Aile kaderdir

Annem babami zerre sevmez ama bosamaz! Millet icin bosamaz! Vijdan Eder bosamaz!

Aileni sen seçiyorsun bedenlenmeden hemde. Ruhun seçiyor ama dünyaya geldiğinde bunu hatırlamıyorsun perde çekiliyor.

Ailemiz de olsa bizi aşağıya çekiyorlarsa araya mesafe konmalı, aileni sil demiyorum ama mesafe koy ve kendi yoluna git...

Tecavüze uğrayan çocuklar ne alaka sizin kafanız yerinde mi?
Hic bir insan bu hayatta kotu birsey yasamak istemez ve kotu bir seyi secmez. Hic bir cocuk ya da bebek kotu bir sey hak etmez. Bunlari sen sectin deyip isin icinden cikmak cesitli dusunce sistemlerinin alti bos varsayimlaridir.
Keske siz de bu bilgi yerine sadece uzgunum ifadesi biraksaydiniz derdime. Insanlarin tek ihtiyaci bu dunyadaki vijdanli diger insanlar! En cok da cocuklarin!!!

Çok ama çok üzüldüm benim babama benziyor o dövmezdi ama öyle sözleri öyle ağır cümleleri vardı ki dayaktan beterdi öldü bir gün ağladım o da ele güne karşı laf olmasın diye zira bizim sülale lanet gibi her şeye bir dedikodu çıkarıyor

babanız 70 yaşındaysa sizde en az 30 yaşındasınızdır. Artık onları problem edecek yaşı çoktan geçmiş olmanız gerekir.
Bende babamın çok dayağını yedim ama onu öyle kabullendim. Babam 2 sene önce vefat etti. Ve ben hep eksiğim. Halbuki 67 senelik hayatında doğru düzgün anımız bile yok. Babam ailesinde sevgi görmemiş, bize de gösteremedi. Ama netice de iyi bir insandı.
Hayattaki karşılaştığımız zorluklar takılmak için değil, aşmak içindir. Sizde uzman desteği alın. Kendi hayatınızı odaklanın.
Aileni atamıyorsun diye bir şey de yok. Kişilik meselesi. Benim kayınvalidem çok despot bir kadındı. Oğlu evlenince kafayı yedi. Paylaşamadı, hırçınlaştı. Eşim annesiyle görüşmedi. Kayınvaliden vefat etti, oğluyla küs öldüler. Belli bir yaştan sonra herkesin kendi ailesi önceliği.

Bu saatten sonra onları da geçmişte yaşananları değiştiremezsiniz. Kendinize daha fazla zarar vermeyin. Uzaklaşın. Bu sizi merhametsiz yapmaz. Kendinize merhamet edin. Annenize diyeceklerinizi diyin. Ne kadsr yorgan düştüğünüzü, bedeninizin zihninizin bunlara katlanamadığını ve artık dinlemeyeceğinizi söyleyin. Bir uzman desteği şart size. Gelecekte güzel günleriniz olur umarım

Ben sildim ya kafam çok rahat
Benim babamda dolandırıcı gibi bişey
Burnu borçtan çıkmadı hiç
Annemde acıtasyon yapar ağlardı hep
Gerçi bunun yanında babamın bize harcayacak 1 kuruşu olmazdı
Olurduda layık görmezdi diyeyim
Annemde sinsi yılan kelimesi bile az kalır yanında
Benim huzursuz olmam için yapmadığı kalmazdı
Bahane bulamazsa abuk subuk bişey uydururdu
En son eşim hakkında saçma sapan konuşmalar yaptı resti çektim
Görüşmüyorum ve pişman değilim

Telde annemin her daim dertlerini dinliyorum. Hic bitmiyor anlatacaklari! Sadece dert onlarda var!
Seni çok iyi anlıyorum..benzer şey bence bir cogumuzda var..kendi hayatımızı unutuyoruz onlarla uğraşmaktan..şükür basimizdalar diyoruz ama çok yoruluyoruz..sanırım bekarsiniz..evlendiğiniz de daha da zor..evinizle mi ugrasacaksiniz evlatlarınizla mi eşinizle mi anne babanizla mi...
Bende ki baba misal küfür etmez asla şiddet göstermezdi..ama sorumsuz geldi sorumsuz gidecek...annem hastanedeyken bile bizi arayıp " acıktım şunu bunu getirin " diyen biri...eşini bi sor önce değil mi .tek derdi kendi.
Bende dertliyim yani bu konuda..çok isterdim babamda bir " kız babası ' duruşu olsun...olmadi

Aileniz dahil kimseye gereksiz merhamet gostermek zorunda degilsiniz. Sizi dünyaya getirmiş olmakla size eziyet etmeye hak kazanmıyorlar. Tam tersi. Sizi dünyaya getirmek onların kararıydı ve sizi mutlu yetiştirmek onların sorumluluğuydu ki başaramamışlar. Annenizi bilmiyorum ama babanızla mesafeyi koruyun. Ayrıca doktor ne dedi bilmiyorum ama yerinizde olsam para harcama konusunda yasal yollara başvururdum psikolojik sorunlarını öne sürerek. En azından annenizin vesayetine verilebilir babanız eğer koşullar uygunsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…