Peki ısrarla aileniz istemedi diyelim yinede bir adam için ailenizden vazgeçebilecek misiniz? Ben bugüne kadar ailem neyi onaylamadıysa başta değil ama sonunda hep çok şükür demiş biriyim. Misal ben böyle biriyle olsam başka bir ile gidecek olsam ben o an ki sevinçle gözümü bürüyen o aşk ile yaparım derim ama ailem bilir yapamayacağımı. Ve karşı çıkarlar senin yaşlarındayken bende yaparım ederim diyordum ama zaman geçince anladım ki yapamazmışımdı. Her zaman için ailemin sözü herşeyden önemlidir sonuçta benden daha tecrübeli insanlar en önemlisi kendi çocuklarını tanıyorlar. Şeninde ailen seni herkesten iyi tanıyor ve onlara uymayan bazı noktalar var demek. Ee sende ille evlencem koca istiyorum diyorsan buyur evlen umarım pişman olmazsın. Ne diyeyim daha yani he bide umarım ailen istemiyor diye kaçarak evlenme gibi bir saçmalık yapmazsın.Neden böyle söylediniz?Çocuğu çevresini vs.biliyorum aile yapılarımız uyuyor, bana karşı anlayışlı en önemlisi iletişim kurabiliyoruz aşırı kıskançlığı yok yani böyle birini bulmuşken neden kaybedeyim? Siz neden böyle düşündünüz peki
Asker demediniz mi zaten? Birkaç yılı orada geçer. Tayin denen bir şey var. Eleştirmek için eleştiren ailelere benziyor sizinki. Zamanla alışırlar.24 yaşındayım şu an çalışıyorum gerekçe basit Antalya da yaşaması çocuğun
zaten antalyayı medeni bir yer olduğundan dolayı istemiyor yüksek ihtimalle bu aile..Bu arada Antaşla genel olarak gayet medeni bir yer yaf, ne giyersen giy kadın olarak asla rahatsız edici bakışlara maruz kalmıyorsun, hava karardıktsan sonra bile istediğin gibi gezebiliyorsun ... Ankara'da koskoca bir hanzo popülasyonu var beni konuşturmayın şimdi, Antalyanın bu ailenin anlattıklarıyla alakası yok
Yaşlar kaç. Meslekler ne.Merhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Sudan sebeplerle reddediyorlar ortada geçerli bir sebep yok yani.Çocuğu görsünler eğer beğenmezlerse tavırları vs reddetsinler şu an geçerli sebep olmadığı için kabul etmiyorum.Peki ısrarla aileniz istemedi diyelim yinede bir adam için ailenizden vazgeçebilecek misiniz? Ben bugüne kadar ailem neyi onaylamadıysa başta değil ama sonunda hep çok şükür demiş biriyim. Misal ben böyle biriyle olsam başka bir ile gidecek olsam ben o an ki sevinçle gözümü bürüyen o aşk ile yaparım derim ama ailem bilir yapamayacağımı. Ve karşı çıkarlar senin yaşlarındayken bende yaparım ederim diyordum ama zaman geçince anladım ki yapamazmışımdı. Her zaman için ailemin sözü herşeyden önemlidir sonuçta benden daha tecrübeli insanlar en önemlisi kendi çocuklarını tanıyorlar. Şeninde ailen seni herkesten iyi tanıyor ve onlara uymayan bazı noktalar var demek. Ee sende ille evlencem koca istiyorum diyorsan buyur evlen umarım pişman olmazsın. Ne diyeyim daha yani he bide umarım ailen istemiyor diye kaçarak evlenme gibi bir saçmalık yapmazsın.
onlara göre açık kadınların olduğu ve erkeklerin içkici şerefsiz olduğu yermiş.zaten antalyayı medeni bir yer olduğundan dolayı istemiyor yüksek ihtimalle bu aile..
Ben 24 çocuk 28.Ben yazılımcı,çocuk askeri personelYaşlar kaç. Meslekler ne.
Bu nasıl düşünce yapısı ya pes. Ailen seni nasıl bir erkeğe layık görüyor acaba...onlara göre açık kadınların olduğu ve erkeklerin içkici şerefsiz olduğu yermiş.
Ah keşke sizinle dertleşebilsem benim de sorunum aynı hatta aynı ailedeniz falan diye düşünmeye başladım. Size böyle üstelemelerinin sebebi sizi maddi kaynak olarak görmeleri büyük ihtimalle etinizden sütünüzden faydalanmak gibi bi ifade vardır ya aynen ondan. Benim ailemde kürt diye istemiyor mesela ama ben dinlemiyorum. Maddi gücünüz de varmış ailenize yumuşak başlı olmayın para benim param ben evlenmek istiyorum, sevdiğim kişinin de karakterinden eminim demeniz önemli. Bence sizi daha ciddi görmeleri lazım.Ama sorsanız bizimkilere göre var benim ailem çok önyargılı insanlara karşı, kendilerini dörtdörtlük sanarlar ama benim ailem dörtdörtlük bile değil. Sadece önyargıyla bu sonuca vardılar
Demek ki Sen ona gore daha iyisin, ailenin istemedigi bir ise girme, karsi taraf Cok istiyorsa aileni ikna etsinMerhaba,
Biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz.Ailelere söyledik onun ailesi kabul ederken benim ailem daha çocuğu görüp tanışmadan reddediyor bu bir geçerli sebep değil.Ne yapacağımı bilemiyorum onu seviyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
Ay bu çocuğun bir falsosu çıkarsa o zaman burda konu açarsan bu dediklerimi okursun iyi günler. Ayrıca evlenmek için yaşın çok küçük bunuda belirteyim koşa koşa evlenmek nedir yaSudan sebeplerle reddediyorlar ortada geçerli bir sebep yok yani.Çocuğu görsünler eğer beğenmezlerse tavırları vs reddetsinler şu an geçerli sebep olmadığı için kabul etmiyorum.
Siz ailenizden kurtulmak için evlenmeyi göze alıyorsunuz. Neden kendi ayaklarınız üzerinde durmak, birey olmak için savaşmıyorsunuz? Çok özgür bir mesleğiniz var. Her türlü şekil alabilirsiniz. Kod yazarken programı yaratıyorsunuz. Hayatınızı neden yaratmayasınız!İnanın ben ailemden uzaklaşmak istiyorum ama nasıl kabul ettireceğim şaşırdım stresten kilo veriyorum sürekli, 2 aydır kabul ettirmeye çalışıyorum
Ben karşımdaki insandan eminim ve hazır hissediyorum evliliğe.Bana verdiği sözleri hep tutmuştur kendisi ve o güveni bana sağladıBu nasıl düşünce yapısı ya pes. Ailen seni nasıl bir erkeğe layık görüyor acaba...
Karşı tarafı seviyorsan ve evlilik için hazır hissediyorsanız kalbini dinle bu düşüncede olan bir aileyi dinleyerek mutlu olamazsın. Reşit bir bireysin ve her ikinizinde mesleği gayet güzel
Karşı taraf çok istiyor ikna etmek için çabalarım her zaman diyorDemek ki Sen ona gore daha iyisin, ailenin istemedigi bir ise girme, karsi taraf Cok istiyorsa aileni ikna etsin
Koşa koşa evlendiğimi kim söyledi. Biz birbirimizden emin olduğumuz için zaten ailelerimize aştık bu konuyu çocuğun ailesi anlayışla karşıladı tanışalım dediler ben aileme söylediğimde biz istemiyoruz dediler ayrıca başımdan daha önce bir nişan geçti sürekli o ailenin çocuğunu övüp duruyorlardı bana sırf babası zengin diye bana layık görüyorlardı güya ki bizim durumumuz iyi olmamasına rağmen ve övdükleri önceki nişanlım bana karşı yaptığı bir ton yanlışı vardı ve ben bunları aileme bile söylemedimAy bu çocuğun bir falsosu çıkarsa o zaman burda konu açarsan bu dediklerimi okursun iyi günler. Ayrıca evlenmek için yaşın çok küçük bunuda belirteyim koşa koşa evlenmek nedir ya
Ben zaten şu an hali hazırda her işimi kendim yapıyorum kimseden destek almadım babam bana en ufak destek vermemiş bir insan gerçi ailemden kimse destek vermiyor. Ben sadece anlaşabildiğim sevebildiğim insanla ortak bir karara varıp ailelerimize söyledik. Zaten hemen olacak değil yani evlilikSiz ailenizden kurtulmak için evlenmeyi göze alıyorsunuz. Neden kendi ayaklarınız üzerinde durmak, birey olmak için savaşmıyorsunuz? Çok özgür bir mesleğiniz var. Her türlü şekil alabilirsiniz. Kod yazarken programı yaratıyorsunuz. Hayatınızı neden yaratmayasınız!
Bana siz de illa evlilik istiyor gibi geliyorsunuz. Yani yaş itibari ile bu çocuğu ne kadar zamandır tanıdınız da evlenmeye karar verdiniz. Ailenizi haklı bulmuyorum ama kendinizi önce mesleki gelişime mi verseniz.Ben 24 çocuk 28.Ben yazılımcı,çocuk askeri personel
Önceki Nişanım ben isteyerek olmadı, babam yüzünden nişanlandım ben şu an zaten hali hazırda kendimi geliştiriyorum kurslara gidiyorum her şeyi kendi çabamla yapıyorum, hali hazırda giden bir ilişkim var ve belli kararlar aldık. Bizim asıl amacımız ailelere söylemek ve beklemekti. Süreci uzayacağını ikimizde biliyorduk zatenBana siz de illa evlilik istiyor gibi geliyorsunuz. Yani yaş itibari ile bu çocuğu ne kadar zamandır tanıdınız da evlenmeye karar verdiniz. Ailenizi haklı bulmuyorum ama kendinizi önce mesleki gelişime mi verseniz.
Ben daha 28 den önce evlenen yazılımcı ne gördüm ne duydum. O kurs senin bu kurs benim geziyorlar, sabahlara kadar proje başında kod yazıyorlar, flört etmeye vakit ancak mid level olduktan sonra kalıyor.
Siz daha yeni bir işe başlamış hemen evlenme derdine düşmüşsünüz mesleki gelişim hak getire. Üstelik bir de nişan atmışsınız yani evlilik derdiniz çok daha önce başlamış. Çok hızlı yaşıyorsunuz ve asıl yatırımı kendinize yapmanız gerektiğini unutuyorsunuz.
Bir süre bırakın bu evlilik sevgili işlerini kendinizi kariyerinize verin yoksa yakında ev hanımlığında kariyeriniz başlayacak.
Koşa koşa evlenmek istediğini tek ben dememişim yalnız dikkatinizi çekerim. Aklın yolu bir sonuçta burada çoğu yazan kişi sizden yaşça büyük ki buna bende dahilim. Hepimizin bir tecrübesi var ve bunlar üzerine yorum yapıyoruz. Neyse konunuza daha fazla yorum yapmayacağım he şunu asla unutmayın şuan şu göklere çıkardığınız erkek tarafı ve erkek var ya heh işte olurda evlenirseniz hemen buraya gelip illaki dert yanacak bir konu açarsınız. O zaman işte burada size verilen o tecrübeli yorumları hatırlayın derim. Yaşın daha küçük evlenmeyi bırak düşünmek bile yanlış. Kendine vakit ayır hayatını yaşa hayatını bir adama bağlı yaşama çok çok erken bu zamanlarını çok ararsın bu sözümüde unutma iyi günler.Koşa koşa evlendiğimi kim söyledi. Biz birbirimizden emin olduğumuz için zaten ailelerimize aştık bu konuyu çocuğun ailesi anlayışla karşıladı tanışalım dediler ben aileme söylediğimde biz istemiyoruz dediler ayrıca başımdan daha önce bir nişan geçti sürekli o ailenin çocuğunu övüp duruyorlardı bana sırf babası zengin diye bana layık görüyorlardı güya ki bizim durumumuz iyi olmamasına rağmen ve övdükleri önceki nişanlım bana karşı yaptığı bir ton yanlışı vardı ve ben bunları aileme bile söylemedim
Ay gülesim geldi. Komple bir şehire şerefsiz diyenleri ilk defa duydum.Ailem çocuk Antalya da yaşıyor diye reddediyor olmaz diyor Antalya şerefsiz yeriymiş vs diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?