ailem eşimi evlerinde istemiyor

akans tan ses soluk yok bende merak ettim eşi ne dedi annesi ablası aradımı ? hadi akanscım gelde anlat inşallah iyisindir

bebekle ilgilendim iyi sayılırım.çocuğa bağırdım yatırmadan önce sanırım gerginliğimi hissediyorki ağlıyor sürekli istemeden bağırdım çok ağladı.doğduğundan beri böyle ağlamamıştı bu geceyide tek başıma geçirecek olmanın verdiği gerginlikle çocuğumu üzdüm lanet olsun bana diyorum nasıl kıpkırmızı oldu yavrum .yok aramadılar eşim gitti akşam onlarda çocuğun kaşığı kalmıştı onu almaya kapıyı açmadı ablan sadece başını gösterdi kapı aralığından sanırım kıyafeti müsait değildi dedi((safım

annen hala aramadımı tatlım
bugecede ıse gıdecekmı esın

yok aramadılar Allahın cezaları Allah bildiği gibi yapsın inşallah.çocuğuma bağırdım onların yüzündenevet eşim bu gecede yok yalnızım

Son düzenleme:
eşinizin durumuna çok üzüldüm öncelikle geçmiş olsun...
ailenizin eşinize vebalıymış gibi davranması çok kötü bir durum gerçekten,kldıki bu hastalık okadar kolay geçen bir hastalık değil bildiğim kadarıyla...
öyleyse sizede bulaşmış demektir o halde aieniz sizinledemi görüşmeye kesecek onu anlayamadım...
ablanızda ayıp etmiş südyen takmak bukadar meziyetli bişeymiki bunu problem olarak öne sürüyor...

ben evlendiğimden beri yalnız kalıyorum hiç korkmayın hem bebeğinizde yanınızda ne güzel ona sarılıp uyuyun...

teşekkür ederim .ben uyuyamıyorum işte malesef keşke uyusaydım ama olmuyor .artık onlardan nefret bile etmiyorum

annen seniniye aramıyor sen ne yaptın onlara ? ben olsam eşime herşeyi anlatır onun komik duruma düşmesine mani olurdum ..ana abla bi yere kadar artık seninde ailen var

annen seniniye aramıyor sen ne yaptın onlara ? ben olsam eşime herşeyi anlatır onun komik duruma düşmesine mani olurdum ..ana abla bi yere kadar artık seninde ailen var

gitmedim diye aramıyorlar sanırım bilmiyorumki bende .o sabah 7 de ağlayarak karga tulumba çıktım evden çocuğu alarak.sonra aradım hatta konuştuk .anne adama gelme nasıl diyeyim bak kaç defa konuştuk bunları dedim...eee ben sana gelsin hazırlarız bişiyler dedim ya diyor.ablam sütyensiz geziyormuş falan istemiyor dedin dedim .napayım sen bilirsin dedi.bende eşimi istemiyorsanız bende gelmem bundan sonra dedim sen bilirsin dedi .kapattık iki gündür aramadılar

Size bulaşmayan hastalık onlara nasıl buluşacakmış. Düşünce ve davranış çok acımasızca. Ama yinede. Çözüm. Bu değildi sanki tamamen koparmasaydınız ipleri

Size bulaşmayan hastalık onlara nasıl buluşacakmış. Düşünce ve davranış çok acımasızca. Ama yinede. Çözüm. Bu değildi sanki tamamen koparmasaydınız ipleri

benim korkularım olduğunu biliyorlar 15 yıldır böyle durum kocam bile biliyor .ne yapmalıyım peki öneriniz ne

sözde bana destek olmak için gelmişti.aylardır doğru düzgün uyuyamıyorum çünkü bebekten dolayı .rahat edeceğim diye düşünürken daha beter oldu herşey olan bana ve kızıma oldu onların keyfi yerinde herhalde .sürekli imalar sürekli kocamı şikayet etmeler.ben savunamam eşimi asla çünkü savunursam sen salaksın sen daha beter ol sen ona yüz vermişsin hepsi senin hatan.çalışırsan çocuğa bakarım ama para karşılığında (sözde kızıma birikim yapacakmış)doğum için bileklik aldılar yarı parasını istediler sanki ben gidip alın bunu dedim .param yoktu kınadan kalan altınımı aldılar.daha anlatayımmı

(kocam için) böyle adamı ne yapayım ben .buda adammı .anasının lafına bakıyordur o.(kocam ailesiyle görüşmüyor)görüşsede dinlemez onları .diyeceksinizki kocan melekmi HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR melek değil bizde çok girdik birbirimize ilk yılımızda hamileliğimde neler neler yaşandı doğumdan 1 hafta sonra bile çocuk bir kaç aylık olana kadar çok sorunumuz oldu.ama şu aralar baya iyiyiz birbirimizi çözmeye başladık ben biraz sinirli bir insanım bende alttan almayı öğrendim oda bazı sorumlulukları olduğunu öğrenmeye başladı 11 sene yalnız yaşamış adam bir anda evlenmiş çocuğu olmuş mükemmel baba süper koca olmasını beklemek doğrumu hanginizin kocası mükemmel ki iyi biri olsada illaki bir aksi yanı vardır

hmmm sanki sadece sen onlara muhtacsın onlar seni sevmiyor senin varlığının hiç önemi yokmuş gibi davranmış annen sen bilirsin diyerek.....bnm annenmde cocuklarım küçükken bi ara bana böyle yapıyordu elimi ayagımı cekiverdim kendisi tıpış tıpış geldi sende öyle yap canım kocanı da kendinide ezdirme ..sende küçük deil kocaman kadınsın ben seni baya küçük sanmıştım yorumlardan 33 yasında oldugunu okuyunca bir hayli şaşırdım canım benim niye bu kadar zayıfsın böyle korkuların varsa git bi doktora ne annen ne eşin her zaman yanında olmaz .kendi kendine yetmelisin.sen kendine böyle acımaya devam edersen kusura bakma gene onlar kazanır ve seni ezmeye devam ederler .sen otur evinde mis gibi kocanla o da otursun kız kurusu kartoloz kızıyla evinde hiç takma

önemim yokki aramadı bile .ben psikoloğa gitmeyi istedim bu korkulardan bıktım çünkü.ama bana kocan duyar yok kayıtlardan çıkar boşanırken delil gösterir kızını elinden alır dediler ....zaten sağlıklı düşünemiyorum kızımı alır lafını duyunca iptal ettim bende.öyle çekilmez birisi ki anlatamam o yüzden zaten 45 yaşına kadar iki gimiş hayatına biri 1 ay zor dayandı arama beni evleniyorum falan dedi .diğeri zaten evliymiş aptal işte .bide bana salak diyo

akanscğm, bu gece daha rahat olamazsan.eşine psikoloğa gitmek istediğini söyle bence.böyle ömür geçmez,biter...

akanscğm, bu gece daha rahat olamazsan.eşine psikoloğa gitmek istediğini söyle bence.böyle ömür geçmez,biter...

asla rahat olamam canım (((söyledim şimdi istiyorsan randevu al ama bence iyisin sadece alışman gerek al çocuğu yanına yat diyo.

bu gece bitmeyecek sankiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

canım saglıklı insanlar aşılanabiliyor ve artık 1 aşı bile tutmuşsa ömür boyu koruyor.

Aileni en azından anneni alıp bir doktora gitseniz konuşsa anlatsa hekim.

Aşı artık o kadar pahallı degil.sinek ısırıgı kadar acıtıyor zaten.

Cahillik başa bela.

Benim eşim de taşıyıcı.bu bilgiyi paylaştıgımız nice arkadasımız gelmez gitmez oldu.malesef insanlar bilmiyorlar ki türkiyede ki hastalık sahibi kişilerin sadece yüzde 25 kendini biliyor.yani her dört kişiden biri biliyor .gerisi güle oynaya aslında hepatitli...

Biz ailece aşılıyız.hepatit sadece kan ve cinsel yolla bulaşır.

Eşin elini yüzünü kesmedigi sürece sorun yok.ama anlatabilmek mesele...

Sen bu durumda olaydın da kayınvaliden bunları yapsaydı ne hissederdin? Tabii ki de dağ gibi dur eşinin arkasında.bence ablanda annende iyi bir zılgıtı hak ediyor.

Oturup okusunlar.internet denilen birşey var.yok yere birine cüzzamlı muamelesi yapmak ne kadar günah...aşı var.koruyucu hekimlik var.

Sen yine sabırlısın bana deseler... Böyle konularda-- böyle tavırlar...ben kendi ailemi evime sokmazdım şahsen...kısasa kısas...

benim ailemde eşimi istemiyor (başka nedenlerden ötürü) fakat ben ailemin aşagılamalarına boyun eğmedim. bir tanecik kardeşim var fakat oda görüşmüyor bnmle .bende o kadar soğudumki ailemden anlatamam hamileyim bebeğimi bile merak etmiyorlar ama zamanla alışıyor insan yokluklarına bende ailemle görüşmüyorum

etmezler inanırım çünkü beni iki gece hiç aramadılar çok sevdikleri torunlarını merak etmediler.valla bugün çarşıda karşılaştık eşimle bebeğimle alışveriş yapmıştık dönerken anlaşmış gibi karşıdan geliyorlar baktım eşimde gördü mecbur durmak zorunda kaldık.çocuğu sevdiler bana selam sabah yok ben hep alttan alıyorum ya eşime yansıtmamak için yine öyle yapacağım konu kapanacak sandılar ama bende konuşmadım bu defa anladımki çok kırılmışım(((sonra eşim çarşamba günü için denize gidiyoruz mutlaka geleceksiniz size mangal yapacağım falan dedi ben hiç bişiy demedim onlar hala nazlanıyor eşim ısrar ediyor tabii hakkında neler düşünüldüğünü bilmiyor ablama ayrı anneme ayrı yalvardı ben biraz ilerledim bekledim orda hiç konuşmadım.eşim ayrıldıktan sonra neden konuşmadın hiç dedi.bende sadece ,iki gündür beni aramadılar neden konuşayım dedim birde niçin ısrar ediyorsun bu kadar gelmiyorlarsa gelmesinler dedim hiç cevap vermedi eşim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…