Aileden dışlanmak

Bana davranışları dışında normal.
Ama aşırı bencil. Her şeyi o bilir ve hata yapmaz. Yapsa da hikmeti vardır.
Artık bu saatten sonra Davranışlarını değiştiremezsiniz ama tavır yaparak ne kadar üzüldüğünüzü hissettirebilirsiniz

Benimde eşimin annesi ayrımcılık yapıyor.Kiziyla herzaman daha yakın ve ona karşı hep anlayışlı oldu.Oglunu ise hep yok saydı.
Ama ben nedenini zamanla anladım kocasıyla hiç mutlu değil de ve eşim babasına benzer ve bazı konularda babasına hak verdiği için eşimide kocası kadar nefret edilecek biri gibi gördü
Şimdi çok büyük intikam peşinde kızıyla bir olup oğluna yapmadığını bırakmadı düşmana hacet yok onlar varken o kadarını söyleyeyim.
Üzülmeyeyim desende üzülüyorsun grill.En çok da aileden gelen kırar insanı hele haksızlık var ya o en kötüsü.Esimin gözlerinde gördüğüm acı yeterli onu anlamam için.
O sildi hepsini mecburen belkide geç bile kaldı
Sende uzak dur bunu yapamasanda,zaten ne kalıyor ki başka yapılacak

ne farkederse bundan sonra beni ara deyin. ya da hiç bişey demeyin. hayatınıza bi katkıları var mı? yok. götürüleri var mı? evet var. o zaman hayatınızdan çıkarın.

Son 1 senedir annemle görüşmüyorum.
Derdim o değil.

Kardeşlerimin yaptıklarını anlamlandıramıyorum.

O yüzden akışına bıraktım.

Artık bu saatten sonra Davranışlarını değiştiremezsiniz ama tavır yaparak ne kadar üzüldüğünüzü hissettirebilirsiniz
Umurlarında değil ki benim tavrım.

Ben belki hatalarını anlarlar diye mesafe koymuştum.
Onlar sanki fırsat beklermiş gibi beni dışladılar toplu halde.

Kendileri bilir. Bu devran hep böyle gitmez, günü gelince değişecek.

Az önce bunu düşünüyordum biliyor musunuz, eşime karşı da kv ve görümce bizim mutsuzluğumuz için elinden geleni yaptı. Ben eşimin tavırlarından aslında annesi ile arasının çok da iyi olmadığını anlamıştım fakat onu koruyor gibi düşünüyordum oysa bambaşkaymış.

En basiti eşim onları öpmek istemezdi mesela, ya da kv nin nefret ettiği babasının ailesi ile eşim çok iyidir ve severler eşimi. Görümcemin düğününe dahi gelmemişlerdir. Görümcem kv nin ajanı gibi resmen, hep pisliğine alet oluyor. Eşimi yolunacak kaz gibi görmüşler bu zamana kadar, ne kadar aksini inkar etseler da adam 17 yıldır çalışıyor dikili ağacı yok. Biz alyans alırken görümcemin benim yanında abisine "bana i phone al" diye emretmesi zaten beni dumura uğraşmıştı, ki kendi de çalışıyor bizden de yüksek maaşı. Şimdi eşi çok cimri biri kendi parasını bile harcatmıyor ona ama:)

Aile ilişkileri çok girift , ben eşime kızarken aslında anladım ki ailesi onu sevmiyor ve o bana bunu aksettirmemek için daha da üzülüyor.

Evet.
O yüzden çocukluktan bu yana rahmetli babamla aram çok iyiydi. Onu bile kıskanırdı.

Ve yazdığın gibi kardeşlerimin bunu yapması çok anlamsız.

ben de annesi ile yıldızı barışmayanlardanım.
annem de diliyle yaralayanlardan.
ama öyle böyle değil, karşısında sağlam durmak imkansız cinsinden :)

kardeşlerimden ayrı tutar, seninki kadar uçurum olmasa da... ama kardeşlerim bırakmaz. belki onlar da bıraksa sizden beter olurduk, bilemiyorum.

dediğin gibi yapacak bir şey yok. aileye zorla dahil olamazsın. konuşsan anlamaz, üstüne haksız çıkarsın, muhtemelen beddualar, lanetler havada uçuşur :)

Annem yazdı sandım bunu
10 senedir 2 erkek kardeşi ve anneannemle görüsmüyorz.
Simdi görüşse derki gel evimi temizle
Öyle kullandı annemi yıllarca.
En son 3 katlı evini oğullarının üzerine yaptı da annem ayıktı
Tmm dedi ben yokum.
10 yıldır inanılmaz huzurlu.Her gün hırgür çıkarırdı,kavga etmeye yer arardı.
Bizimkinin annem ilk evliliğindenmiş.
Derdi oydu.Eski esini görüyormuş annemle.
Annem yıllar sonra babasının ikinci evliliğinden olan kardeşlerini buldu.
İnanın son iki sene de 4 teyzemden, öz dayılarımdan görmediğim ilgiyi gördüm.
Bazen ne yapsak olmuyor.KEndinizi suçlamayın hiç.

Sende onları dışla birtanem , arama sorma ilgilenme . Sana kim değer veriyorsa onlarla muhattap ol. Gerisini sil gitsin. Hayatta hiç bir şey senden dah değerli değil

Ben de kardeşten yana dertliydim, sildim, sosyal medyadan bile engelledim. Öyle huzurluyum ki bir süredir.
Sen de sil gitsin, haksızlık yapıldıysa da yapan o, sen dert etme kendine.

Siz hep karşı taraftan bahsetmişsiniz ama neden size karşı bu tavrı aldıklarından bahsetmemişsiniz, durduk yere değildir heralde bu olanlar

Klasik cümleleri var.
Mezarıma, cenazeme gelme vs.
Bakarız diyordum artık.

Sebebi çok.
Uzun olmasın diye buraya tekrar yazmadım.
Eski konularımda yazıyor.
Aman çocukluğun çocuğunu yapmışsın kendi aileni kurmuşsun boşver. Haklısın ama boşver. İşleri düşünce, ya da sana yapılan bir haksızlık varsa bu huzurlarını kaçırınca ararlar.

Yani dedenin vefatına haber vermemeleri de gerçekten çok uç bir şey. Gerçekten arama artık. hele kardeşinin annemi arasın demesi annenin buna karşılık telefonlarını açmaması.

Kendimi suçlamıyorum çünkü suçum yok.
Tamamen kendi huyu bu.
Ne yapalım her insan aynı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…