• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile terapisi

Keşke hemen ailenize yansıtmasaydınız terapiye baba evine gitmeden önce gidip kimsenin haberi olmadan halletseydiniz haşiyle aileye yansıyınca aileler artık damada güvenmiyor ve sevemiyorlar haklılar da. En küçük kavgada eşi bile evde yokken pılısını pırtısın toplayı giden bitti diyen sonra yine evine dönen iki gün sonra yine giden kişiler var. Sonra da boşanma oluyor ama baba evinde de rahat olamıyorlar bu sefer barışmak bir araya gelmek isteselerde aileler onay vermiyor yazık oluyor yani son raddeye gelmeden yansıtmamalı ailelere siz de iki aleye de mesafeli olun eşinizi istemiyorlarsa siz tek gidin eşinizin ailesiyle de kırmadan mesafeli olun yuvanıza bakın. Eşinizde ilerleme kaydetmiş zaten çok kötü şeyler yaşanmamış umarım hep böyle gider. :34:

Herkesin yaşadığı şey farklıdır. Çünkü kişiler farklı. Burda kısaca yazıp derdimizi paylaşma çalışıyoruz. Ama dediğim gibi kısaca yazılabiliyor. Detaylar o kadar fazla ki oysa... Ben basit şeyler yaşayıpta baba evine gitmedim, blöf olarakta yapmadım bunu. Ben korkumdan kaçtım resmen. Niyetim kesinlikle boşanmaktı. Sonra ne oldu peki. Kendisinin pişmanlığı, çevremin yoğun baskısı ve bebeğim olmasından dolayı bir şans daha verdim. Ama şartım tedavi olmasıydı. 3. seans sonunda psikoluğın önerisi ile eve döndüm. 4. senas dan sonrada eşim artık gitmek istemedi. Güya yeterliydi! Daha fazla para vermemeliydik!

Bazı arkadaşlar demek ki aile terapiside işe yaramıyor yazmışlar. Öyle değil. Sorunlarınıza göre değişir bu. Benim eşim psikiyatriste gitmeliydi, psikologluk değildi durumu. Ama işte malesef kabul etmedi, hep lafta kaldı.

Biz şu an ayrıyız. Daha da kötü şeyler oldu. Fiziksel şiddet gördüm...

Herkesin yaşadığı şey farklıdır. Çünkü kişiler farklı. Burda kısaca yazıp derdimizi paylaşma çalışıyoruz. Ama dediğim gibi kısaca yazılabiliyor. Detaylar o kadar fazla ki oysa... Ben basit şeyler yaşayıpta baba evine gitmedim, blöf olarakta yapmadım bunu. Ben korkumdan kaçtım resmen. Niyetim kesinlikle boşanmaktı. Sonra ne oldu peki. Kendisinin pişmanlığı, çevremin yoğun baskısı ve bebeğim olmasından dolayı bir şans daha verdim. Ama şartım tedavi olmasıydı. 3. seans sonunda psikoluğın önerisi ile eve döndüm. 4. senas dan sonrada eşim artık gitmek istemedi. Güya yeterliydi! Daha fazla para vermemeliydik!

Bazı arkadaşlar demek ki aile terapiside işe yaramıyor yazmışlar. Öyle değil. Sorunlarınıza göre değişir bu. Benim eşim psikiyatriste gitmeliydi, psikologluk değildi durumu. Ama işte malesef kabul etmedi, hep lafta kaldı.

Biz şu an ayrıyız. Daha da kötü şeyler oldu. Fiziksel şiddet gördüm...

Canım sen elinden geleni fazla fazla yapmışsın. İkinci şans vermişsin kendisi kullanamamış. Artık gönlün ferah yoluna devam et. Şunu da yapsaydım diyebileceğin hiç bir şey yok.

Back
X