- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
- 103
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
İyi demişsin ohBosanma sayilari bosuna artmadi iste..herkes yerini haddini bilse sorun yok ama evlenince ailemizi silmemizi kendilerine baglanmamizi istiyorlar..en son kaynanaya dedim valla sen benim öz annem degilsin hicbir zaman da olamazsin anama yaptigim seyleri kendine de bekleme diye apisip kaldi oyle iyi de oldu
İyi yapmışsın canımBosanma sayilari bosuna artmadi iste..herkes yerini haddini bilse sorun yok ama evlenince ailemizi silmemizi kendilerine baglanmamizi istiyorlar..en son kaynanaya dedim valla sen benim öz annem degilsin hicbir zaman da olamazsin anama yaptigim seyleri kendine de bekleme diye apisip kaldi oyle iyi de oldu
Inan seninle ayni durumdayim.gercekten psikolojim bozulduEşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Valla açıkçası aileleri istenecek gibi değil. Gelin adımız var bizi evlatları olarak görseler hiçbir sıkıntı olmayacak.Bence hemen hemen erkeklerin yarısında var bu durum onu şu an o hali ile kabul edin bence düzelir kendim den ve çevrem den biliyorum zamana bırakın kendi evi olduğunun farkına varsın önce düzelmeyecek bir sorun değil..
Size de tavsiyem üsteleme yin sıkmayın bu defa is inatlaşma ya gidiyor çünkü.
Siz sıktıkça o daha çok bağlanır sonuçta ailesi ona göre siz şu an onun ailesini istemiyorsunuz o sebep le kapıyı gösteriyor dur..
Valla açıkçası aileleri istenecek gibi değil. Gelin adımız var bizi evlatları olarak görseler hiçbir sıkıntı olmayacak.
Bu konusmalari muhtemel ki defalarca yapmistir.kesinlikle erkekler bizim konuşurken narin,süslü ve incitmeden kurdugumux cümleler i anlamiyor lar.net sorun ailen mı ben mi? Cvp veriyorsa ona göre davranin,sessi kaliyorsa da çekin gidinBir de bunun sonrası var.. acaba düzelir miydi, şöyle konuşsam böyle yapsam beni anlar bu durumu düzeltir miydi, alışır mıydım gibi acabalariniz olmayacaksa yani netseniz tamam ama pişman olma ihtimaliniz varsa çok daha fazla yipranirsiniz diye düşünüyorum. Yani ben sana aileni sil tek ben olayım demiyorum tercih yapmanı istemiyorum sadece ayrı bir aile olduğumuzu ikimizin bir takım olduğunu senin ve herkesin kabullenip buna göre davranması lazım gibi konuşmalar yapsaniz.. gerçi bu aşamaya gelene kadar mutlaka böyle yaklaşmışsınızdır ama ne bileyim.. zor.. Allah yardimciniz olsun..
Konu acilali epey olmus ama konuyu okuyunca soylemek istedim; sizin sorununuz aile degil eş.. Adam adam olsa, karısının yaninda dursa aile bi yere kadar zarar verebilir.. İş burda kocada bitiyor.. Aileyi değil eşini suçla yani..Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Kesinlikle katiliyorumBen boyle birseyden dolayi bosanmazdim. Ama kimin neyi psikolojik olarak ne kadar kaldirabilecegi degisir tabi.
Eşim bana da hakkimi veriyorsa yani ortayi bulabiliyorsa varsin aileci anneci olsun, ama yeter ki bir yanlis oldugunda herkese gereken cevabi verebilsin.. ama senden vazgecerim ailemden vazgecmem lafi dusunduruyor.. o zaman niye evlendin diye sorarlar adama.. hem eş hem aile vazgecilmez olabilmeli..
resmen bizde onu yaşadık ne ailesi küfür ettim ne bişey dedim kırmak istemem dedim iyi niyetli suan evde değil annesinin evinde oturuyor ağladım sızladim adam yok sanki düşmaniyimEvlendigim gunden bu yana ailesiyle gorusmuyor. Her zmanda benim yanimda oldu. Ama ben surekli bu sebeplerden dolayi ona catiyormusum ona kiziyormusum. Artik dayanamiyormus bi taraftan borclar bi taraftan ailesinin yaptiklari olmuyormus.dun agzimi acip bisey dmedim sebepsiz onemsiz bisey icin evden cikti gecede gelmedi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?