- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bende böyle düşünüyorum ama çocuk da diyo ki o beni demek ki bu şartlar altında istiyormuş beni ben olduğumiçin kabul etmiyormuşkız ailesini ortamını vs bırakıp yokluğa gidince iyi erkek hazır eve ve işe gidince iç güveysi. bence ayrılmaları iyi olmuş. ailenin zihniyeti belli zaten. 'kız almak'
Konusmazlar mı hiçevlenecek kişilerin nerede yaşayacağına kendilerinin önceden karar vermiş olması gerekmez miydi?
bu konu isteme gününe mi kalmış?
herhalde çocuk ve kız daha önce aralarında nerede oturacaklarını konuşup kararlaştırmışlardır?
Cocuk hakkaten cok tuhaf bunlar ailecek tuhaf Cocuk sasırdı herhalde kız zaten cocugu oldugu gıbı kabul eden taraf git cok calus ev al zengın ol demıyor kiBende böyle düşünüyorum ama çocuk da diyo ki o beni demek ki bu şartlar altında istiyormuş beni ben olduğumiçin kabul etmiyormuş
Kız arkadasım onu da istemiyo çnkü çocuğun net bir işi yok bu işi bile sabit değilİki yetişkin birey olarak onların asıl istediği ne ?Gerçekten seviyorlarsa kendi karar verdikleri bir şehirde yaşasınlar .
Kız babası demek ki verdim gitti demeden önce şartlarını sunmak istemişBu konusma icin erkenmis daha, bence tanisma isteme gibi aksamlarda sadece tanismak gerekiyor. Sonrasi icin planlari konusmak herzaman ters tepiyor. Eger ilk aksam bunlar konusulmasaydi sonrasinda cok daha usulunce olabilirdi birseyler. Gereksiz yere kotu bir tanisma olmus.
Nasil geri vites yapilir bundan bilmiyorum, sikintili acikcasi.
Kız da oğlan da kendi kararlarını kendileri veremiyrlarBence tam yerinde ve zamanında olmuş. Kız kendi ailesiyle yaşamak istiyormuş oğlan da kendi ailesiyle. İki taraf da düzeni kendi istediği gibi olmasını istemiş, nasılsa ses çıkartan olmaz arada kaynar diye önceden kararlaştırmamış pusuya yatmışlar. Aileler de ilişkiye onay vermemiş belli ki. Yani iş tam zamanında düğümlenip çözülmüş. İkisi için de hayırlısı böyleymiş.
Aynen öyle, ne kadar güzel bi imkan sunulmuş altın tepsiyle ben sana bakamayacak mıyım hayırdır diyomuşCocuk hakkaten cok tuhaf bunlar ailecek tuhaf Cocuk sasırdı herhalde kız zaten cocugu oldugu gıbı kabul eden taraf git cok calus ev al zengın ol demıyor ki
Konusmazlar mı hiç
Zaten ben erkek arkadaşa o yüzden haksız görüyorum en başından beri kız bunu diyodu onun da işine geliyodu aslında bu durum ama babası nasıl biri acaba bana dükkan benim diye patronluk taslar mı baba-oğul işkisi kuramazsak ne olacak diye düşünüyodu
Bide babasının böyle bir teklif sunacağı belli değildi yani tahmin ediliyodu ama kendi ağzından duyulmayınca isteme günü sormuş adam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?