- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Bana da garip gelmedi aslında da emin olamadım çünkü ısrar ediyorlar ben daha net bi şey yok gelebilirim belki diyorum yani bilmiyorum ya kırmak da istemiyorum. Şimdi kv dem duyunca o da bizde kal diyecek al sana kaosEşiniz evde yokken gel gel demeleri garip gelmedi. Eşim 1 hafta evde yokken annem de bana gelmişti.Evde yalniz durabilen biriyimdir ama neden olmasin yani benim ailem de farkli şehirde.
Söyleyin kardeşiniz gelsin veya aileniz hepsi gelsinler size.
Uçakla gitcem çook uzak bi şehirdeyim. Bende aynı şeyi dedim kalırım evimde gerekirse dedim. Ya kv demler on numara insanlar ama 10 gün uzun bi süre sürekli kendimi kasarım bi de sigara içiyorum o da ayrı bi sıkıntı olurEşiniz yokken neden kayınvalidenin yanina gidesiniz ne alaka? Onlara gideceğime otururum evimde.
Ne kadar maddi sıkıntıda olursa olsun kendi ailemin yanina giderdim. Ama şu dönemde kendi aracınızla gidecekseniz mantıklı. Otobüs trenle belki corona taşırsınız ailenize.
Niye diyemiyorum biliyo musunKendi ailene maddi yonden sıkıntımz var diyememen bence garip olan. Sen gidemiyorsan ailen yanina gelsin yada kardesin
Bana da garip gelmedi aslında da emin olamadım çünkü ısrar ediyorlar ben daha net bi şey yok gelebilirim belki diyorum yani bilmiyorum ya kırmak da istemiyorum. Şimdi kv dem duyunca o da bizde kal diyecek al sana kaos
10 günde düşman olma ihtimaliniz %90Uçakla gitcem çook uzak bi şehirdeyim. Bende aynı şeyi dedim kalırım evimde gerekirse dedim. Ya kv demler on numara insanlar ama 10 gün uzun bi süre sürekli kendimi kasarım bi de sigara içiyorum o da ayrı bi sıkıntı olur
Hehh tam olarak böyle düşündüğüm için gitmiyorum bendeKayinvalidenizle araniz iyi olabilir Allah bozmasin ama kayinvalidenin kendisini sizin ailenizle bir tutmaya ya da kiyaslamaya hakki yok. Sizi kendi öz anne babanizdan, kardesinizden daha mi cok özlemiş kvniz? Ne hakla ailenize gidiyorsunuz diye kaos cikarirmiş?
Kvnin eşiniz yokken sizin nerede kaldiginiza karismaya, hele ailenize gidiyorsunuz diye bizde kal tuttumasi size olan aşkindan değil, ego tatmini gibi geliyor bana buna izin vermeyin bakin yeni evlisiniz.
Bunları duyduğuma sevindim çünkü bende öyle düşünüyorum ama acemilik işte bencillik mi yapıyorum acaba dedim ama sizlerin böyle söylemesi benimde haklı olduğuma inandırdıBende izmirliyim ve farkli sehire evlendim.Firsat buldugum her an gelirim.Gelirim diyorum cunku yine geldik izmire..3 aylik evliyken de tatile.denk gelmisti geldim ailem yanina.Ailenizle olan dinamiginize bagli bu biraz da.
Ayrica neden kaos olsun? Ailen uzaktayda tabi ailenin yanina gideceksin.Ona kim karisir.
Bence de öylebende kendi aileme maddi yönden sıkıntılarımız var diyemem herhlde bilemedim. benm ailemde komple memlekete taşındılr. Ama ben evde yalnız kalırım sıkıntı olmaz belki ben yanlızlığı sevdiğimden .. Kv gitmezdim mesela.. Bilmem Evim her türlü daha da çok ısınır alışırım . kafama göre takılırım yani. .
Hehh tam olarak böyle düşündüğüm için gitmiyorum bendekesinlikle katılıyorum size ama bunu uygun dille anlatmayı beceremedim eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?