Aile yüzünden boşanan var mı?

Kadınlar nayiftir çok para da gözü olmaz sevgi ister saygı ister . Aşık olduğun adamın evlendikten sonra degismesi insan resmen feleģin tokadını yiyor hayattan . Niye aileyle eş kıyaslaniyor niye iki taraf eşit olmasın biri seni dünyaya getiren ailen bir taraf da seni ölene kadar sevecek sana bi yuva verecek karın

Aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsınız, özellikle ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim kısmı birebir aynı... Ve en ufak tartışmada beni boşanmakla tehdit etmesi. Çok sabrettim ve en sonunda davayı açıp onu boşayan ben oldum, pişman oldu yıllarca peşimden koştu ama nafile... iyi ki boşamışım diyorum her zaman. Böyle erkek müsveddelerinden koca olmuyor ne kadar erken ayrılırsanız o kadar kar, geçen yıllara yazık çünkü

Bizim soylede bi durumumuz var ben evlendim evleneli ne evlerine gittim ne konuştum nede onlar benim evime geldi.zoruma gidende bu beni daha tanimiyorlar bile.esimin babasi beni yolda gorse tanimaz bir kere gordu cunku.ama surekli iftira yalan küfür hani deselerki sen bunu bunu yaptin oyuzden yapiyoruz deseler anliycam ama beni tanimiyorlar bile

Gorumce olcak kisi istemiyorum da istemiyorum sen ayrilana kadar belan benim dedi durdu.bunun hesabini ahirette veremesinler insallah yuva yikanin yuvasi olmaz.rabbim beni biliyor icim cok rahat. Her aile kavga olur ama bunlarin agzinda bi yalan bi iftira kosa kosa karakola gidiyorlar.1.5 yildir butun polisler tanir oldu bize. Zaten boşanma icin gerekli adimlar atilsin asla direnmiycem olsun olsun diye tutturmuycam.ne olacaksa olsun piskolajim yerle bir oldu.

Benim eşimde baya anneci. Hemen hemen aynı sorun bizdede var. Bi çözüm bulursan bende bilmek isterim. Allah yardımcımız olsun

Konuyla ilgili tek yorumum :
Nolur artık adamların ihanet durumunu kari-kız diye aktarmayın.

Cok mücadele etmişsiniz ama degmeyen biri için. Önünüze gelip protokol atacak kadar alcak biri. Ailenizin cektiklerinden baslamiyorum bile..ben o adamı bosardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…