- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Siz sadece eğitimli insanları mı seviyorsunuz anlayamadım? Anne baba diyebilmeniz için, size karşı iyi davranmaları, aşık olduğunuz adamı yetiştirmiş olmaları yeterli değil de, bir diploma mı gerekli illa ki? Nişanlınıza da pes doğrusu. Civciv yumurtadan çıkmış da kabuğunu beğenmemiş, derler buna.
Bir de şunu düşünün bu insanlar vakti zamanında eğitim olanakları içinde yüzüyorlardı da, kendileri mi geri tepti acaba? Eğitimsiz olabilirler ama çocuklarına eğitim aldıracak kadar ileri görüşlüler demek ki, buna saygı duyulur ancak.
Lafı ağzımdan aldınız...
Yok yaaaa bu konuya inanmak istemiyorum. Paranoyaklık yapayım ve milleti çığrından çıkartmak için özellikle yazılmış diyeyim.
bende senin gibi demeyi isterim
ancak çok kültürlü insanlar tarafından yetiştirilmiş arkadaşımız gibi düşünenler olduğundanda adım gibi eminim
özür dilerim ama anne baba demek istemeyecek kadar nesi kötü bu insanların ?
sadece üniversite mezunları anne-baba sıfatını hakediyor
ne konuşmayı planlıyosun merak ettim...
oturup sinemamı eleştireceksiniz...
tıp ve ilim adına bi adım atmak için deneylermi yapacaksınız birlikte...
atomumu parçalayacaksınız...
uzaya uydumu göndereceksiniz...
Herkese merhaba,
Sevgilimle 8,5 senedir çıkıyoruz. İkimizin kültürel ve sosyal yapısı şahsi düzeyde uyumlu, iyi anlaşıyoruz. Ama maalesef aileler arasında fark var ancak bizim durumumuzdaki yöresel kültür farkı değil..Şöyle ki, onun ailesi ilkokul mezunu benimkiler üniversite ve çok kültürlü insanlar..Adet ve örflerimiz benzer ama tabii onun ailesi biraz daha mütevazi..Geçtiğimiz hafta beni istemeye geldiler, babasıyla ilk defa tanışmış oldum (anne, abi vs tanıyordum) ve gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı..Ailem sen bilirsin diyor, karşı çıkma durumu yok çok içlerine sinmese de ama ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kayınbiraderim ve eşi oturup sohbet edebileceğim, sevgi duyup özleyebileceğim, sık görüşmek isteyeceğim insanlar değiller...Gerçekten anne-baba demek istemiyorum, mesafeli kalmak istiyorum, sevgilim de buna çok bozulmuyor ve anlayışla karşılıyor..Sizce bu durum beni mutsuz eder mi sorun yaratır mı? Moralim çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?