- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
Çalıştığımız için hafta içi gitme imkanimiz yok malesef . Hafta sonu da kendisi gelsin diyorum bazen ama yok suratimi asiyormusum bahane ailesi nerde gelin diyecek ondanHafta içi kalsan ya haftasonu kocanla beraber geçirebilirsiniz koskoca iki gun
Canımm sana demedimÇalıştığımız için hafta içi gitme imkanimiz yok malesef . Hafta sonu da kendisi gelsin diyorum bazen ama yok suratimi asiyormusum bahane ailesi nerde gelin diyecek ondan
Vallahi etmedim günlere yalan olmasın . Tekrar doktora gidip muayine olmaya da cesaret edemedim öğrendiğimde değişik bir psikolojiye girdimYumurtlama gününe dikkat ediniz mi ki olmadı diyebiliyorsunuz merak ettim gerçekten
Yani iki ay değil gitse cidden sesimi çıkarmam ama bak bu ay her hafta sonu gorustuk ona rağmen iki saatin hesabını yapıyor ona sinirlendim çünkü evde bişey yapamadık evin düzenlenmesi lazım suratını aşıp konuşmuyor . İnsan ailesini tabi çok görmek ister görsün ama benim ailemde üç gün kalıyormuşuz da onunkilere yapmamışiz bu söylemlerinden sonra çok vefasız olduğunu hissettimYaa benim ailem de eşinizin ailesi gibi gidilebilecek bi mesafede
Pandemiden önce 2 ay gitmesem 3. Ay bunalım geliyor bana
Şimdi pandemi yüzünden mecbur dayanıyorum da
Bana kalsa yine en geç 2 ayda bi gitmek haftasonu kalmak isterim
Gitmişken de en fazla süreyi kullanmak istiyorum
Cuma iş çıkışı gidip pazar en geç saatte dönmek gibi
Gittiğime değsin istiyorum
Eşim bundan rahatsız olsa onsuz giderim
Hiç de aklım kalmaz sanırım
Sizinki de tek gitsin çok özlediği zamanlar
Şimdi şöyle yapmalısınVallahi etmedim günlere yalan olmasın . Tekrar doktora gidip muayine olmaya da cesaret edemedim öğrendiğimde değişik bir psikolojiye girdim
Ay ailesiyle görüşmeyen de garanti değil ki. Evlenince bi haller oluyor heriflere.Kuzenim bu sebeple boşandı. Sürekli adam ailem de ailem diyordu. Gitmemeye başladı , sonra adam daha büyük sorunlar çıkarttı. Valla şimdi yeniden evlendi . Mis gibi de kocası var.
Benim gibi ailesi ile görüşmeyen koca alacaktın
Tabi bunu anasına danasına gitme işini düzene koyunca yapıyorsunŞimdi şöyle yapmalısın
Doktora filan gitmiyosun
Bu ay güzelce adet bittikten sonra 15 gün soğan suyu kaynatıp içiyorsun.
Sonra bırakıyorsun
Ertesi ayda ovulasyon testini internetten al ki ucuz olsun
Ovulasyon testiyle yumurtlama gününu yakaliyosun ve ilişkiye giriyorsunbunu bu şekilde beş altı ay denemeden çocuğum olmuyor tedavi gerek dememen gerekiyor
Çok doğruTabi bunu anasına danasına gitme işini düzene koyunca yapıyorsun
Ekran görüntüsünü oldum eğer herşey düzene girerse uygularımŞimdi şöyle yapmalısın
Doktora filan gitmiyosun
Bu ay güzelce adet bittikten sonra 15 gün soğan suyu kaynatıp içiyorsun.
Sonra bırakıyorsun
Ertesi ayda ovulasyon testini internetten al ki ucuz olsun
Ovulasyon testiyle yumurtlama gününu yakaliyosun ve ilişkiye giriyorsunbunu bu şekilde beş altı ay denemeden çocuğum olmuyor tedavi gerek dememen gerekiyor
Bizim ki hiç yeltenmedi. Bebeğimiz oldu onu bile görmediler.Ay ailesiyle görüşmeyen de garanti değil ki. Evlenince bi haller oluyor heriflere.
Hafta içi kocişkom 4 e kadar evde :) haftasonu da aynı şekilde. Öyle izinli falan günü yok, kendi işini yapıyor.Hafta içi kalsan ya haftasonu kocanla beraber geçirebilirsiniz koskoca iki gun
Aslında bazen çocuk bağlayıcı oluyor su bakimdan tabi .Tabi bunu anasına danasına gitme işini düzene koyunca yapıyorsun
Valla şanslı kısımdasınız demek :)Bizim ki hiç yeltenmedi. Bebeğimiz oldu onu bile görmediler.
Bu sefer de aynı sebeplerle kendi ailene gitmene de laf ediyorlar :)Aslında bazen çocuk bağlayıcı oluyor su bakimdan tabi .
Bebek hasta mı olsun nasıl çıkalım ? Uyku rutini var
Uyku için kodladigi bı odası var gidemeyiz ki ...
Böylece elini ayağını bağlamış oluyorsun
Vay arkadaş bu ne böyle yaValla şanslı kısımdasınız demek :)
Bu sefer de aynı sebeplerle kendi ailene gitmene de laf ediyorlar :)
Bu dediğin öyle olmuyor istee.Sorun iş bölümünüzün olmamasında başlıyor. Ertesi güne yetişecek ütü neden sadece sizi bağlıyor? Herkes kendi ütüsünü yapsın, biraz da o düşünsün. Misafirlikte hizmet bekliyorlarsa bu onların sorunu. Kendi çayınızı alırsınız, tabağınızı mutfağa götürürsünüz bitti gitti. Eşinizi rahatsızsa alır oklavayı mantı açar. Sadece sefasını sürdüğü için gidelim diye tutturuyor.
Evde iş olmasa umrunda değil bana yardımcı olur ama dursa bile dağınık olsa da boşver umursama diyor.Sorun iş bölümünüzün olmamasında başlıyor. Ertesi güne yetişecek ütü neden sadece sizi bağlıyor? Herkes kendi ütüsünü yapsın, biraz da o düşünsün. Misafirlikte hizmet bekliyorlarsa bu onların sorunu. Kendi çayınızı alırsınız, tabağınızı mutfağa götürürsünüz bitti gitti. Eşinizi rahatsızsa alır oklavayı mantı açar. Sadece sefasını sürdüğü için gidelim diye tutturuyor.
Kesinlikle olmuyor . Bende rahat edemiyorum zaten .Bu dediğin öyle olmuyor istee.
Eski zihniyet insanların yanında otuurp kendi bardağımi alayım olmuyor.
Oraya gidince hizmet mecburi.
O yüzden gitmeyeceksin.
İnsan kendi de huzursuz oluyor bir de zaten aşırı iş çıkıyor.Kesinlikle olmuyor . Bende rahat edemiyorum zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?