Aile

Yanlız gelince surat asmisim yalandan bahane ediyor fark ediyorum . Kafamı karıştırıyor tavırları bu kadar mı değersizim sırf iki saat için insan eşine böyle davranır mi yani ?

Böyle birine yüz verip, alttan aldıkça daha da üstüne çıkacak.
Ailesine gitme ve ailem de gelme de. Emin ol çok rahatlayacaksın.

Yanlız gelince surat asmisim yalandan bahane ediyor fark ediyorum . Kafamı karıştırıyor tavırları bu kadar mı değersizim sırf iki saat için insan eşine böyle davranır mi yani ?
Fazlasıyla abartıyor eşiniz.Gereksiz saçma. Kendi istedigi kadar gitsin, siz müsait olunca gidersiniz. Ah bu erkekler neden böyle..

Böyle birine yüz verip, alttan aldıkça daha da üstüne çıkacak.
Ailesine gitme ve ailem de gelme de. Emin ol çok rahatlayacaksın.
Benim derdim de asla görüşmeyim kötü olalım değil ama bu kadarı da dengesizlik oluyor. Daha fazlasını yapınca hep fazlasını istiyor . Bakalım bundan sonra göreceğiz bende artık bayramlarda arada bir gelirim iyilik insanlara fazla geliyormus

Fazlasıyla abartıyor eşiniz.Gereksiz saçma. Kendi istedigi kadar gitsin, siz müsait olunca gidersiniz. Ah bu erkekler neden böyle..
Bu erkeklere iyilik yaramıyor verdikçe fazlası yapmayınca da en kötüsü oluyorsun bunu net anladım

Kuzenim bu sebeple boşandı. Sürekli adam ailem de ailem diyordu. Gitmemeye başladı , sonra adam daha büyük sorunlar çıkarttı. Valla şimdi yeniden evlendi . Mis gibi de kocası var.
Benim gibi ailesi ile görüşmeyen koca alacaktın

Ahahah vallahi en temizi . Hiç gitmeyelim falan demedim severim de gittiğimiz yeri güzel oluyor temiz hava falan . Bundan sonra bakacağım artık demek ki çok iyi olmamak lazım
.

Darbe yese de yine de sarılmaya devam edecek
Erkeklerde öyle bir kit akıllılık var

İşte bakın bahsettiğim şey tam olarak bu. Bir kere hayır deyince en kötü siz oluyorsunuz. Gitmeyin halim yok hastayım deyin bir şekilde alışacak yapacak bir şey yok.

Durumumuz çok benzer o yüzden kendimi anlatıcam ona göre çıkarım yapın. İki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz ama eşimin ailesi daha yakın. Aynı sizin gibi iş çıkışı gidebileceğimiz bir mesafe yani. Buna rağmen evlendiğimizden beri benim ailemle toplamda daha çok görüştük sanırım. Öyle denk geldi ama, özel bir çaba harcamadım. Geçenlerde eşim bana düzgün bir şekilde, “bu zamana kadar sen ne zaman istersen o zaman gittik, kaçta kalkalım dersen kalktık, gitmek istemezsen asla zorlamadım, senin ailenle de her zaman seve seve görüştüm ama bu kadar yakın mesafeye rağmen kendi ailemi az gördüğümü düşünüyorum. Bu konuda kendimi eksik hissediyorum” dedi. Ben de baktım hak verdim ona, o günden beri daha özenli davranıyorum, gittiğimiz zaman o demeden kalkalım demiyorum ona bırakıyorum zaten o da beni bildiği için çok geçe kalmıyor. Sizin durumunuzda bir iletişimsizlik karşılıklı anlayışsızlık var sanki. Kavga edilecek bir mesele değil aslında, böyle güzellikle söylese eminim siz de rahatsız olmazdınız. Bir de gittiğiniz zaman sülaleye hizmet etme olayını canınızı sıkıyor galiba ki haklısınız.

Papatya tedavi olman gerektigini ne bliyosun ?
Benim ablam arkadaşım eşimin kuzeni filan pco lu ?

Gebe kalmak istedikleri zaman gebe kaldılar korunmayı bırakınca.
Tedavi filan hiç gerekmedi

gidilir gelinir, bunlar istenirse aşılacak şeyler, ama gittiğinizde 4 aileye hizmet ediyorsanız tabi ayaklarınız geri geri gider. bu insanlar normal zamanda ne yiyor ne içiyorda siz oraya gittiğinizde iş üstünüze kalıyor onu anlamadım ben. benim eşimin ailesi klan gibi yaşamaya bayılır, yensin, içilsin çok güzel derler. ama kim hazırlar, kim toplar bakmazlar. eşimle anlaşmamız var kimin ailesine gidersek o hizmet ediyor. onların köye gittiğimizde kıyamıyorum elbet yardım ediyorum eşime ama benimki yardımdan öteye geçmiyor. kızım bile azarladı geçen koca adamları düzgün istemezseniz peçete falan getirmem ben size diye. sizde eşinize söyleyin, ben giderim sizinkilere ama misafirliğe anca yada yardım ederim işe tüm işi benim üstüme yıkarlarsa sen gelip yapacaksın deyin. tüm işi üstünüze yıkmayacaklarsa bu kadar eziyet gibi gelmez sizede.

Zor çocuğunuz olacağını size kim soyledi doktor mu, sizin varsayiminiz mi bu ?

Yumurtlama gününe dikkat ediniz mi ki olmadı diyebiliyorsunuz merak ettim gerçekten

Hafta içi kalsan ya haftasonu kocanla beraber geçirebilirsiniz koskoca iki gun

Papatya tedavi olman gerektigini ne bliyosun ?
Benim ablam arkadaşım eşimin kuzeni filan pco lu ?

Gebe kalmak istedikleri zaman gebe kaldılar korunmayı bırakınca.
Tedavi filan hiç gerekmedi
Ben bir doktora gittim sekiz aydır sıkıntımız yoktu ve korunmamistim bende o yüzden tekrardan gitmeyi düşündüm adetim çok düzensiz iki üç hafta da bir oluyorum

Yaa benim ailem de eşinizin ailesi gibi gidilebilecek bi mesafede
Pandemiden önce 2 ay gitmesem 3. Ay bunalım geliyor bana
Şimdi pandemi yüzünden mecbur dayanıyorum da
Bana kalsa yine en geç 2 ayda bi gitmek haftasonu kalmak isterim
Gitmişken de en fazla süreyi kullanmak istiyorum
Cuma iş çıkışı gidip pazar en geç saatte dönmek gibi
Gittiğime değsin istiyorum
Eşim bundan rahatsız olsa onsuz giderim
Hiç de aklım kalmaz sanırım

Sizinki de tek gitsin çok özlediği zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…