Sonra ne oldu,?bende sevgilimin ailesine öyleydim, sevgilimi çok seviyordum çünkü. Onun ailesi benimde ailem gibi geliyodu içimden geliyodu..
sevgilimle anlaşamamaya başladık ayrıldık fakat ailesini hala çok seviyorum vefat eden anneannesine yasin okurum aklıma geldikce. Bayramlarda ararım annesini, abileriniSonra ne oldu,?
ahahahhhh o baya gösteris yapmış. Daha adı konmamış, ayrılıncada biosuna boşandık yazsınAy bilmiyorum.
3 aydir sevgili oldugum adamin annesine temizlige yardim ederim demek bence cok degisik.
Benim oglumun sevgilisi bunu dese cok degisik bulurdum.
Hayirlisi olsun.
benim de bir arkadasimin kiz arkadasi var. 3 yildir birlikteler ama isteme söz vs yok.
Kiz instada biosuna (erkegin soyadi xxx olsun) xxxlerin gelini yazmisbana komik geliyor
Ayıp yaaa öyle de denmez kiBaskalarini bilemem ama ben hic hoslanmam bole durumdan.. kiz dedigin nazli olur. Nazli nazli oturur. Sen kimsin benim evi temizliyosun git ananin evi temizle deseniz keske
Baskalarini bilemem ama ben hic hoslanmam bole durumdan.. kiz dedigin nazli olur. Nazli nazli oturur. Sen kimsin benim evi temizliyosun git ananin evi temizle deseniz keske
Ona ayip degilmi. Benim kizim yapacak bunu gercekten ellime terligi alirim. Kizin biraz altan almasi lazim.. erkek tarafi merak etsin kizi. Merakliymis gibi oluyo asil kizin yaptigi ayipAyıp yaaa öyle de denmez ki
Kızlar meraklı zaten. Ahhh bende ne hikayeler var da neysee....Ona ayip degilmi. Benim kizim yapacak bunu gercekten ellime terligi alirim. Kizin biraz altan almasi lazim.. erkek tarafi merak etsin kizi. Merakliymis gibi oluyo asil kizin yaptigi ayip
Aynen hic hoslanmam vallah .. kendini zorla gelin edenden nefret ederimBaksan evinde masadan tabak kaldırmıyordur,kaynanaya şirin görünme çabası işte
Kız büyük sayılmaz, ama oğlan küçük 23 yaş evlenme için gibi geldi.oğlan 23, kız 25 yaşında(kız büyük)
Benim eltide kaynanama meleğim diye sesleniyordu , nişanlıyken.Simdi kaynanam diyorBizde de vardı böyle bi elti adayı. Kayınvaldeme annecim annecim şimdi ismiyle hitap ediyogerçi bizimki eve gelip gitme yapamıyo nişanlanmadan ama onun dışında herşey var. Bence siz ağırdan almaya devam edin. Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş.
Bizimkiler hala sevgili evlenmeden değiştirdiBenim eltide kaynanama meleğim diye sesleniyordu , nişanlıyken.Simdi kaynanam diyor
Yaşları da geldi geliyor yani çok şaşırılcak bişey yok iyi tanımaya çalışın sadece.. oğlan ümit verse bile de ne demek bana çok saçma geldi oğlunuz da hazır görüyor ki adımları atıyor ve ümit veriyor.. kızında duyguları var sevgisini farklı gösteriyordur belkioğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?