Aile

Bunu asla yapamam malesef ben biraz sınırlı bı insanım zaten kimseye de bakamam . Bende aynı dusunuyorum 1.5 yıl olacak evleneli pco hastasıyım tedavi olmayı bile erteliyorum . Kafam çok karışık açıkçası

Ben sanki kollarımı açıp onu itecekmis gibi hissediyorum
Yani şöyle ezilen taraf olmadım bu konuda onun ailesi kadar bneim ailemle de görüşürüz bizim bulundugumuz şehire gelir giderler ama ufacık şeylerde yaptigi bu inadı cekemiyorum .

Evet aynı şeyi bende düşünüyorum korkumun temel sebebi de bu zaten . İnsanların dayanacak gücünün sınırı olur ya benimde aylık bir hafta sonu ya da iki ayda bir fazlasını yapamam kendimi tanıyorum . Bu yüzden çocuğu ertelemek istiyorum . Sekiz aydır sorunlarımız çözüldü sadece benim aileme gidince yine aynı yüzünü gördüm . Biraz zor çocuğum olacak tedavi olmam lazım o yüzden kafam o kadar karışık ki ..
Ben ailesini görmesin ben girmeyeyim de demiyorum ama sürekli olunca tüm düzenim bozuluyor. Bir tek hafta sonu temizlik ütü yapıyorum iş stresim çok yoğun bilmiyorum yetişemiyorum sanırım

Düzen konusunda haklısınız. Ayda bir görüşme o mesafe için az değil.

Eşiniz ev işi yapmıyor mu bunları bir tek siz mi düşünüyorsunuz? Yani adamın pazartesi sabahı ütülü kıyafeti olmayacaksa bunu kendisi düşünsün. Siz her şeye yetişmeye çalışmayın.

Ayrıca yılların pco lusu ezelindem beri adet düzeni nedir bilmeyen biriyim. 2 çocuğum da istediğim ay oldu. Kendinizi illa tedaviye gerek duyacağım diye şartlamayın.

Sen çok seviyo gibi durmuyon kocanı. Bi kıvılcıma bakıyo sanki bu işin bitmesi.

Çok teşekkür ederim ya inşallah öyle olur aslında sekiz ay duzeldigi için birçok şey korunmuyordum ama olmadı büyük ihtimal tedavi gerekecek ilaç kullaniyor musunuz ? Şu an çocuk konusunu rafa kaldırdım

Sen çok seviyo gibi durmuyon kocanı. Bi kıvılcıma bakıyo sanki bu işin bitmesi.
Yani çok şeylerden geçtik birlikte çok şeyleri yuttum ama sonucunda gece eve erken gitmeye bu kadar takılan bir insan görünce karsimda bende de sanırım bı şeyler kırılıyor .
Bilmiyorum açıkçası sorguluyorum doğru bı evlilik mi yaptım diye

Yumurtlama dönemlerini atlamazsanız daha net şekilde korunmuyordum olmadı dersiniz ama şu durumunuza bi süre daha ertelemenizi öneririm.

Dönem dönem bekarken doğum kontrol hapı kullandım. İlk çocuğumdan sonra da doğum kontrol hapıyla korundum. Ekstra bir tedaviye ihtiyacım olmadı.

Ha pco dan bağımsız ilk çocuğumdan önce rahim duvarı incelmesi yaşamıştım onun için tedavi görmüştüm.

Teşekkür ederim evet bazı şeyler düşündüğüm gibi değilmiş evliliğimde o yüzden çocuk için çok erkenmis fark ettim çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bence sorun uğramak falan değil. Sorun zorunlu hale getirilmesi. Baskı altına aldığı için Kır papatyası bu kadar istemiyor.
Bilmiyorum çocuk düşünüyordum ve pco hastasi olduğum için zor olacak .
Sakın ha sakın bebek falan yapmayın. Bu sefer sürekli gitmek isteyecek. Torun özlüyorlar diye. Ben mesela hafta sonu babamlarda kalıyorum. Eşime asla gel falan demem. İsterse gelir. Bu yüzden hiç kavgamız olmuyor bu sebepten.

Kayınvalidenlere 2.5-3 saaatlik mesafede oturuyoruz. Hiçbir haftasonunda kalkıp gitmedik, ölüm düğün hariç. Gitmem de. Hafta içi zaten yorgun argın oluyorsun haftasonunu iple çekiyorsun bir de görev gibi üzerine yapışmış olan kv evine git. Kendisi gitsin gelsin görmek isteyebilir ailesini engel olmayın ama sürekli sürekli gidelim deyip durması sinir bozucu. Bizim de bir haftalık ara tatilimiz var gider miyiz bizimkilere önümüzdeki hafta diye sordu eşim, gitmene engel olmam gidebilirsin ben her boş anımızda orada olmak istemiyorum dedim. Şimdi böyle iyi hoş geliyor da sonra üzerimize yapışıp kalacak her boş zamanda gitmemizi bekleyecekler kötü olan biz olacağız sonra. Siz de istemeyin yani 2 gün için 3 saat de olsa git gel o yol yoruyor insanı

Baskıdan çok tavırları beni çok şaşırttı biliyor musun gece eve varınca biliyor ki sabah zor ooacak işe gitmek bizimkilerde çok durmusuz da iyi de yılda iki kere gidiyoruz zaten .

Bende bu bebek mevzusunfan korkuyorum düşünmüyorum tüm bu sorunlar çözüldü sanmistim aslında ben herşeye he dedidigim için iyiymişiz hayal kırıklığina uğradım tavirlarina

Gitme gelme demiyorum hiç gidip geliyoruz da tatilimiz zaten yok bayramlar ara tatiller gelmeyelim de demedim vay araba almış ailesinde niye az oturacakmis sanki içinden başka biri çıktı bı kere yok deyince .bende açıkçası çok sıkıldım bundan sonra ona göre davranacagim

Sende mi brutus
Çekmeyen yok bu eş ailesinden.
Kelin ilacı olsa misali durumdayim.

Benim eşimde aşırı aileci.İlk aylarda o da bu şekilde baskı yapardı. Ailemle ilgilen, senden ilgi bekliyorlar, gidelim gelelim, ben tek gidemem gibi.Ama artık o da ailesi de pes etti.Genelde tek gidiyor, gel bile demiyor. Siz net olun.Hayır sen git, yorgunum falan deyin.Zamanla anlar diye düşünüyorum.Belki nabız ölçüyorda olabilir.Sizin tavrınız hep net olsun.Birde ailesi ile ilgili kesinlikle tek kelime kötü birşey söylemeyin.Eşiniz size istedigi kadar gelmiyorsun, tek gidemem desin. Siz hayır dedikten sonra en kötü ne olabilirki? Sürekli aynı tavrı gösterirseniz o da pes edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…