Aileler anlaşamadığı için ayrılmak

Çocuğun ailesi zaten kız alma derdinde uzak dursun

Kızın babası çok güzel bı öneri sunmuş helal olsun..

Benim eşim de icguveysi kendi ailesinin olduğu şehir de değil çünkü iş burda iş nerdeyse aş da orda oluyor bunun mantığında olmayan adamdan hayır gelmez zaten

Arkadaşın gayet iyi yapmış. Iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Hele ki bir kiz ailesinin rizasi olmadan evlenince, bir de bunu erkegin ailesi bilince hic hos seyler yasanmiyor. Ayrica ayni imkani erkegin ailesi sunduğunda kız tarafının gururu kirilmiyor da, böyle olunca erkek tarafının gururu niye kırılıyor anlamadım.

4 senede bunları hiç iki sevgili kendi aralarında konuşmamış mı ?

Tabi ki Kızın babası haklı.
Konusuyolardı zaten, çocuk olur gözüyle bakıyodu ama hep bi krarsızlık vardı bir de netleşmemişti babasının ağzından duymayınca acaba böyle birşey teklifeder mi o bile belli değil diyodu ederse benm annem babam bunu istemeyebilir diyordu

Erkekle bu konuşulduysa bir zahmet istemeye gelmeden kendi ailesine anlatsaydi. Biz kizi alalim ondan sonra ya kiz mecbur gelecek benimle ya da ailem burada yaşamama ses edemeyecek diye düşünmek ne kadar anlamsiz. Eger kpin emri altinda çalışmak istemediyse (ki baştan rahatsiz olduğunu dile getirse hakli) burada bir yandan dukkanda calisir bir yandan da iş arardi. Kpe güvenip ondan para almak hoş değil ve olmamali zaten ama bunu önceden soylemeliydi.
Ayrica erkek babasinin tek derdi insan içinde sorulmasiysa ayrilik iyi olmuş. Kimse bilmeyecekse iyi herkes duyunca gurur yani öyle mi?

Erkeğin ailesi durumu biliyordu ama ne işin var orada diyolarmış
Kızda bu kadar kesin konusmamıştı bi de sevgilisini kabul eder diye düşünüyodu aksini düşünmemişti
İşler bir an da bu hale geldi

İki Yetişkin kişi nerede nasıl düzen kuracağına kendileri karar verebilmeli.

Bence kız haklı. Adam da manipüle ediyor. Kendisi o kadar seviyorsa madem gelsin İstanbul a yerlessin. Ama olur mu hiç o erkek, erkekler kızın ailesine yakın gider mi hiç? O işi kadınlar yapar tabii aynı apartmana kadar hatta. Bu kafadaki insanlarla zor ya

Cok guzel bir imkan sunmus kizin babasi ve tabiki istemede konuşulacak bu konular ona gore hareket edilecek.Bence erkek tarafı biraz kompleksli, kabul etmeseler bile o an daha güzel açıklama yapıp evden ayrilabilirlerdi orta yol bulunurdu.Kız kesinlikle gitmesin başka şehre, ben giderse tekrar buraya geleceklerini zannetmiyorum.erkek biraz pasif gibi babasının sözünden çıkmaz muhtemelen.Ayrıca kız kendi ailesinin de sözünden çıkmasın, babası çok guzel bir imkan sunmus zorunda değil sonucta babası da kıymetini bilsin uzmesin ailesini

Evlenecek gençlerin kendi hayatları hakkında bir fikirleri yok muymuş peki? Yani ailelere baştan biz şurada yaşamayı, şöyle yapmayı düşünüyoruz diyecek kadar kendi ayakları üstlerinde dursalardı, aile büyükleri de işin içine bu kadar karışıp, ortalığı darmaduman edemezlerdi. Çocuğun ailesi sorunluymuş, evet, ama asıl sorun kendi yollarını çizmeden evlenmeye kalkan gençlerde bence. Kızın ailesi düşünceli davranmış ama dükkanı da birlikte işletiriz diyecek kadar müdahale etmek bana göre yanlış. Bir kere karşı tarafı aciz hissettirir böyle şeyler. Siz iş vermeseniz aç mı kalacağız psikolojisine girebilirler. O yüzden ekonomik özgürlük şart.

Çocuğun yapmak istediği iş kızın babasıyla beraber o dükkanı işletmek değilse çocuk haklı. Bunun dışındaki tüm ihtimaller için kız tarafı haklı. Yani çocuk bir nevi tahakküm altına girmek, hayatını ipotek etmek istemiyorsa haklı. Ama çocuk için sorun yoksa babasına halt yemek düşer affedersiniz. Hazır ev işte bu devirde mis gibi. Otursunlar mutlu mesut. Neyin gururu bu?

Erkeğe abileri falan oğlum senin ne işin var orada aslna gibisn bi karına bakamıcak mısıngibisinden konusunca çocuğun kafa kayıyodu hemen,
Daha önceden benimle de konustu bu konuyu kelebek naparım bilmiyorum kafam çok karısık diyodu ama kafa karısıklığının sebebi kendi ailesinin istemeyişi kıza böyle demiş kız da sen anne babanın ağzına bakarak yasıyosun demiş

Aynen öyle olmuş erkek tarafı için biz ona bakamayacak mıyız hayırdır demişler ama kız tarafı da oğlana güvenememiş kız da öyle sonucta 4 senedir ilerinde biliyo olup biteni ,
Kız zaten bu ilşkiyi çocuk istanbul a gelir diye sürdürmüş aksi olacağını düşünseydi devam ettrmezdi
Oturup konustuğumuzda onun oluğu şehirde nasıl geçincez ki diyodu sürekli

Kız tarafının nesi haklı? Densiz densiz isteme anında icguveysi talebi falan. Ikisi oturur karar verir nerede yasayacaklarina. Iyi olmuş ayrılmaları. Kurtulmuş çocuk.

Kaç yıllık ilişki ve en önemli şeyleri kendi aralarında kesinleştirmeden, aileleri işin içine sokmuşlar. Ayrılmaları iyi olmuş aslında, farkında değiller belki ama evlilik için biraz daha olgunlaşıp, hayatlarının iplerini ellerine almalılar.

Çocuk babasını tanımadığı için çekiniyordu meslek seçiciliğiyle ilgili değil yani
Acaba babasıyla anlaşabilir miyiz aynı binada aynı dükkan da yarın öbür gün ufak sıkıntı olursa hepten huzursuz oluruz diye düşünüyodu ama gitmem demiyordu ailesi aklına girmiş
Bana kalırsa çevredekiler ne der derdine düşmüş erkek tarafı

O zaman sorun daha da büyük bence bu konu cozulse bile başka konularda dik bir duruşu olamayacak erkeğin evliliği boyunca hep birilerinden etkilenip onların lafiyla hareket edecek.Bu da en büyük boşanma sebebi zaten malesef Arkadaşınız çok iyi düşünsün kendinden isteklerinden taviz vermesin ins hakkinda hayırlısı olur

Bu iliski her iki taraftan birinin istedigiyle sonuclanirsa bu evlilik yurumez....Cok farklı bir karar alirlarsa belki! iki taraftan da ayri bagimsiz bir karar....
Kız arkadasım çocuğun işi garanti olmadığı için bunu da istemiyo
Bende bunu söyledim tamam aynı şehirde yasamayın onun ailesiyle başka bir iş baksın başka şehre tasının dedim ne iş bulacak sıkıntı olur diyo

Ben kız arkadasıma hak veriyorum açıkcası ,
Kim daha iyi bir imkan varken diğer tarafta sıkıntı çekmeyi ister ki
Haliyle erkek tarafı da pek bi imkan sunamadı onlara kız da korktu
Kız birşeylerden ödün verince iyi ama erkek verince olmuyo gurur yapıyo falan saçma

Şimdi de erkek arkadasıma göre kızın tek derdi rahat hayatmış ailesiyle zengin hayatında mutlu olsun diyo istediği ben değilmişim ki iyi günde beni istiyomuş kötü günde yanımda değilmiş diyo
Çocuğa abileri de boşver oğlum demek kibu kadar senin zorunla kalkıp bu şehre yaşamaya gelse seninle, evlendkten sonra maddi anlamda sıkıntı çekseniz senin yüzünden İstanbul'a gitseydk bu olmayacaktı diye kafanı yerdi susmazdı diyomuş
Erkek tarafı çok kötü yönlendirmiş çocuğu

Bende böyle düşünüyorum ama çocuk da diyo ki o beni demek ki bu şartlar altında istiyormuş beni ben olduğumiçin kabul etmiyormuş
İy fırsatları tepen insanlardan hiç haz etmem.
Hem iş hem geçim olarak oldukça güzel bir fırsat verilmişken, aileciliğin ne anlamı var?
Aynı şeyi erkeğin ailesi sundaydı, kız hayır ben gelemem ailemin yanında olalım sen burada iş bul kira vs ödeyelim ama sürünelim deseydi kafayı yemiş bu derlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…