Benim konum benim anilarim istedigimi yazabiliyorum yanilmiyorsam.Gerek yok yaraladınız falan demeye.
Kırgınsam gitmez kutlamazdım. Hem kutlayıp hem de acıklı cumleler kurmazdım.
Bu da benim fikrim, sormussunuz ya hani?Benim konum benim anilarim istedigimi yazabiliyorum yanilmiyorsam.
Evet icimdende gelmiyor aslinda.durust olmam gerekirse birikmislik kaynakli bir uzaklasma oldu.benim yapamadigimi kizim.net bir sekilde ifade edebildi.gitmek istemedigini belirtti.Bence beklemede kalın hiç arayıp sormayın ne kadar süre görmezden gelecekler sizi izleyin.
Hayir fikir sormadim ama fikirlere saygi duyuyorum elbette.dedim ya cok hassas bir konu bende hassas bir donemdeyim yargilanmaya hazir degilim.minnet duyuyorum size beni anladiginiz icinBu da benim fikrim, sormussunuz ya hani?
Tesekkur ederim kardesim.evet ozel bir donemdeyim.haklisiniz.Duygusal bi dönemden geçiyorsunuz. Olayı kendi içinizde daha fazla duygusallaştırmayın. Daha dik durun. Sizi hastayken,karne günü aramayan,bu incinmenizi inanın umursamaz.
Ayrıyeten de o ev annenizin evi değil . Bebeği çok küçükken ayrılmış ablanız. Onun da evi orası. Özel eşyalarının olması çok normal. Bu konuda siz alınganlık göstermeyeceksiniz.
Bi de her hafta gitmek gibi bi zorunluluğunuz yok ki niye kendinize bunu görev biliyorsunuz rahat edemediğiniz halde. Bazı haftalar telefonla da geçiştirebilirsiniz.
Şu sıralar biraz b vitamini takviyesi alın doktorunuza danışarak. Hem sinirlerinizi güçlendirir hem bünyenizi :)
İyi olun inşallah
Sızı anladıgım ıcın minnet duymanıza gerek yok. Dogru anlayın benim ıcın yeterli.Hayir fikir sormadim ama fikirlere saygi duyuyorum elbette.dedim ya cok hassas bir konu bende hassas bir donemdeyim yargilanmaya hazir degilim.minnet duyuyorum size beni anladiginiz icin
Siz nasil.yaklasirdinizFazlaca duygusal tepki verdiğinizi düşünüyorum.Bu da akla ruha zarar verir zamanla .
Evet suan boyle yaptik cunku gercek bu ama sonrasini bende bilmiyorumBence hastaliginizi mazeret gosterip gitmeyin. Tavur vs gostermeye gerek yok. Sonucta akrabasiniz uzun yillar yuz yuze bakacaksaniz. Zaten bir sure ayaginiz kesilirse anlarlar her hslde anlamiyorlarsa da bos verin gitsin.
Peki siz.ne sekilde izlerdiniz bu yolu.nasil kararlar alirdiniz.bu kararlar bencilcemi yoksa reaksiyona goremi olurdu.fikir isterim suan sizdenSızı anladıgım ıcın minnet duymanıza gerek yok. Dogru anlayın benim ıcın yeterli.
Ben olsamla basladım cumleme, sızı eleştirip neden yaptınız veya yapacaksınız diye sorgulamadım.
Yargı ile alakalı bir tane kelimemde yok, yargılanacak durumda yok zaten.
Ben yapmazdım dedım.
Karsılıklı konusuyoruz. Deriz ya hani, ben demezdım ben yapmazdım diye? Oyle.
Siz fazla duygusalsınız ve buyuzden mutsuzsunuz suan.Peki siz.ne sekilde izlerdiniz bu yolu.nasil kararlar alirdiniz.bu kararlar bencilcemi yoksa reaksiyona goremi olurdu.fikir isterim suan sizden
Evet takintili olsa bilirdim cunku evimize 6 aylikken geldi ve 20 yil birlikte yasadik.benim fincanimda cay icer ornegin.Bana alıngan geldiniz. Terliklerle yatağa çıkmasına gelince zaten bastıktan sonra uyarmanın manası yok kirlenmiş oluyor, o yüzden en baştan uyarmış olabilir. Puzzle konusunda da bir anlık refleksle öyle bakmış olabilir. Herkes çocuk sevmek zorunda değil. Ortada hakaret yok, dayak yok, tersleme yok. Kızınız uyarıldı diye aşırı tepki vermişsiniz. Tabak konusunda bazı insanlar eşyalarını başkalarının kullanması konusunda özellikle mutfak eşyalarında takıntılıdır. Yeğeniniz de öyle olabilir. Ev sadece annenizin değil ablanızın ve yeğeninizin de. Onlar da o evin bireyleri.
Aramamaları konusunda hak verdim sadece size. Ablanızdan haberleri aldıkları için gerek duymamış olabilirler ama yine de aramaları gerekirdi, insan bekliyor.
Bir insanla sorun yaşıyorsanız kırıldıysanız anneniz veya arkadaşınız veya ablanız kim olursa olsun bence konuşulmalı, söylenmeli.
Siz nasil.yaklasirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?