Aile kaderdir

Bazımızda daha çok bazımızda daha az bir şekilde hepimiz benzerini yaşıyoruz. Annelerimiz kayıp nesil. Biz hepimiz annelerimizin ebeveyniyiz galiba. Ben de sürekli telefonda aynı şeyleri dinlemekten çok yoruldum. Eşim de öyle. Ama baktığında kocalarıyla yaşamaya devam edip çocuklarına babalarını şikayet ediyorlar. Ben babama doluyorum yoruluyorum. Annem babamla mutlu mutlu geziyor.

Ailesinden türlü türlü siddet gorecek, sonra bu cocuk o aileyi secti mi olacak? Ne icin? Bu dunyadan bir seyler ogrenmek icin mi?
Hepimiz bu dünyaya birşeyler öğrenmek için geliriz. Tecavüz tacizci insanların psikolojisi yerinde olmaz zaten. Ayrıca ruh babanın veya annenin kendisine istismar edeceğinin bilincinde olmaz çünkü daha bedenlenmemiştir. Siz bile yarının size ne getireceğini bilmiyorsunuz daha doğmamış ruh nasıl bilsin? Hep kötüyü düşünmeye devam ettikçe aklınızı kullanmayı da kaybetmişsiniz. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
gayet normal bir soru sormuş.
tecavüzcü babayı mı seçmiş oluyor çocuk?
kafası yerinde olmayan konu sahibesi gibi gelmedi bana.
Tecavüzcü babayı mı seçiyor diyorsunuz azıcık zekanızı kullanın o ruh babanın kendisine tecavüz edeceğini biliyor mu sence harbi düşünme yetiniz yok sizin.

Ah ki ne ahhh herkesin derdi başka canım ya.Keskeler bitmez ki.Keske uzun ömürlü iki insan birleşip beni dünyaya getirselerdi diyorum ben de

Ne saçmalıyorsunuz kafanız yerindemi
Gayet yerinde siz düşünmeye meyilli değilsiniz galiba bu da aşırı duygusallık yaşamışlıktan geliyor. Ruh bedene girmeden ailesini seçiyor dedim ama o ilerideki bedenlendiğindeki haystın ona neler getireceğinin bilincinde olmuyor mesela yarın veya 1 ay sonra sizin başınıza ne gelecek bilmediğiniz gibi. Kısacası yaşamadan bilemezsiniz böyle basit düşünmeyi bir kenara bırakıp zeballak gibi üstüme çullandınız. Yazık valla.

Tecavüzcü babayı mı seçiyor diyorsunuz azıcık zekanızı kullanın o ruh babanın kendisine tecavüz edeceğini biliyor mu sence harbi düşünme yetiniz yok sizin.

Zekamı kullanınca zaten işin içinden çıkamıyorum. Anlattığınız şeyler zeka işi değil. Kendiniz doğa üstü bir şeylere inanmışsınız. Ve sizin gibi düşünmeyene zekanızı kullanın kafanız yernde mi gibi hakaretler ediyorsunuz. Çünkü kendinizi başka türlü ifade edemiyorsunuz. Çünkü siz de haklısınız. Anlattığınız şey cidden saçma sapan.

ayrı yaşıyormuşsunuz bu açıdan sevindim adınıza
annenizde bu hayatı yaşamak istiyormuş ne acı ...
evet insan tabiiki daha farklı olsaydı der ama onlar bu, uzak olabilmeniz yani ayrı evde olmanız büyük şans ... düşünün daha beteriyle aynı evde olanlar var maalesef

Sen saçma sapan derken sorun yok ben öyle diyince mi sorun var neyse anlamak istemediğiniz sürece anlamazsınız zaten hadi iyi akşamlar

Basit düşünen kim yahu merak ettim

Evet öz babası tarafından tecavüze uğruyacaksın öz annen seni döve döve öldürecek abin sana hayatı zindan edecek vb kabul ediyormusum evet nasılsa unutacak

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu bu nasıl bir cahilliktir

Hangi kafa tecavüzcü babayı ister

Gidin yahu saçmalamakta çığır aştınız

Aşağıya kaynak bıraktım ister oku ister okuma. Saçmaladıysam niye buradasın neden benden cevap bekliyorsun demek ki aklını kurcalayan bşrşeyler var.

Dolmusum, bir gram daha katlanamiyorum. Toleransim bitmis. Yataklara dusuyorum. Akli basinda babalara cok ozeniyorum. Ne aci, bir insanin cocugunun boyle dusunmesi babasi hakki nda!
Ailemizi seçemiyoruz malesef umarım kendine güzel bir hayat kurarsın seçimlerinde hep mutlu olur ve bu günleri unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…