Ailelere gidip gelme

Benim nisanlimin ailesi uzakti hic gitmedim ama yakin olsa da annem tek basima izin vermezdi sanirim ayrica ailemle de problemim yok...bence anneniz dogru yapiyr arada hep mesafe olsun kardesinizle ailenizle gidin yeterli, cok fazla yuz goz olmak iyi birsey degil

söylemeden git. ben sözlüyken az çok, nişanlıyken ise neredeyse her hafta nişanlımın evine gidiyordum. anneme söylemedim. anneme kalsa sözlüyken arabasına binmem bile olay olmuştu. o yüzden kaldıramayacakları bilgileri kişilere vermeyi doğru bulmuyorum.

düğünden sonra bi konu daha açarsın artık bıktım durmadan kaynanamın evine gidiyoruz sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz diye annen şuan en iyisini yapıyor çünki kadın geleceği görüyor

Fazla samimi olmayı sevmem. Arada her zaman bir sınır olması taraftarıyım. Ama ayda bir bile olsa gitmek bence yüz göz olmak değildir.

İnanın annem de öyle. Nişanlıyım ama rahat rahat buluşmak yok. Saat veriyor. Mesela iki saat izin diye

Fazla samimi olmayı sevmem. Arada her zaman bir sınır olması taraftarıyım. Ama ayda bir bile olsa gitmek bence yüz göz olmak değildir.
evlenince olacaksın hiç merak etme istemeye istemeye gideceksin eşin ordan çıkmak istemeycek sende kafayı yiyeceksin

evlenince olacaksın hiç merak etme istemeye istemeye gideceksin eşin ordan çıkmak istemeycek sende kafayı yiyeceksin

Nişanlım asla hiçbir konuda beni zorlamaz. Kalkıpta gelemiyorum diye bana surat yapsa size hak veririm. Ama öyle bir durum yok. Her insan ailesini sever ama eşi yeri başka ailenin yeri başka. Sevgilim bunu ayırt edebilecek olgunlukta.
Nasıl bu kadar kesin ve olumsuz yorum yapabiliyorsunuz ?

Ben de nişanlıyken gitmek isterdim evlerine. Şimdi ne komik geliyor. Şimde de her tatilde her bayramda beklemelerine bozuluyorum. Nişanlıyken daha rahat ederdim şimdi ızdırap oluyor
Biz kadınlar neden böyleyiz ki.
Nişanda hepimiz çok sevip evlerinden çıkmak istemeyiz, onlar da ailemiz olacak deriz. Evlenince asıl evi çekirdek ailesi, dengeyi sağlayamıyor diye kızarız

ama nisanlilik bunun icin var,
annenizle yumusak bir sekilde konusun,
sonucta evleneceksiniz siz bu kisi ile, ailesi ile goruseceksiniz,
evlenmeden once ne kadar tanirsaniz sizin kariniza.

millet emin olun simdi de konusuyordur, cunku gitsen bir dert gitmesen baska dert insanlara,
onlara gore yasanir mi.

Benim derdim de o .Aile nasıl kendi evlerinde nişanlım nasıl ? Yoksa meraktan ölmüyorum. Bazı üyeler o şekilde anlamış galiba, yazılan yorumlara bakılırsa.

valla bayanların çoğunluğuna sorabilirsin nişanlıyken nasıldı evlendin nasıl oldu diye. bizlerde zamanında toz kondurmazdık herşey günlük gülüstanlıktı evlenene kadar

Ya belki aileyi bir miktar anlarım ama nişanlınızla kısıtlı buluşmanızı anlayamıyorum.
Yetişkin insansınız nedir yani bu kadar çok karışmak.
E evleneceğinize göre belli de yaştasınız ben olsam diretirdim sanırım ya da habersiz buluşurdum.
Benim hayatım sonuçta

valla bayanların çoğunluğuna sorabilirsin nişanlıyken nasıldı evlendin nasıl oldu diye. bizlerde zamanında toz kondurmazdık herşey günlük gülüstanlıktı evlenene kadar

28 yaşındayım. Aşık oldum diye mantığımı bir kenara koymuyorum. Aklıma yatmayan bir işe asla kalkışmadım bu zamana kadar. Evlenince hiçbir şeyin güllük gülistanlık olmayacağını, sorumluluklarımın artacağının farkındayım. Hayal dünyasında değilim. O nedenle önceki yorumunuzda bahsettiğiniz gibi kafa yiyecek kadar ne kendimi ne eşimi sıkıntıya sokarım. Kimse kimseye zorla bir iş yaptıramaz.

Evlenince eşimin ailesine sık sık gitmek istemiyorsam gitmem. Nişanlımla bu konuları ben baştan konuştum. Çevremde çok örnek olduğu için. Sizin ağzınız yanmış bayağı belli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…