Artık bu saatten sonra Davranışlarını değiştiremezsiniz ama tavır yaparak ne kadar üzüldüğünüzü hissettirebilirsinizBana davranışları dışında normal.
Ama aşırı bencil. Her şeyi o bilir ve hata yapmaz. Yapsa da hikmeti vardır.
Deli derken psikolojik rahatsızlığı var anlamında dedim...Sağlıklı düşünemiyor bu yüzden. Yaptığının haksızlık olduğunu ayırt edecek nitelikte değil. Böyle düşününce emin olun rahatlarsınız. Ben bu tarz insanlara karşı başka çare bulamıyorum.
Kardeşleriniz de ya anneniz onlara da bulaşmasın istiyorlardır, ya da annelerinin dediklerine sorgulamadan inanıyorlardır.
İşte senin bu düşünce tarzından kurtulman lazim. O zaten değişmez. Asla.
Onun veya onun ağzından konuşan bir insanin (kardeşinin) talimatlarıni yerine getirme. Koz olarak görsünler... birak. Ne demek ara dedik aramadin. belkide konunun icinde olduğun için farkinda değilsin ama sen onlarin kuklasi değilsin. Koskoca kadin, bir anne olmuşsun artik. Eşin: beni değil kardeşini ara lütfen demeli. Kisa ve öz. Sende: ben siz değil ben istediğim zaman ararim dersin ve konuyu kapatırsın.
ne farkederse bundan sonra beni ara deyin. ya da hiç bişey demeyin. hayatınıza bi katkıları var mı? yok. götürüleri var mı? evet var. o zaman hayatınızdan çıkarın.
Umurlarında değil ki benim tavrım.Artık bu saatten sonra Davranışlarını değiştiremezsiniz ama tavır yaparak ne kadar üzüldüğünüzü hissettirebilirsiniz
O zaman sende onları umursamaUmurlarında değil ki benim tavrım.
Ben belki hatalarını anlarlar diye mesafe koymuştum.Benimde eşimin annesi ayrımcılık yapıyor.Kiziyla herzaman daha yakın ve ona karşı hep anlayışlı oldu.Oglunu ise hep yok saydı.
Ama ben nedenini zamanla anladım kocasıyla hiç mutlu değil de ve eşim babasına benzer ve bazı konularda babasına hak verdiği için eşimide kocası kadar nefret edilecek biri gibi gördü
Şimdi çok büyük intikam peşinde kızıyla bir olup oğluna yapmadığını bırakmadı düşmana hacet yok onlar varken o kadarını söyleyeyim.
Üzülmeyeyim desende üzülüyorsun grill.En çok da aileden gelen kırar insanı hele haksızlık var ya o en kötüsü.Esimin gözlerinde gördüğüm acı yeterli onu anlamam için.
O sildi hepsini mecburen belkide geç bile kaldı
Sende uzak dur bunu yapamasanda,zaten ne kalıyor ki başka yapılacak
Teşekkür ederim.Canim benimsana burdan sIm SIkI sariliyorum o hisleri bende biliyorum ...
Artık ben de öyle davranıyorum istemesem de.O zaman sende onları umursama
Benimde eşimin annesi ayrımcılık yapıyor.Kiziyla herzaman daha yakın ve ona karşı hep anlayışlı oldu.Oglunu ise hep yok saydı.
Ama ben nedenini zamanla anladım kocasıyla hiç mutlu değil de ve eşim babasına benzer ve bazı konularda babasına hak verdiği için eşimide kocası kadar nefret edilecek biri gibi gördü
Şimdi çok büyük intikam peşinde kızıyla bir olup oğluna yapmadığını bırakmadı düşmana hacet yok onlar varken o kadarını söyleyeyim.
Üzülmeyeyim desende üzülüyorsun grill.En çok da aileden gelen kırar insanı hele haksızlık var ya o en kötüsü.Esimin gözlerinde gördüğüm acı yeterli onu anlamam için.
O sildi hepsini mecburen belkide geç bile kaldı
Sende uzak dur bunu yapamasanda,zaten ne kalıyor ki başka yapılacak
Evet.
O yüzden çocukluktan bu yana rahmetli babamla aram çok iyiydi. Onu bile kıskanırdı.
Ve yazdığın gibi kardeşlerimin bunu yapması çok anlamsız.
Amiiiin ... ama allah baska dert vermesin... rabbim sorar ....Teşekkür ederim.
Allah yardımcımız olsun.
Annem yazdı sandım bunuGünaydın hanımlar,
Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.
Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.
Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.
Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.
Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.
Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.
Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.
Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.
Sende kardeşinin eşinini ara desinki kardeşine" annemi aradım acmadı, aradıgımda bir zahmet acsın..Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Siz hep karşı taraftan bahsetmişsiniz ama neden size karşı bu tavrı aldıklarından bahsetmemişsiniz, durduk yere değildir heralde bu olanlarGünaydın hanımlar,
Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.
Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.
Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.
Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.
Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.
Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.
Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.
Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.
Klasik cümleleri var.ben de annesi ile yıldızı barışmayanlardanım.
annem de diliyle yaralayanlardan.
ama öyle böyle değil, karşısında sağlam durmak imkansız cinsinden :)
kardeşlerimden ayrı tutar, seninki kadar uçurum olmasa da... ama kardeşlerim bırakmaz. belki onlar da bıraksa sizden beter olurduk, bilemiyorum.
dediğin gibi yapacak bir şey yok. aileye zorla dahil olamazsın. konuşsan anlamaz, üstüne haksız çıkarsın, muhtemelen beddualar, lanetler havada uçuşur :)
Aman çocukluğun çocuğunu yapmışsın kendi aileni kurmuşsun boşver. Haklısın ama boşver. İşleri düşünce, ya da sana yapılan bir haksızlık varsa bu huzurlarını kaçırınca ararlar.Sebebi çok.
Uzun olmasın diye buraya tekrar yazmadım.
Eski konularımda yazıyor.
Kendimi suçlamıyorum çünkü suçum yok.Annem yazdı sandım bunu
10 senedir 2 erkek kardeşi ve anneannemle görüsmüyorz.
Simdi görüşse derki gel evimi temizle
Öyle kullandı annemi yıllarca.
En son 3 katlı evini oğullarının üzerine yaptı da annem ayıktı
Tmm dedi ben yokum.
10 yıldır inanılmaz huzurlu.Her gün hırgür çıkarırdı,kavga etmeye yer arardı.
Bizimkinin annem ilk evliliğindenmiş.
Derdi oydu.Eski esini görüyormuş annemle.
Annem yıllar sonra babasının ikinci evliliğinden olan kardeşlerini buldu.
İnanın son iki sene de 4 teyzemden, öz dayılarımdan görmediğim ilgiyi gördüm.
Bazen ne yapsak olmuyor.KEndinizi suçlamayın hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?