Annemi sersemletmis. Cin gibi kadindi. Emekli maaslari var ve futursuzca para harcanak istiyor. Her hareketi problem. Ilaclarini uyarmamiza ragmen dogru sekilde icmiyor. Her Hali baska dertOlayın ne olduğunu pek anlayamadık. İsterseniz biraz detay verin
Goturduk kac here psikiyatrise. Ilaclarini kullaniyor. Bence huyu!Hasta bence babaniz , erken bunama mi nedir. İşiniz zor . Anneniz de öğrenilmiş çaresizlik bu adama bişey olursa ben ne yaparım diye vermiş iplerini iyice babanızın eline… olaylara onların çocukları değil üçüncü şahıs gibi bakmayı başarabilirseniz daha kolay atlatırsınız bu durumu.
Onlarla mı yaşıyorsunuz ? Ayrı eve çıksanız ? Artık değişmezler çünkü
Degismeyeceklerini biliyorum, zaten neseli nixie bicir olan tarafim sayelerinde kac yil önce gitti. Suratsiz bir insan oldum.Hasta bence babaniz , erken bunama mi nedir. İşiniz zor . Anneniz de öğrenilmiş çaresizlik bu adama bişey olursa ben ne yaparım diye vermiş iplerini iyice babanızın eline… olaylara onların çocukları değil üçüncü şahıs gibi bakmayı başarabilirseniz daha kolay atlatırsınız bu durumu.
Onlarla mı yaşıyorsunuz ? Ayrı eve çıksanız ? Artık değişmezler çünkü
Tek çare kendinizi kurtarmak o ZamanDegismeyeceklerini biliyorum, zaten neseli nixie bicir olan tarafim sayelerinde kac yil önce gitti. Suratsiz bir insan oldum.
bi yaştan sonra artık o yaşı da bahane ederek iyice bencil ve zalim oluyorlar herkes katlanmak zorundaymiş gibiGoturduk kac here psikiyatrise. Ilaclarini kullaniyor. Bence huyu!
Ayri yasiyorum. 2 hafta beraber yasadiktan sonra depresyona giriyorum. Cok duyarli hassas bir insanim. Merhametim bitmiyor. Keske bitse!Madem aileniz böyle bence aranıza mesafe koyun. Yaşınız kaç işiniz var mi bilmiyorum ama ben olsam imkanım varsa yakında bir ev tutar (annem icin) ve kendi hayatıma yön verirdim. Eğer onları beğenmiyorsam onlardan daha iyi insan olmak için çaba gosterirdim.
Benim evimdeAyrı yaşıyorsanız bence bu kadar dert etmeyin. Sizin tanıdığınız babanızı mahalleli de komşu da tanıyordur zaten. Siz rezil olmazsınız babanız olur
Hem nerdeyse babaların ayaklarını yalayıp hem de onları çocuklarına şikayet ediyorlar. Babanızın aşkından ölüyorum deseler daha tutarlı olur. Anneler böyle yaparak zaten sevilmesi zor olan babaları çocukların sevmesini daha da zorlaştırıyor hem de bu şekilde omurgasız bir tavır sergileyerek çocuğun gözündeki saygıyı da kaybediyorlar. Geriye hastalıklı bir sevgi ve vicdan kalıyor bir tek .Telde annemin her daim dertlerini dinliyorum. Hic bitmiyor anlatacaklari! Sadece dert onlarda var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?