Aileleri tanıştırmak doğru olur mu ? Bir hafta da söz nişan ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
İşyerinden izin alıp memlekete gittim . Haftaya pazar donecegım bu beş gün içerisinde erkek arkadaşım aileleri tanıştıralım diyor . Aradan iki üç ay geçince nişan söz yaparız diyor . Bende aileler tanışsın hemen söz nişan olsun istiyorum . Ama bizim evin bakıma ihtiyacı var. Kapılar eski , banyolar öyle , köy yeri olduğundan çok pis her yer . Sizce ne yapmak gerekir ama böyle de giderse uzaklık çok sıkıntı oluyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Ev için kredi çek hallet. Borcuna boç eklensin

Arkadaşlar zor olacak galiba hiç o topa girmeyeyim en iyisi ben ya

Nasıl başımı yakmak ya ;( bende evlenmek istiyorum bi düzen istiyorum

Evlenme bir duzenin olmasin dedim mi ki? Sana kac konunda herkes yazdi anlamadin. Adamin iyi ozellikleri insta sifreni almasi ve seninle evlenmek istiyor olmasi, tabi bir de nefes aliyor o en onemli ayrinti. Cok kalp, cok mutluluk.

Arkadaşlar zor olacak galiba hiç o topa girmeyeyim en iyisi ben ya

Niye zor olsun zorunlu ya daha evlenirken de kredi cekeceksin, adami besleyeceksin bunlar ne ki ilahi zorunlucum ya. Gir sen buldugun her topa gir ne zaman aglamak istersen biz buralardayiz ilerisini hic dusunme bile ya.

Niye zor olsun zorunlu ya daha evlenirken de kredi cekeceksin, adami besleyeceksin bunlar ne ki ilahi zorunlucum ya. Gir sen buldugun her topa gir ne zaman aglamak istersen biz buralardayiz ilerisini hic dusunme bile ya.
Bırak yavri evlensin.

Güzel bir dip köşe temizlik yeter neden bir söz/nişan için eve tadilat gereksin? Köy yeri diyorsunuz anca o kadar olur, ne bekliyor gelenler çok bakımlı bir ev mi?
Ayrıca bunlar bir hafta içerisinde olacak şeyler değil. Aileler tanışsın konuşsun biraz zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…