Ailelere gidip gelme

Kimden tepki aldınız?
Ben çok gidip gelmedim ama yine de zamanında keşke bana da bu şekilde tavsiye veren olsaydı.
Nişanlıyken aşırı iyi olan kayınvalide şimdi canavara dönüştü.
konu sahibi arkadaşımızdan.
benim kaynanamda melekdi canımıniçi der dururdu sonradan canın çıksın demeye başladı :) bende bitirdim artık görüşmeyi ama sonuçta oğlu yanımda ne kadar kaçsanda kurtulamıyorsun

Gidiceksin tabikii annen yanlış yapmış zaten az kalmış düğüne ne gerek varki böyle bi tutuma annenle kavga etme bekle brz daha az kalmış zaten

Iadeyi taahutle geri mi göndersek annelerinin yanına?

En iyisi ben anamın gönlünü alayım. Mesafeli olmak iyidir. Şu zaman kadar da mesafeli oldum. Evlendikten sonra hala anne diyen erkekte evlenmesin bi zahmet .Şuan için bir problem yok. Nişanlımın ailesi iyi. Evlendikten sonra değişme olur mu bilemem. Olursa da her şey karşılıklı.

Şükür elti görümce derdim yok. Zaten toplasak tanışma söz nişan derken 1,5 senede 3 defa gitmişimdir.
Evet canım annen biraz abartıyor ama bu da annenin yapısı yapxak bişey yok sabret zTen artık hiç çıkmıcaksın onlardan iyiki de elti görümce derdin yok çok şükür sakın yakın oturma benim evim çarprazında kaldığı halde herşeye karışıyolar

Anlamadim ya nisanlinizla hic disari falan cikmiyor musunuz? Ev alışverişi vs. Yoksa sadece eve karsi mi garezi var annenizin

Aynı semtte oturmak istemiyorum. İki tarafa da yakın olmasın. Nişanlımla bu konuda hemfikiriz.

Dışarıya çıkıyoruz ama zaman kısıtlı
Tatlım gezmek tozmak istiyorsun en doğal hakkin.
Hatta nişanlıyken kısıtlanır evlenince gezin tozun denir ama maalesef evlenince hiç gezilip tozulmuyor. Sorumluluk biniyor üstüne.
Ama nişanlıyken gezip tozun evlenince bu yüzden kocasından şiddet gören kadınları tanıyorum. Annen temkinli olmak istemiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…