- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
Yanlız gelince surat asmisim yalandan bahane ediyor fark ediyorum . Kafamı karıştırıyor tavırları bu kadar mı değersizim sırf iki saat için insan eşine böyle davranır mi yani ?Benim eşimde aşırı aileci.İlk aylarda o da bu şekilde baskı yapardı. Ailemle ilgilen, senden ilgi bekliyorlar, gidelim gelelim, ben tek gidemem gibi.Ama artık o da ailesi de pes etti.Genelde tek gidiyor, gel bile demiyor. Siz net olun.Hayır sen git, yorgunum falan deyin.Zamanla anlar diye düşünüyorum.Belki nabız ölçüyorda olabilir.Sizin tavrınız hep net olsun.Birde ailesi ile ilgili kesinlikle tek kelime kötü birşey söylemeyin.Eşiniz size istedigi kadar gelmiyorsun, tek gidemem desin. Siz hayır dedikten sonra en kötü ne olabilirki? Sürekli aynı tavrı gösterirseniz o da pes edecektir.
Böyle birine yüz verip, alttan aldıkça daha da üstüne çıkacak.Baskıdan çok tavırları beni çok şaşırttı biliyor musun gece eve varınca biliyor ki sabah zor ooacak işe gitmek bizimkilerde çok durmusuz da iyi de yılda iki kere gidiyoruz zaten .
Bende bu bebek mevzusunfan korkuyorum düşünmüyorum tüm bu sorunlar çözüldü sanmistim aslında ben herşeye he dedidigim için iyiymişiz hayal kırıklığina uğradım tavirlarina
Fazlasıyla abartıyor eşiniz.Gereksiz saçma. Kendi istedigi kadar gitsin, siz müsait olunca gidersiniz. Ah bu erkekler neden böyle..Yanlız gelince surat asmisim yalandan bahane ediyor fark ediyorum . Kafamı karıştırıyor tavırları bu kadar mı değersizim sırf iki saat için insan eşine böyle davranır mi yani ?
Benim derdim de asla görüşmeyim kötü olalım değil ama bu kadarı da dengesizlik oluyor. Daha fazlasını yapınca hep fazlasını istiyor . Bakalım bundan sonra göreceğiz bende artık bayramlarda arada bir gelirim iyilik insanlara fazla geliyormusBöyle birine yüz verip, alttan aldıkça daha da üstüne çıkacak.
Ailesine gitme ve ailem de gelme de. Emin ol çok rahatlayacaksın.
Bu erkeklere iyilik yaramıyor verdikçe fazlası yapmayınca da en kötüsü oluyorsun bunu net anladımFazlasıyla abartıyor eşiniz.Gereksiz saçma. Kendi istedigi kadar gitsin, siz müsait olunca gidersiniz. Ah bu erkekler neden böyle..
Kuzenim bu sebeple boşandı. Sürekli adam ailem de ailem diyordu. Gitmemeye başladı , sonra adam daha büyük sorunlar çıkarttı. Valla şimdi yeniden evlendi . Mis gibi de kocası var.Benim derdim de asla görüşmeyim kötü olalım değil ama bu kadarı da dengesizlik oluyor. Daha fazlasını yapınca hep fazlasını istiyor . Bakalım bundan sonra göreceğiz bende artık bayramlarda arada bir gelirim iyilik insanlara fazla geliyormus
Ahahah vallahi en temizi . Hiç gitmeyelim falan demedim severim de gittiğimiz yeri güzel oluyor temiz hava falan . Bundan sonra bakacağım artık demek ki çok iyi olmamak lazımKuzenim bu sebeple boşandı. Sürekli adam ailem de ailem diyordu. Gitmemeye başladı , sonra adam daha büyük sorunlar çıkarttı. Valla şimdi yeniden evlendi . Mis gibi de kocası var.
Benim gibi ailesi ile görüşmeyen koca alacaktın
Darbe yese de yine de sarılmaya devam edecekKv hep bana hep bana diyor. Klasik kv. İstiyorki hep ona annenlere yılda 1 kezde gitsen gittiğin gün kuduruyordur.
Eski ve saçma geleneklerde kız verilirdi gelin alınırdı mantığı varya. Onu dikte etmeye çalışıyor kv.niz. Hep bizle olacaksın burası birinci kapı. Hep burası olacak. Dili varsa aileni sil diyeceklerde o kadarına cesaret edemiyorlar.
Bunlar 3. Kişiler bunları evin içine sokup sokmamak senin elinde. Eşine baya sinirlisin sanırım kocam bile diyemedino anaların yetiştirdiği erkelerde böyle onlara bağlı asker gibi oluyorlar işte. Eşinle sakince konuş onun ailesini rencide etmeden bak böyle böyle oluyor oraya da gittik buraya da gittik vs. Ama ailesini eleştrimeden. Aileleri hakkında kötü bişey duyunca kaldıramıyorlar haaa nolucak ben sana diyim gün gelecek o bencil aileden darbe diyeyecek gelecek sana sığınacak. Alışmış ya robot gibi birine bağlı kalmaya sen o zaman kollarını aç. Onu tut. Gerisini kv düşünsün
İşte bakın bahsettiğim şey tam olarak bu. Bir kere hayır deyince en kötü siz oluyorsunuz. Gitmeyin halim yok hastayım deyin bir şekilde alışacak yapacak bir şey yok.Gitme gelme demiyorum hiç gidip geliyoruz da tatilimiz zaten yok bayramlar ara tatiller gelmeyelim de demedim vay araba almış ailesinde niye az oturacakmis sanki içinden başka biri çıktı bı kere yok deyince .bende açıkçası çok sıkıldım bundan sonra ona göre davranacagim
Doğru söylüyorsunuzİşte bakın bahsettiğim şey tam olarak bu. Bir kere hayır deyince en kötü siz oluyorsunuz. Gitmeyin halim yok hastayım deyin bir şekilde alışacak yapacak bir şey yok.
Ama öyle deme evlilik ülkemizde önemli biliyosunEvli olduğum kişi ne ya?
Evli olduğum kişinin ailesi, evli olduğum kişiden doğurdum çocuk diye devam eder herhalde
Papatya tedavi olman gerektigini ne bliyosun ?Bunu asla yapamam malesef ben biraz sınırlı bı insanım zaten kimseye de bakamam . Bende aynı dusunuyorum 1.5 yıl olacak evleneli pco hastasıyım tedavi olmayı bile erteliyorum . Kafam çok karışık açıkçası
Halbuki koçişkommm canımın içi kalbimmm yazmalıydıAma öyle deme evlilik ülkemizde önemli biliyosun
Zor çocuğunuz olacağını size kim soyledi doktor mu, sizin varsayiminiz mi bu ?Evet aynı şeyi bende düşünüyorum korkumun temel sebebi de bu zaten . İnsanların dayanacak gücünün sınırı olur ya benimde aylık bir hafta sonu ya da iki ayda bir fazlasını yapamam kendimi tanıyorum . Bu yüzden çocuğu ertelemek istiyorum . Sekiz aydır sorunlarımız çözüldü sadece benim aileme gidince yine aynı yüzünü gördüm . Biraz zor çocuğum olacak tedavi olmam lazım o yüzden kafam o kadar karışık ki ..
Ben ailesini görmesin ben girmeyeyim de demiyorum ama sürekli olunca tüm düzenim bozuluyor. Bir tek hafta sonu temizlik ütü yapıyorum iş stresim çok yoğun bilmiyorum yetişemiyorum sanırım
Yumurtlama gününe dikkat ediniz mi ki olmadı diyebiliyorsunuz merak ettim gerçektenÇok teşekkür ederim ya inşallah öyle olur aslında sekiz ay duzeldigi için birçok şey korunmuyordum ama olmadı büyük ihtimal tedavi gerekecek ilaç kullaniyor musunuz ? Şu an çocuk konusunu rafa kaldırdım
Hafta içi kalsan ya haftasonu kocanla beraber geçirebilirsiniz koskoca iki gunBence sorun uğramak falan değil. Sorun zorunlu hale getirilmesi. Baskı altına aldığı için Kır papatyası bu kadar istemiyor.
Sakın ha sakın bebek falan yapmayın. Bu sefer sürekli gitmek isteyecek. Torun özlüyorlar diye. Ben mesela hafta sonu babamlarda kalıyorum. Eşime asla gel falan demem. İsterse gelir. Bu yüzden hiç kavgamız olmuyor bu sebepten.
Ben bir doktora gittim sekiz aydır sıkıntımız yoktu ve korunmamistim bende o yüzden tekrardan gitmeyi düşündüm adetim çok düzensiz iki üç hafta da bir oluyorumPapatya tedavi olman gerektigini ne bliyosun ?
Benim ablam arkadaşım eşimin kuzeni filan pco lu ?
Gebe kalmak istedikleri zaman gebe kaldılar korunmayı bırakınca.
Tedavi filan hiç gerekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?