Kadın kendini soyutluyor siz halledersiniz gibisinden sıkıntı burası kaldıki biz erkek arkadaşımla da konuşmuştuk bu konuyu ben hiçbir şey dememisini böyle bir konunun açılmamasını bekliyordum gereksiz bir konu oldu.Anneniz bunlar "onemsiz ahlak merhamet onemli" demiş
Kadın da "onlar ileride yaparlar, hallederler" demiş
Anneiz sonra da "sana ki guvenmisler" diyor.
E hani bunlar onemsiz, ahlak ve merhamet onemliydi?
Ne denmesini bekliyordunuz?
Sizin ve annenizin ev ve araba konusunda beklentiniz neydi?
Erkek arkadaşınızin evinin arabasinin olmasini mi istiyorsunuz?
Aklı başında İki yetişkin evlenmeye karar veriyorsa, hali hazırda çalışıyor olmalri ve kendi hayatlarini idame ettirecek maddi manevi yeterliliğe sahip olmalari gerekir.
Aileler yapabildikleri nisbetinde yaparlar, eger bu yola giriyorsaniz insanlardan beklentiyle girmeyin.
Konuyu siz kapatamiyorsunuz, modlara bildiriyorsunuz onlar kapatiyor.Konu kapandıııı
Evet erkek tarafı açtı tabii ki annem önemsiz demesine rağmen
Biz şu zamanda yapmayı düşünüyoruz İşte bu cümleyi erkek arkadaşımın söylemesi gerekmez mi o kadar sessiz kaldı ki bende sorguladım HaliyleYa şu türkiyede sanki kadinla erkekten önce aileleri evleniyor.
Buradaki konulari okuyunca o kadar soguyorum ki bu muhabbetlerden.
Sizin hic akliniz fikriniz yok mu? Onun annesi şöyle demil böyle demiş.
"Biz şu zamanda yapmayı düşünüyoruz" diyeceksiniz.
Ayrica aile baglari kötü diye cocuk da kötü olacak diye bi sey yok.
Siz de pek ailecisiniz, bu kafayla mutlu olmaniz cok zor.
Bu konular bana hep büyümemis, ergen insan evlilikleri gibi geliyor. Aile tanıştırılır ve tüm kalan şeyleri evlenecek kadin ile erkek yapar.
E baştan soyleyeyim de beklentiye girilmesin demek icin soylemistir.Kadın kendini soyutluyor siz halledersiniz gibisinden sıkıntı burası kaldıki biz erkek arkadaşımla da konuşmuştuk bu konuyu ben hiçbir şey dememisini böyle bir konunun açılmamasını bekliyordum gereksiz bir konu oldu.
Konu sahibi belli ki her bir şeyi ayrıntıyı annesiyle paylaşıyor sevgilisinde de aynı şeyi düşündü heraldeE baştan soyleyeyim de beklentiye girilmesin demek icin soylemistir.
Erkek arkadaşınız bu konuyu ailesine bunu iletmemis ki konu açılmış.
Gereksiz demişsiniz ama sizin icin ailenin bu düşüncesi problem olmuş.
Başta ogenmeniz bir nevi iyi olmuş, ona göre yol alirsiniz
Biz şu zamanda yapmayı düşünüyoruz İşte bu cümleyi erkek arkadaşımın söylemesi gerekmez mi o kadar sessiz kaldı ki bende sorguladım Haliyle
onu konusmasinKadın kendini soyutluyor siz halledersiniz gibisinden sıkıntı burası kaldıki biz erkek arkadaşımla da konuşmuştuk bu konuyu ben hiçbir şey dememisini böyle bir konunun açılmamasını bekliyordum gereksiz bir konu oldu.
Ayıp olur gibisine nişanı bozamiyor konu sahibi bizden o şekil bir destek istiyor olarak algıladım ben bence uyumsuzluk hissediyor bir çok konuda sadece bunlar değil bana öyle geldi nedense tabi yaniliyor olabilirim deonu konusmasin
bunu konusmasin
şu gereksiz
ne konuscaak insanlar?
elbet bir konu acilacak yani birbirini tanimayan kac kisi oturmuş yüzyüze bakiyor. Laf olsun diye acilir konular..
su parasi meselesini anlamadim. onu konusmanin yeri sizin eviniz degil. ama ev araba - kendileri yapar gencler falan...olmasi gereken seyler. esinle boyle seyleri paylasmak istemiyorsan "ille de erkek yapsin" diyorsan evlenmeden araba al kendine maasinin yarisini oraya bagla. boylece eve fazla katkida bulunamazsin kimse sana "guvenmemis" olur
daha nisan yok ki dun aileler tanismisAyıp olur gibisine nişanı bozamiyor konu sahibi bizden o şekil bir destek istiyor olarak algıladım ben bence uyumsuzluk hissediyor bir çok konuda sadece bunlar değil bana öyle geldi nedense tabi yaniliyor olabilirim de
O zaman nişan yapmasın derdi kalmasındaha nisan yok ki dun aileler tanismis
Hadi ya.. Bu konu geri gelecek.Konu kapandıııı
Sosyal statü farkı demiş de konu sahibi ve annesi daha sakil duruyor bence.onu konusmasin
bunu konusmasin
şu gereksiz
ne konuscaak insanlar?
elbet bir konu acilacak yani birbirini tanimayan kac kisi oturmuş yüzyüze bakiyor. Laf olsun diye acilir konular..
su parasi meselesini anlamadim. onu konusmanin yeri sizin eviniz degil. ama ev araba - kendileri yapar gencler falan...olmasi gereken seyler. esinle boyle seyleri paylasmak istemiyorsan "ille de erkek yapsin" diyorsan evlenmeden araba al kendine maasinin yarisini oraya bagla. boylece eve fazla katkida bulunamazsin kimse sana "guvenmemis" olur
Bide maşallah bak sen ne kadar seviyorsun hiç böyle dertlerin olmadı senide baz alıyorum şimdiden bu kadar dert edilen şeylerden sosyal statü aile uyum bilmemne iyi bir evlilik çıkmaz zaten ortaya degilmi?daha nisan yok ki dun aileler tanismis
hatta aileler bile tanismamis, sadece anneler tanisti demis, bahsederken de hep annelerden bahsetmis...yani ciddi bir tanisma bile olmayabilirO zaman nişan yapmasın derdi kalmasın
Hakikaten nerede statü farkı ?baslik "aile uyumsuzlugu sosyal statü"
konuda statu farki nerede? ikiniz de ayni devlette memursunuz. onlarin rizeli olmasi mi statulerini asagi cekti? yoksa sizin babaniz fabrikatör, anneniz odtüde öğretim uyesi de onlar pazarda falan mi calisiyor?
kimse cocuguna ev araba almadiysa denk sayilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?