Ailelere gidip gelme

mahzen92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
50
58
88
İstanbul
Herkese Merhabalar;

Buraya fazla konu açmıyorum. En son kaç yıl önce konu açmışım... Burada fikir alabileceğim danışabileceğim çok insan var. O nedenle konu açma gereği duydum.

Nişanlıyım. 3,5 ay sonra nasip olursa düğünüm var. Malum, artık düğün arifesi olduğu için ailelerin ya da nişanlıların birbirine gidip gelmesi. birlikte vakit geçirmesi gibi son derece normal şeyler olur. Ama o bende olamıyor. Nişanlım evimize gelir çayımızı içer. Fakat benim annem bana izin vermiyor. Nişanlımın ailesini ziyaret edemiyorum. Sebebini sorduğumda, bu işlerin ne olacağı belli olmazmış..Konu komşu görürse lafım çıkarmış. Bunun için kavga ettim. Çünkü bana karışmasına artık tahammülüm kalmadı. Elalem ne der diye de yaşamam. Hayat benim hayatım. Nişanlım Allah' tan anlayışlı biri.

Daha önce açtığım konuya bakarsınız o da annemle ilgili Ben annemle imtihan oluyorum. Yanımda değil, her zaman karşımda durur ve durdu.. Benim gibi olan var mı? Çevremde ben böyle şeye hiç şahit olmadım çünkü. Kaç gündür konuşmuyorum onunla... içimden gelmiyor.
Hayatım boyunca psikolojik olarak çok yordu beni.

Ne yapmam lazım, nasıl davranmam lazım ?

Söylemeden git. Ben kimseye hesap vermezdim ben çıkıyorum diye seslenirdim. Dügün arefesnde gelinin gtmemesi hoş degil bence bunun bayrami var kandili var onlardadamı gtmiyosunuz

Annenle birlikte gidebilirsiniz canım, bizde nişanlıyken ailelerimizle gidip geliyorduk tek başımıza kalmak yoktu, seviyorsan az kalmış zaten aileni şimdiden hiçe sayarsan gittiğin yerde sahipsiz olduğunu arkanda kimsenin durmayacağı kanısına kapılırlar çok ezilirsin. Onlar öyle birileri değil diyerek kendini kandırırsın.

Ailece gidin, ya da gittiğinizde ailesinin evde olduğundan emin olmasını sağlayın. Muhtemelen yalnız kalmanızı istemiyor.

Söylemeden git. Ben kimseye hesap vermezdim ben çıkıyorum diye seslenirdim. Dügün arefesnde gelinin gtmemesi hoş degil bence bunun bayrami var kandili var onlardadamı gtmiyosunuz

Kardeşimle gönderiyor. Tek asla izin vermiyor. Kapıyı çarpıp çıkarım ama sonrasında 2 saat söylenecek laf çekmek istemiyorum.

Karşı tarafa öyle hisettirmem. Hep derim ailem yanımda ne olursa olsun . Tek derken evde annesi babası var, bir de kendisi. Geçen akşam yemeğe davet ettiler gidemedim. O kadar sinir bozucu ki..

Ayy benim ailemle ilgili hiçbir problemim yok buna rağmen benimkilerde göndermedi. Ailecek giderdik sadece o kadar. Çokta bir şey kaybetmedim yani nedir bu sitem gidemiyorum diye. Gidemiyorsanız arayın konuşun nişanlınızın ailesiyle.

Karşı tarafa öyle hisettirmem. Hep derim ailem yanımda ne olursa olsun . Tek derken evde annesi babası var, bir de kendisi. Geçen akşam yemeğe davet ettiler gidemedim. O kadar sinir bozucu ki..
Boşver canım ben gittimde ne oldu sanki kendi kafama göre hiç gitmezdim ama çağırdıklarında giderdim nişanlıyken 1 buçuk sene nişanlı kaldım 1 senelik evliyim eltim hep beni kenara sıkıştırıp ben hiç gelmiyordum nişanlıyken sen neden hep buradasın derdi oysaki sadece çağırdıklarında gidiyordum ona bile arkamdan birsürü laf etmişler insanlar kötü en iyisini yapıyor annen bence gideceksen de annenle git anneler hep yavrularının iyiliğini ister düğün günü düğünü iptal edenler var yani el için annenle inatlaşma sonra az kalmış gidicrksin zaten özlersin anneciğini

Tamam da aile dünürleri ailecek davet eder. Bu işte bir yanlışlık var seni neden tek başına çağırıyorlar ki

Şükür elti görümce derdim yok. Zaten toplasak tanışma söz nişan derken 1,5 senede 3 defa gitmişimdir.

düğünden sonra bi konu daha açarsın artık bıktım durmadan kaynanamın evine gidiyoruz sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz diye annen şuan en iyisini yapıyor çünki kadın geleceği görüyor

Ailecek de davet ediyorlar. Annem çoğunlukla davete icabet etmez . Geçen akşam beni nişanlım çağırdı yemek için. Gidemedim.
Bunu karşı tarafa bizim adetlerimizde yokmuş deyip geçiştir yani durumun senlik birşey olmadığını kabullenmeye yeterli 3 buçuk ay için kötü hissetmezsin kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…