Sevgilinizle bulusabılıyormusujuz?
düğünden sonra bi konu daha açarsın artık bıktım durmadan kaynanamın evine gidiyoruz sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz diyeannen şuan en iyisini yapıyor çünki kadın geleceği görüyor
söylemeden git. ben sözlüyken az çok, nişanlıyken ise neredeyse her hafta nişanlımın evine gidiyordum. anneme söylemedim. anneme kalsa sözlüyken arabasına binmem bile olay olmuştu. o yüzden kaldıramayacakları bilgileri kişilere vermeyi doğru bulmuyorum.
başta nasıl başlarsa öyle gider. esnetmeliydin en başından koşullarını.İnanın annem de öyle. Nişanlıyım ama rahat rahat buluşmak yok. Saat veriyor. Mesela iki saat izin diye
damat gelmese anneniz ne tepki verir ? karşı tarafta sizi bekliyordur eminim. sorun yaratıyorsa habersiz gidin.
başta nasıl başlarsa öyle gider. esnetmeliydin en başından koşullarını.
Annen en güzelini yapıyogitme ne işin var. Evlenince de her hafta sonu gitmekten sıkılır bu kez de kocani şikayet edersin
evlenince olacaksın hiç merak etme istemeye istemeye gideceksin eşin ordan çıkmak istemeycek sende kafayı yiyeceksinFazla samimi olmayı sevmem. Arada her zaman bir sınır olması taraftarıyım. Ama ayda bir bile olsa gitmek bence yüz göz olmak değildir.
evlenince olacaksın hiç merak etme istemeye istemeye gideceksin eşin ordan çıkmak istemeycek sende kafayı yiyeceksin
ama nisanlilik bunun icin var,
annenizle yumusak bir sekilde konusun,
sonucta evleneceksiniz siz bu kisi ile, ailesi ile goruseceksiniz,
evlenmeden once ne kadar tanirsaniz sizin kariniza.
millet emin olun simdi de konusuyordur, cunku gitsen bir dert gitmesen baska dert insanlara,
onlara gore yasanir mi.
valla bayanların çoğunluğuna sorabilirsin nişanlıyken nasıldı evlendin nasıl oldu diye. bizlerde zamanında toz kondurmazdık herşey günlük gülüstanlıktı evlenene kadarNişanlım asla hiçbir konuda beni zorlamaz. Kalkıpta gelemiyorum diye bana surat yapsa size hak veririm. Ama öyle bir durum yok. Her insan ailesini sever ama eşi yeri başka ailenin yeri başka. Sevgilim bunu ayırt edebilecek olgunlukta.
Nasıl bu kadar kesin ve olumsuz yorum yapabiliyorsunuz ?
valla bayanların çoğunluğuna sorabilirsin nişanlıyken nasıldı evlendin nasıl oldu diye. bizlerde zamanında toz kondurmazdık herşey günlük gülüstanlıktı evlenene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?