ailecek şaşkınızzz:)

Böyle aceleye gelen şeylerin altından illaki birşeyler çıkıyor. Kardeşimin sevgilisi aynen böyleydi, evlendikten sonra anladık. Şuan boşandılar, o kadar diyim...

iş arkadaşım yine buradan bir kız ile kardeşini tanıştırmıştı.o da artık ümitsiz vaka idi evlenme hususunda.çocuk çok yakışıklı,aile çok düzgündü.kız k.validesine nişanlıyken temizliğe giderdi iş çıkışı.ölüp bitiyordu.evlenince de az buçuk devam etti.ama k.valide ve ailesi onun en küçük ihtiyacında dibindeler.çocuğu oldu annesi bakıyor ama k.validesi,k.pederi sabah akşam onun emrindeler.

başka bir arkadaş da herkese canım cicim sarılmalar vs.
k.validesiyle oturuyor.gıyabında hep şikayetçi.evlerinde tanıştım.k.valide oğlundan çok seviyor.
gerçekçi olmayan sevgi gösterilerine ne gerek var ki,yüreğimizde gerçekten sevgi olmuyorsa...

memlekette oturan ablamın gelinini çok uzun yıllar önce görmüştüm.uzun yıllar görüştüler.
evlerinden çıkmazdı.ben de çok safca bulurdum bu yakınlığını.
evlendiler 2 yıl oldu.
o evden çıkmayan sevgi pıtırcığı tam cadı gelin formuna girmiş.yaptığı katakullelere aklım ermedi bu yaşta.

bu zamanın k.valideleri de,kızları da,erkekleri de zor.

3 ayda bu denli sevebilirmi acaba...

Sevebilir kalp bu! Bende sizi anliyamadim sevinmen iz gerekirken neden art niyet peşindesiniz? Umursamaz vurdumduymaz oğlunuz üzen bir kız olsa parasını yese , oğlunu parmakta oynarsa da mı iyi? Kız oğlunuz seviyor ve size karşı hürmet ediyor. Saygılı bir kız demeki. Suratsız bir kızda olabilirdi. Abartmayin

Rabbim muhabbetinizi daim etsin.
Bence her ikiside;yani gerçekten sevmesine bağlı bir evlenme isteği var gibi.
23 yaşında oğlunuz varsa hayat ve insanlar konusunda benden çok daha deneyimlisinizdir muhakkak.
Zamana bırakın bence,eğer oğlunuz için evlilik planı şu an yoksa ailesini çok karıştırmadan sadece kızla arada görüşün,sohbet edin.
Bence her iki taraf içinde sınırlar bilindikten sonra çok güzel bir fırsat.
Hayırlısı olsun

Ben arada resmiyet olmadan erkek arkadaşının ailesi ile bu kadar yüz göz olmak doğru değil. İlerde aynı kızlar ne şaşırtıcıdır ki eşinin ailesinin sürekli gelip gitmesinden ,kendilerini çağırmasından şikayet ediyor. Sevgilinin ailesine temizliğe gelmek istemek nedir allah aşkına. Evlendikten sonra çağırsa aynı kız buraya kayınvalidem beni temizlikçi yerine koydu diye konu açar Taş yerinde ağırdır lafını çok severim. İlişki ciddileşir adı konulur o zaman git gel onun dışında özel günlerde sevgilin isterse arada uğramak yeterli bence. Bence böyle daha iş ciddiye binmeden evin kızı moduna giren kızlar kendi değerlerini düşürüyorlar. Yani düşün olmadı ayrıldın aynı kocandan ayrılmış gibi bir sülaleyle muhattap olmaktan çekineceksin onlarla karşılaşınca gerileceksin. Muhtemelen ağızlarına laf vereceksin hiç gerek yok.

Yok işte öyle olmuyor. Birgün ağır gribim yatıyorum,gözümü açamıyorum perişan haldeyim.Oğlumun kız arkadaşı tutturmuş annene gidelim diye. Aradı oğlum gelmeyin dedim. Az zaman geçti kapı çaldı zar zor kalktım yataktan karşımdalar. Neye uğradığımı şaşırdım.Ben perişan ev açık mutfak,mutfak perişan o halimi hiç unutamıyorum. Kiz tutturmuş gidelim de gidelim getirmeye mecbur olmuş.

ay ben olsam orda oglum musaıt degılım dedım yaaa ! derdım sanırım hanı cocugum sana soyluyorum gelınım sen anla mısalı

Nebileyim boyle yapişiklik yapanlar bana samimi gelmiyor asla. Kaç tane vardir evlendikten sonra ayni devam eden?
Evlenme isteginden kaynakli oluyor genelde coğu.
Benim kuzen de bikac sevgilisinin ailesiyle tanisti hatta bir tane sevgilisinin sehirdisindaki ailesinde kaldi. Evde 2 bulasik yikamamak için car car söylenen biriydi gitmiş sevgilisinin anasinin evinde butun bulasiklari yikamis.

Sizin kiz calisiyormus ustelik. Calisan insan yorulur kendine bile anca vakti olur. Hem calisip hem kendi evinde anasinin butun işlerini yapabiliyormuş ki size beni de temizlige cagirin diyor. Bildigin yalaklik

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten acemilikten yaptığını biliyorum ve gülümsüyorum kendi kendime, ilerde kesinlikle yüzüne vurmam bu acemiliklerini, ama başka bir aileye çatsaydı yanmıştı ilerde...
Abla bence suan oglunuzla mutlu ve ciddi düşündükleri için heyecanından veya sizinle iyi gecinmek için yapıyor olabilir. Bende 3 yıllık evliyim evliliğimin basında sizin gelin gibi esimin ailesine temizliktir VS cok yakın davranırdım ama kıymet bilmediler daha fazlasını beklediler bende tamamen elimi ayağımı cektim. Siz anladıgım kadarıyla cok iç içe olup yüz göz olmak istemiyorsunuz

Bizde de boyle bir durumu var valla, sasiriyorum ben de :)
Gelin adayi tanismaya geldigi gun anne baba demis, haftada bir gun mutlaka gidiyorlar.
Kiz, annesiyle birlikte dugun salonu dahi tutmus daha aileler tanismadan ve hatta daha kizin ailesi bizimkini gormeden :)
Neyse ki kizin annesi geldi tanismaya, bizimkiler gitmek istiyordu ama isi dusmus catkapi gelmis kadin, yatiya da kalmislar da biraz rahatladilar, neden bu hiz diye dusunuyorlardi cunku.

Bilemiyorum, yeni nesil hizli sanirim.
E heves de var ortada, ozenmek var vs.
Ben kendim yapmadim, kizlarim da boyle alelacele evlensinler istemem.
Gelmis, gitmis, anne demis, aramis vs bunlara takilmam da kendi aralarinda anlasabilecekler mi, o cicim zamanlari 6 ay sonra azaliyor, bir sure daha versinler kendilerine, hemen evlilik dusunmesinler diye dusunurdum ben de olsaydim sizin yerinizde.

Hayirlisi diyelim madem :)

Kızın amacı gözünüze girmek ama bu daha çok bir göz boyama aslında çünkü daha ortada hiç bir şey yokken evin temizliğine yemeğine atlayan insanlar evlendikten bir süre sonra uzaklaşıyor ister istemez. Kendi evinin işi kendi hayatı düzeni olunca tabi sizinle şimdi olduğu gibi bir yakınlık olmayacak..
Evlilik için yaşları normal bence
Biz evlendiğimizde de eşim 23yaşındaydı.
Kızla aradaki 2yaş sorun değil
Ama sadece 3aydır tanışıyolarsa bu kısa sürede bu samimiyet, bana samimiyetsizlik gelir...

Kaleyi içten fethedecek
Evlendikten sonra da devam eder inşallah bu ponçik halleri heheh

Bayağı hızlı. Bana göre yanlış, daha söz yok nişan yok temizliğe geleyim filan. Heralde ben çağın çok gerisinde kaldım. Kız kardeşim erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak için evlerine yemeğe gitti. Ben çok tuhaf karşıladım neden önce çocuk gelip benim ailemle tanışmıyor diye annem de artık herkes böyle yapıyormuş dedi. Ben eşimle görüşürken istemeye gelmeden önce annesi telefonda görüşmek istemişti kabul etmemiştim sen ailemin karşısına çıkacaksın önce ailenle ailem tanışacak sonra ancak konuşurum demiştim ki öyle oldu. Diğer türlü aileme karşı sanki yanlış bir şey yapıyorum gibi hissedecektim sanki. Herkesin düşüncesi farklı tabi ki ama kızın davranışları bana abartılı geldi

bende sevgilimin ailesine öyleydim, sevgilimi çok seviyordum çünkü. Onun ailesi benimde ailem gibi geliyodu içimden geliyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…