- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
SacmaAileni sen seçiyorsun bedenlenmeden hemde. Ruhun seçiyor ama dünyaya geldiğinde bunu hatırlamıyorsun perde çekiliyor.
???Dur link loading
Aaaa küsme kız ölünce reankarne oluruz sonra tanışırız hatırlarım küserim sana
Saçmalıklara inanmıyorumKüsecek birşey yok. İrade senin iraden ister inanırsın ister inanmazsın.
Aaaa... Gerçekten mi? Neye göre seçiyorlar peki? Nereye bedenlenecegimizi kendi irademizle seçebilyorsak, bu ruhlar niye hep Yozgat'ta Burundi de Afganistan'da aç bilac yaşayan 9 çocuklu yobaz cahil psikolojisi bozuk aileleri 9 ar 10 ar seçiyorlar ki? Net görünmüyor mu durum acaba bedenlendikleri yerden? Gerçi net görünmeden secilse , eğitimli varlıklı hassas ve bilinçli insanların da rujhlar tarafından 9 ar 10ar seçilmesi lazim....Hayret öylelerini de hep ya bir iki ruh ya seçiyor ya hiç secmiyor....Aileni sen seçiyorsun bedenlenmeden hemde. Ruhun seçiyor ama dünyaya geldiğinde bunu hatırlamıyorsun perde çekiliyor.
Eminim öyledir hayatına Allah bilir kaç kere saçma sapan insan aldın söze gelince inanmıyorum olduSaçmalıklara inanmıyorum
Evet ya nerden bildin kız sen yok 9. DalaylamamısınEminim öyledir hayatına Allah bilir kaç kere saçma sapan insan aldın söze gelince inanmıyorum oldu
Aslında keşke seçebilsek ya benim listem hazır ayyyAaaa... Gerçekten mi? Neye göre seçiyorlar peki? Nereye bedenlenecegimizi kendi irademizle seçebilyorsak, bu ruhlar niye hep Yozgat'ta Burundi de Afganistan'da aç bilac yaşayan 9 çocuklu yobaz cahil psikolojisi bozuk aileleri 9 ar 10 ar seçiyorlar ki? Net görünmüyor mu durum acaba bedenlendikleri yerden? Gerçi net görünmeden secilse , eğitimli varlıklı hassas ve bilinçli insanların da rujhlar tarafından 9 ar 10ar seçilmesi lazim....Hayret öylelerini de hep ya bir iki ruh ya seçiyor ya hiç secmiyor....
Evet ya nerden bildin kız sen yok 9. Dalaylamamısınseni gidi dalaylama seni puhahaha
İnanmayana link atıyor
O zaman kesin inanırımİnanmayana link atıyor sana da atacak şimdi
Tecavüzcü babayı mı seçiyor diyorsunuz azıcık zekanızı kullanın o ruh babanın kendisine tecavüz edeceğini biliyor mu sence harbi düşünme yetiniz yok sizin.
Gayet yerinde siz düşünmeye meyilli değilsiniz galiba bu da aşırı duygusallık yaşamışlıktan geliyor. Ruh bedene girmeden ailesini seçiyor dedim ama o ilerideki bedenlendiğindeki haystın ona neler getireceğinin bilincinde olmuyor mesela yarın veya 1 ay sonra sizin başınıza ne gelecek bilmediğiniz gibi. Kısacası yaşamadan bilemezsiniz böyle basit düşünmeyi bir kenara bırakıp zeballak gibi üstüme çullandınız. Yazık valla.
Aaaa... Gerçekten mi? Neye göre seçiyorlar peki? Nereye bedenlenecegimizi kendi irademizle seçebilyorsak, bu ruhlar niye hep Yozgat'ta Burundi de Afganistan'da aç bilac yaşayan 9 çocuklu yobaz cahil psikolojisi bozuk aileleri 9 ar 10 ar seçiyorlar ki? Net görünmüyor mu durum acaba bedenlendikleri yerden? Gerçi net görünmeden secilse , eğitimli varlıklı hassas ve bilinçli insanların da rujhlar tarafından 9 ar 10ar seçilmesi lazim....Hayret öylelerini de hep ya bir iki ruh ya seçiyor ya hiç secmiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?