1.5 yıllık sevgilinizi pek de sevememişsiniz belli ki ortada bir problem yokken kafanızda şüphe oluşuyor. Çok ilginç geldi banaMerhabalar 1.5 senedir ilişkim var ikimizin başından da söz nişan evlilik vs geçmedi ve memuruz aynı işyerinde çalışıyoruz. İkimizde 27 yaşındayız. Ben ankaralıyım o rizeli. Ankarada yaşıyoruz ikimizde ailelerde burda. Haliyle kültür farkı var birkaç kere evde telefonda konuşurken babasının küfürlü konuştuğunu da duymuştum ama o hiç öyle konuşmadığı için üstünde durmamıştım. Bizde böyle şeyler olmaz. Dün annelerimizi tanıstıstırdık annesi ve babası arasında sevgi bağı yok iletişim yok denecek kadar az hatta babaannesi geldiğinde su faturasını babaannesinden istemiş babası. annem sorduğunda o fırıncı gece çalışıyor işte diye geçiştirdi benim annem daha çok aileler anlatılır diye beklerken erkek arkadaşımın annesi hemen yaşları geçiyor kışın nişan bahara düğün olur dedi annem de hayırlısı falan dedi ama eve geçince oldu bittiye getiriyorlar biz bu planın neresindeyiz onlar planı yapmış dedi. Sonra ev arabadan konu açıldı annem bunlar önemsiz ahlak merhamet önemli dese de erkek arkadaşımın annesi onlar yaparlar hallederler dedi ve bunlar konuşurken erkek arkadaşımın hiç sesi çıkmadı. Annem de haliyle sana mı güvenmişler dedi erkek arkadaşıma saygılı desede ailesi maalesef içine sinmedi kimseyi hakir görmek hakkımız değil ancak uyum olmadığını ve benim çok zorlanacağımı söyledi. Sizce ne yapmalıyım bu farklılıklar sorun çıkarır mı ileride beni yorar mı? Tecrübesi olan ablalarımdan kız kardeşlerimden yorum istiyorum teşekkür ederim
Annen hakli. Memur kiz bulmuslar ev araba hesabi yapiyorlar. Ilk bulusmada bunlar mi konusulmaliydi? Hemen nişan sonra dugun kimin fikriydi? Anneni dinle canoMerhabalar 1.5 senedir ilişkim var ikimizin başından da söz nişan evlilik vs geçmedi ve memuruz aynı işyerinde çalışıyoruz. İkimizde 27 yaşındayız. Ben ankaralıyım o rizeli. Ankarada yaşıyoruz ikimizde ailelerde burda. Haliyle kültür farkı var birkaç kere evde telefonda konuşurken babasının küfürlü konuştuğunu da duymuştum ama o hiç öyle konuşmadığı için üstünde durmamıştım. Bizde böyle şeyler olmaz. Dün annelerimizi tanıstıstırdık annesi ve babası arasında sevgi bağı yok iletişim yok denecek kadar az hatta babaannesi geldiğinde su faturasını babaannesinden istemiş babası. annem sorduğunda o fırıncı gece çalışıyor işte diye geçiştirdi benim annem daha çok aileler anlatılır diye beklerken erkek arkadaşımın annesi hemen yaşları geçiyor kışın nişan bahara düğün olur dedi annem de hayırlısı falan dedi ama eve geçince oldu bittiye getiriyorlar biz bu planın neresindeyiz onlar planı yapmış dedi. Sonra ev arabadan konu açıldı annem bunlar önemsiz ahlak merhamet önemli dese de erkek arkadaşımın annesi onlar yaparlar hallederler dedi ve bunlar konuşurken erkek arkadaşımın hiç sesi çıkmadı. Annem de haliyle sana mı güvenmişler dedi erkek arkadaşıma saygılı desede ailesi maalesef içine sinmedi kimseyi hakir görmek hakkımız değil ancak uyum olmadığını ve benim çok zorlanacağımı söyledi. Sizce ne yapmalıyım bu farklılıklar sorun çıkarır mı ileride beni yorar mı? Tecrübesi olan ablalarımdan kız kardeşlerimden yorum istiyorum teşekkür ederim
Nasıl yani memur gelinleri var diye erkek ailesi ev ve araba mı almalı ogullarinaAnnen hakli. Memur kiz bulmuslar ev araba hesabi yapiyorlar. Ilk bulusmada bunlar mi konusulmaliydi? Hemen nişan sonra dugun kimin fikriydi? Anneni dinle cano
Konular silinmiyor yalniz şu forumun tepesindeki kurallari kimse okumuyor nedense.Konu kapandıııı
Hayir canim ne alakasi var. Ilk bulusmada bunlarin konusulmasi cok cirkin onu demek istedim. Konuyu ilk erkek tarafi acti diye anladim benNasıl yani memur gelinleri var diye erkek ailesi ev ve araba mı almalı ogullarina
Evet erkek tarafı açtı tabii ki annem önemsiz demesine rağmenHayir canim ne alakasi var. Ilk bulusmada bunlarin konusulmasi cok cirkin onu demek istedim. Konuyu ilk erkek tarafi acti diye anladim ben
O konular sevgilin ve senin aranda anasi niye açıyor? Daha önce nişan dugun için ne konuşmustunuz? Benim gözüm tutmadi bunları yaEvet erkek tarafı açtı tabii ki annem önemsiz demesine rağmen
Acaba niye açtılar böyle bir konu ? Gelin maasinj kendisine saklamasın diye şimdiden önlem mi almak istediler acaba kendilerince ?Evet erkek tarafı açtı tabii ki annem önemsiz demesine rağmen
Kesinlikle rahatsız eden durum bu zaten annemde bundan rahatsız oldu biz konusmazken şimdiden ev araba konusu açılıyor dedi hoş olmadı açıkçası anladığınız için teşekkür ederimO konular sevgilin ve senin aranda anasi niye açıyor? Daha önce nişan dugun için ne konuşmustunuz? Benim gözüm tutmadi bunları ya
Sonra ev arabadan konu açıldı annem bunlar önemsiz ahlak merhamet önemli dese de erkek arkadaşımın annesi onlar yaparlar hallederler dedi ve bunlar konuşurken erkek arkadaşımın hiç sesi çıkmadı. Annem de haliyle sana mı güvenmişler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?