Aile olmayi sürdürememe

Siz fazla duygusalsınız ve buyuzden mutsuzsunuz suan.
Hastayken sızı aramalılarmıs, keske arasalarmıs. Millet yedi kat eli arıyor.
Bu konuda haklısınız ama emin olun bunu dile getirdiğinızde size hak verip pısman olup ozur dılemeyecekler.
Daha da cok kırılacaksınız.
Ben hıc hatasını kabul eden insan görmedim.
Hanı ozru bırakın, hatasını kabul etmiyor kimse.

Duygusal mesajınıza da sagol yanıtı alırsanız diye ki alırsınız inanın, gene uzuleceksiniz

Kırılmıssınız, gıtmeyın. Kutlamayın da.
Onlar sizi merak etsin
Yoklugunuz, sessızlıgınız belki dusunmelerını saglar.
Bazen sessizlik en guzelı.
Nede guzel anlattiniz.cok ince detaylar yasiyorum suan icimde kizlarim icin .gereksiz ve uzucu olaylar.
Ve haklisiniz da hani bazen olur ya biri gelsin ve desin ki senin icin uzgunum ama gercek bu iste bunu yasadim okurken.
Aslinda biraz yalniz kalmislik yorgunluk sevilme istegi kabul gorme icgudusu.hepimizde var bi parca.ama bende ayyuka cikti.gececek biliyorum kisir dongu degil.ama zorlaniyorum

Fazla kafaya takmazdım yerinizde olsam, insan çok yıpranır böyle hayatta, bizde kardeşime gidiyoruz oğullarımin her elledigine laf eder meselâ yeri değişsin istemez halbuki onun kızına ben bakıyorum altan alması gerekir ama yapmıyor napıyim yapısı bu diyip geçiyorum bence sizde fazla takılmayın kızlarınıza ufak tefek söylenen şeylere çok çok takıyorsanız bahaneler uydurun gitmeyin bu kadar.

İnanın ,umrunda olmadığım insanlar benimde umrumda olmuyor.Bir kere geliyorum dünyaya onu da insanların davranışlarını düşünmek ve bunun akabinde üzülmekle geçirmek istemiyorum...yani insanlardan beklentimi minimum düzeyde tutmayı öğrendim ben .

Yani karne günü aramamis olmalari benim çok umrumda olmaz ya da hastalik durumunda geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın var mı diye sorulmasi keza aynı şekilde .
Evet normal kosullarda bende oyleyim ama hem kan bagi hemde ozel bir donem olmasi nedeni ile sanirim bir beklenti bir umut olustu.
Tabii ayakta kalmaya kizlarima yansitmamaya cabalayarak kendi duygusal cozumumude bulmaya ugrasiyorum.tesekkur ederim fikirleriniz icin

Benim anlamadigim nokta;
Madem kizlarinizin istenmedigini dusunuyorsunuz neden her cumartesi istisnasiz bu misafirlik? Kendi evinizde kendi cocuklarinizla kahvalti edebilirsiniz. Belli ki her hafta her hafta artik rahatsizlik vermissiniz insanlara ki bence de haklilar. Gitmeyin.
Talep onlardan geldigi icin kabul ettik.aramizdaki mesafe 10 dakika gitmesek de olurdu ama annem yasi nedeniyle bekliyorum diyordu o sebeple gittik

Nede guzel anlattiniz.cok ince detaylar yasiyorum suan icimde kizlarim icin .gereksiz ve uzucu olaylar.
Ve haklisiniz da hani bazen olur ya biri gelsin ve desin ki senin icin uzgunum ama gercek bu iste bunu yasadim okurken.
Aslinda biraz yalniz kalmislik yorgunluk sevilme istegi kabul gorme icgudusu.hepimizde var bi parca.ama bende ayyuka cikti.gececek biliyorum kisir dongu degil.ama zorlaniyorum

Açılır bahtımız elbet hemen batdıkca batmaz ya
Açar elbet kerem bâbın kapatdıkca kapatmaz ya..

Biraz kendinize iyi gelecek şeylere yoğunlaşın şu sıra. Mesela önümüzdeki hafta annenize kahvaltı gününüzde ailecek sinemaya gidin . Miss 💕

Fazla kafaya takmazdım yerinizde olsam, insan çok yıpranır böyle hayatta, bizde kardeşime gidiyoruz oğullarımin her elledigine laf eder meselâ yeri değişsin istemez halbuki onun kızına ben bakıyorum altan alması gerekir ama yapmıyor napıyim yapısı bu diyip geçiyorum bence sizde fazla takılmayın kızlarınıza ufak tefek söylenen şeylere çok çok takıyorsanız bahaneler uydurun gitmeyin bu kadar.
Tavirdan ziyade enerji hissediliyor .gitmeyeyim dedim bu sefer yine tavir yapildi .gitmem ve katlanmam beklendi benden.annem yasli susalim.tartisma olmasin diye zaten yillarca da bu sekilde ilerledi.ama kizim gururlu ve hassas bir cocuk.ikinci hafta da ters konusulunca bir daha gitmem dedi.ben utandim.kizimdan.onun 8 yasinda gosterdigi kararlilik bende yoktu

Açılır bahtımız elbet hemen batdıkca batmaz ya
Açar elbet kerem bâbın kapatdıkca kapatmaz ya..

Biraz kendinize iyi gelecek şeylere yoğunlaşın şu sıra. Mesela önümüzdeki hafta annenize kahvaltı gününüzde ailecek sinemaya gidin . Miss 💕
Ne guzel gonullusunuz siz oyle.ipekler gibi kelimeler dokulmus parmaklarinizdan.
Kalbinizde gulsun omur boyu umarim

Ben sızı cok iyi anlıyorum, o bırını bazen bende bekliyorum gelip seni anlıyorum haklısın dese veya tesekkur etse vefa gösterse. Ama dedıgınız gıbı geciyor, ya gercekten o kisi geliyor ya da kendi kendine kalkıyorsun ayaga. Sonra gene aynısı oluyor. Kısır bir dongu bu da.

Korkma yanındayım demeyi, Tesekkur etmeyi, gecmıs olsun, Allah razı olsun, ıyı ki varsın demeyi ogrendıgımızde ozaman hepimiz mutlu olacagız bence.
Eksıgımız bu. Hepimizi mutsuz eden bu aslında.

Umarım en kısa zamanda mutlu huzurlu olursunuz ♥️

Evet takintili olsa bilirdim cunku evimize 6 aylikken geldi ve 20 yil birlikte yasadik.benim fincanimda cay icer ornegin.
Daha cok annesi yapiyor bu ayrimcilik islerini.terlik ev terligi idi alti temiz idi.
Cocugu askere gidecekmis rahat etmesini istiyormus evde bu tur konusmalar olmustu belkide istemiyorlar cocuk gurultusu ve cok normal.karsilarim.cocuklari incitmelerine gerek yoktu

Anlaşamadığımız nokta burası zaten. Bunlar çocukları veya sizi incitecek şeyler değil bence. O yüzden alıngan buldum sizi yazdım. Çocuğunuzun duygusal olduğunu da kendiniz yazmışsınız. Biri benim çocuğuma terlikle yatağa basma dese altı temiz veya pis alınmak, incinmek aklımın ucundan geçmez. O yüzden hak verdiğim tek nokta aramamaları. Ben onun haricinde bir sorun göremedim

Ben sızı cok iyi anlıyorum, o bırını bazen bende bekliyorum gelip seni anlıyorum haklısın dese veya tesekkur etse vefa gösterse. Ama dedıgınız gıbı geciyor, ya gercekten o kisi geliyor ya da kendi kendine kalkıyorsun ayaga. Sonra gene aynısı oluyor. Kısır bir dongu bu da.

Korkma yanındayım demeyi, Tesekkur etmeyi, gecmıs olsun, Allah razı olsun, ıyı ki varsın demeyi ogrendıgımızde ozaman hepimiz mutlu olacagız bence.
Eksıgımız bu. Hepimizi mutsuz eden bu aslında.

Umarım en kısa zamanda mutlu huzurlu olursunuz ♥
Her kelimeniz cok dogru cok anlamli cok gercek.
Aslinda esirgenen parayla.alinacak birsey bile degil.
Ne tahammulsuz oldum.ne sevgisiz kaldim ne kadar gozyasi akittim.bilmiyorum
Zorlaniyorum aslinda ama yapmam gerektigini de biliyorum.
Bak kimbilir hangi sehirdesiniz kimbilir ne dusuncedesiniz bilmiyorum.ama elimi tuttunuz aksiligimi umursamadiniz birakip gitmediniz anlamaya gayret gosterdiniz.kucakliyorum sizi arinmis kalbinizi

Anlaşamadığımız nokta burası zaten. Bunlar çocukları veya sizi incitecek şeyler değil bence. O yüzden alıngan buldum sizi yazdım. Çocuğunuzun duygusal olduğunu da kendiniz yazmışsınız. Biri benim çocuğuma terlikle yatağa basma dese altı temiz veya pis alınmak, incinmek aklımın ucundan geçmez. O yüzden hak verdiğim tek nokta aramamaları. Ben onun haricinde bir sorun göremedim
Cok tesekkur ederim.zaten en cok kirildigim arama olayi idi.digerlerine daha cok kizim incinmisti hassas olmasindan dolayi

Her kelimeniz cok dogru cok anlamli cok gercek.
Aslinda esirgenen parayla.alinacak birsey bile degil.
Ne tahammulsuz oldum.ne sevgisiz kaldim ne kadar gozyasi akittim.bilmiyorum
Zorlaniyorum aslinda ama yapmam gerektigini de biliyorum.
Bak kimbilir hangi sehirdesiniz kimbilir ne dusuncedesiniz bilmiyorum.ama elimi tuttunuz aksiligimi umursamadiniz birakip gitmediniz anlamaya gayret gosterdiniz.kucakliyorum sizi arinmis kalbinizi
Ne demek, bazen olur öyle.
Anlamaya calısmak esas olan. Ne mutlu anladıysam. Anlasabıldıysek.
Bende sizi kucaklıyorum, allah hepımıze saglık ve huzur versin sonrası kolay zaten♥️

Tavirdan ziyade enerji hissediliyor .gitmeyeyim dedim bu sefer yine tavir yapildi .gitmem ve katlanmam beklendi benden.annem yasli susalim.tartisma olmasin diye zaten yillarca da bu sekilde ilerledi.ama kizim gururlu ve hassas bir cocuk.ikinci hafta da ters konusulunca bir daha gitmem dedi.ben utandim.kizimdan.onun 8 yasinda gosterdigi kararlilik bende yoktu
Benim oğlum da bazen kendini geri çekiyor teyzem kızar falan diyor bazı şeylere bende içten üzülüyorum ama yapacak bişey yok kimse değişmiyor çocuk kötü etkileniyorsa tek yapacak şey sık sık gitmeyi yavaş yavaş azaltın.

Ne demek, bazen olur öyle.
Anlamaya calısmak esas olan. Ne mutlu anladıysam. Anlasabıldıysek.
Bende sizi kucaklıyorum, allah hepımıze saglık ve huzur versin sonrası kolay zaten♥
Dilerim o guzel.kalbinizi kimse incitemesin.bazen kapris naz yapmak istersinizde kimseniz olmaz ya siz benim KIMSEM oldunuz mutluluklar dilerim

Benim oğlum da bazen kendini geri çekiyor teyzem kızar falan diyor bazı şeylere bende içten üzülüyorum ama yapacak bişey yok kimse değişmiyor çocuk kötü etkileniyorsa tek yapacak şey sık sık gitmeyi yavaş yavaş azaltın.
Evet simdilik zaten kimsede aramiyor.buyuk ablam surekli gelin uzatmayin diyor fakat kizlarim hasta iken 1 kez olsun aramamalari gururumu kirip gitmeme engel oluyor.

Talep onlardan geldigi icin kabul ettik.aramizdaki mesafe 10 dakika gitmesek de olurdu ama annem yasi nedeniyle bekliyorum diyordu o sebeple gittik
Ben sizin yerinizde olsam gitmem,annemi alir kendi evimde agirlarim sahsen. Cunku anneniz o evde yalniz yasamiyor,rahatsiz olan anneniz degil yegen ve digerleri.

Ben sizin yerinizde olsam gitmem,annemi alir kendi evimde agirlarim sahsen. Cunku anneniz o evde yalniz yasamiyor,rahatsiz olan anneniz degil yegen ve digerleri.
Evet onun hatri icin sustuk bizde .ama.olmayinca bir yerde olaylar tikaniyor cocuklar buyuyor kisilikleri oturuyor.gurur onur seref haysiyet kavramlari sekilleniyor.bu dogrultuda davranmaz isem cocuklarimla aramdaki bag zedelenebilir diye dusunuyorum

Bu dediklerinizi bende hiç yapmıyorum.kimsede alınmadı şuana kadar.bir sürü küçük kuzenim var ciddi bir durum olsa ararım tabiki ama her hastalandıklarında,karne aldıklarında falan aramam görürsem sorarım,hasta olmuşsun geçmiş olsun derim.annem arada arar sorar teyzeleri olarak.bize geldiklerinde bende yanlış birşey görürsem uyarırım.alınanda gelmez.tabak meselesinide takmazdım.belki yeğeniniz biraz titiz ve kuralcı bir tiptir.bu nedenlede çocuklara tahammülü azdır.tepkinizi mesafe koyarak gösterin ama mesaj atıp sitem etmek olayı büyütür.bunlar uzak akraba değilki kestirip atın.kırıldığınızı anlasalar yeter.

Back
X