- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ev için kredi çek hallet. Borcuna boç eklensinİşyerinden izin alıp memlekete gittim . Haftaya pazar donecegım bu beş gün içerisinde erkek arkadaşım aileleri tanıştıralım diyor . Aradan iki üç ay geçince nişan söz yaparız diyor . Bende aileler tanışsın hemen söz nişan olsun istiyorum . Ama bizim evin bakıma ihtiyacı var. Kapılar eski , banyolar öyle , köy yeri olduğundan çok pis her yer . Sizce ne yapmak gerekir ama böyle de giderse uzaklık çok sıkıntı oluyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Herkes böyle diyor ama ben tekrar uzak kalacağım tekrar söz nişan için gideceğim nasıl olur bilmiyorumönce tanışma birkaç ay sonra söz-nişan daha uygun olur bence.
bi durup bakılmalı bir problem oluyor mu olmuyor mu diye.
Nasıl başımı yakmak ya ;( bende evlenmek istiyorum bi düzen istiyorumSorun eviniz degil, sorun senin basini yakmaya gonullu olman ama anlamayacagini bildigim icin cumle israfina hic gerek yok. Mutluluklar.
Yok bu o değil ,Bu çocuk görüntülü konuşurken arkadaki prezervatiflari gören değil mi
Aa iyi bari o olmadığına sevindim. Kaçırdım mı bununla nasıl tanıştınYok bu o değil ,
İstemeyi dışarda cafelerde yapan insanlar var. Çok kafana takılıyorsa öyle yapabilirsinArkadaşlar zor olacak galiba hiç o topa girmeyeyim en iyisi ben ya
Nasıl başımı yakmak ya ;( bende evlenmek istiyorum bi düzen istiyorum
Arkadaşlar zor olacak galiba hiç o topa girmeyeyim en iyisi ben ya
Bırak yavri evlensin.Niye zor olsun zorunlu ya daha evlenirken de kredi cekeceksin, adami besleyeceksin bunlar ne ki ilahi zorunlucum ya. Gir sen buldugun her topa gir ne zaman aglamak istersen biz buralardayiz ilerisini hic dusunme bile ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?