Annem hasta değil ama bencil ve huysuz.Benim nişanlımin annesi ayni senin annen gibi.
Nişanlıma resmen mobbing yapar. (Dişlamalar, ezme cabasi vs., huzursuzluk verir, hicbir özel gününü kutlamaz, küser yıllarca konuşmaz vs.) Kardeşini (iki çocuklar zaten) kayirir. Nişanlıma mobbing yapma uğruna kayirmaktan cani cikar.
Sebebi: YOK.
Kadin ruh hastasi. Bende ilk yillar nişanlımı suclardim- asla bir annenin böyle bir davranış sergileyecigene inanmazdim. Sonra anladim. Kadin gercekden sebepsiz yere ayrim yapiyor- hem ayrim yapiyor hemde kardeşi, akrabalari vs. Dolduruyor.
Nişanlım artik asla görüşmüyor. Tam 1 yil olacak yakinda. Asla konuşmuyor.
Annem hasta değil ama bencil ve huysuz.
Belki de.Psikolojik sorunu olmayan insan, kizini cenazeden (dedesinin) mahrum birakmaz. Bu davranış egoistligi aşar.
İsterseniz araştırın. Anneniz baya kuruyordur kafasinda. Bakışınızdan bile anlam çıkartıyordur
Aklinca sizi cezalandırıyor ve yokluğunla, sevgisinle terbiyeliyor. O isterse sever... istemezse sevmez. İsterse dahil olursunuz istemezse dış mandal. Bu durumlar egoistligi aşar. Psikolojik teröre gecer.
Belkide Gaslighting yapiyor. Tam emin değilim
Belki de.
İç dünyasını bilemiyorum.
Kendisi bilir.
Öz evlatlarıyla devam eder yoluna.
Bilmem.
Belki anneannemle büyümem, belki babacı olmam, belki çirkin olmam.
Bilemiyorum çünkü anneme sorduğumda ayrım yaptığını hiç kabul etmedi.
Son 1 senedir görüşmüyorum.Böyle durumlar insani üzer ama sizlik bir durum yok. Elinizden birşey gelmez. Kendinizi geri cekin bence
Yok.Ailede annenizin sevmediği birine benziyor alabilir misiniz? Kuzenimden biliyorum, babaannesine benziyor ve teyzem yıllar sonra yüzüne baktığımda o şeytan kadın geliyor aklıma diyordu kuzenim için ve onu hep kayırdı diğerlerine göre.
Son 1 senedir görüşmüyorum.
Dün kardeşim eşime arasın demiş.
Ama açmadı.
Psikolojisinin bozuk olma ihtimali var mı ve birazda özür dilerim ama eski kafalı mı ?Yoo gayet farkında.
Erkek evlada düşkündür o ayrı.
Ancak dış görünüşü çok önemser.
Çirkinsin seninle kim evlenir derdi, zayıf olduğum halde şişmansın derdi vs.
30 yıldır böyle.
Yok.
Hem anneme hem babama çok benzetilirim.
Önceden çok koymuyordu.Aile ve özellikle anne yaraları beni çok üzüyor ve sinirlendiriyor, benim de kırgınlıklarım var anneme bu kadar ciddi olmasa da. Bazen hiç anne olmasam mı, ya ben de kırarsam çocuklarımı istemeden de olsa diye korkuyorum. Aile çok hassas ve çok önemli bir mesele.
Eşiniz ve çocuklarınızla mutlu, huzurlu, uzun bir ömrünüz olsun inşallah.
Değişmelerini beklemiyorum ki.Canim amacim seni kirmak değil ama kardeşin eşin üzerinden niye sana haber yolluyor ve sen buna izin veriyorsun?
Aramaman gerekti...
Böyle davrandigin sürece değişen birşey olmazki?
Bana davranışları dışında normal.Psikolojisinin bozuk olma ihtimali var mı ve birazda özür dilerim ama eski kafalı mı ?
Deli diyemem sonuçta annem.Anladım, diğer yorumlara da bakınca annenizde psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünmeye başladım, hedefi de sizsiniz maalesef. Bir kişiye takıyor bu tarz insanlar , benim kv yi bilirsiniz o da bana takık, bakışımdan anlam çıkaran bir insan. Siz ne kadar iyi olursanız olun o asla değişmeyecek. Bence kendinizi üzmemek için onun bir "deli" olduğunu düşünebilirsiniz...Uzak tutun kendinizi, bu tarz insanlar başkalarını hasta eder ama kendileri aynı kalır hep. Kendi sağlığınızı ve psikolojinizi düşünün.
Bunun benzerini arkadaşımın annesi yapardı kıza, kölesi gibi davranırdı ama sanırım o üveydi yani annesi başkasıymış.
Ne farkeder diyor.kardeşinizi arayıp neden benim yerime eşimi arıyorsun demediniz mi?
Deli diyemem sonuçta annem.
Ama sağlıklı düşünmediğini, bana büyük haksızlık yaptığını biliyorum.
Onu geçtim de kardeşlerimin derdi ne?
Değişmelerini beklemiyorum ki.
Ara dedik aramadın demesinler diye aradım.
Çünkü onlar için her şey koz.
Şimdi o koz bende. Aradım açmadın.
Normalde kardeşim aramalıydı ama annem onlara o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki bazen. Beni aramak anneme ihanettir belki.
Ne farkeder diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?