annen hala aramadımı tatlım
bugecede ıse gıdecekmı esın
akans tan ses soluk yok bende merak ettim eşi ne dedi annesi ablası aradımı ? hadi akanscım gelde anlat inşallah iyisindir
annen hala aramadımı tatlım
bugecede ıse gıdecekmı esın
eşinizin durumuna çok üzüldüm öncelikle geçmiş olsun...
ailenizin eşinize vebalıymış gibi davranması çok kötü bir durum gerçekten,kldıki bu hastalık okadar kolay geçen bir hastalık değil bildiğim kadarıyla...
öyleyse sizede bulaşmış demektir o halde aieniz sizinledemi görüşmeye kesecek onu anlayamadım...
ablanızda ayıp etmiş südyen takmak bukadar meziyetli bişeymiki bunu problem olarak öne sürüyor...
ben evlendiğimden beri yalnız kalıyorum hiç korkmayın hem bebeğinizde yanınızda ne güzel ona sarılıp uyuyun...
annen seniniye aramıyor sen ne yaptın onlara ? ben olsam eşime herşeyi anlatır onun komik duruma düşmesine mani olurdum ..ana abla bi yere kadar artık seninde ailen var
Size bulaşmayan hastalık onlara nasıl buluşacakmış. Düşünce ve davranış çok acımasızca. Ama yinede. Çözüm. Bu değildi sanki tamamen koparmasaydınız ipleri
gitmedim diye aramıyorlar sanırım bilmiyorumki bende .o sabah 7 de ağlayarak karga tulumba çıktım evden çocuğu alarak.sonra aradım hatta konuştuk .anne adama gelme nasıl diyeyim bak kaç defa konuştuk bunları dedim...eee ben sana gelsin hazırlarız bişiyler dedim ya diyor.ablam sütyensiz geziyormuş falan istemiyor dedin dedim .napayım sen bilirsin dedi.bende eşimi istemiyorsanız bende gelmem bundan sonra dedim sen bilirsin dedi .kapattık iki gündür aramadılar
hmmm sanki sadece sen onlara muhtacsın onlar seni sevmiyor senin varlığının hiç önemi yokmuş gibi davranmış annen sen bilirsin diyerek.....bnm annenmde cocuklarım küçükken bi ara bana böyle yapıyordu elimi ayagımı cekiverdim kendisi tıpış tıpış geldi sende öyle yap canım kocanı da kendinide ezdirme ..sende küçük deil kocaman kadınsın ben seni baya küçük sanmıştım yorumlardan 33 yasında oldugunu okuyunca bir hayli şaşırdım canım benim niye bu kadar zayıfsın böyle korkuların varsa git bi doktora ne annen ne eşin her zaman yanında olmaz .kendi kendine yetmelisin.sen kendine böyle acımaya devam edersen kusura bakma gene onlar kazanır ve seni ezmeye devam ederler .sen otur evinde mis gibi kocanla o da otursun kız kurusu kartoloz kızıyla evindehiç takma
akanscğm,bu gece daha rahat olamazsan.eşine psikoloğa gitmek istediğini söyle bence.böyle ömür geçmez,biter...
kendiside aynı bu sizin söylediklerinizi söylüyordu heryerden bulaşabilir allah yazdıysa olur diyordu.sanırım ablamlardan etkileniyor.hele o burda olan çok titiz.45 yaşında hala evlenmedi .bunu bize mal ediyor zaten sanırım.ben aşı olun dedim aylardır söylüyorum sonuçta o benim eşim elbet görüşeceksiniz bayram var özle gün var diyorum ama yaptırmadılar şimdi gelmemesi için tavır yapılıyor ve ben yalnız bırakılıyorum burada ailem varken ceza yani bir anlamda
benim ailemde eşimi istemiyor (başka nedenlerden ötürü) fakat ben ailemin aşagılamalarına boyun eğmedim. bir tanecik kardeşim var fakat oda görüşmüyor bnmle .bende o kadar soğudumki ailemden anlatamam hamileyim bebeğimi bile merak etmiyorlar ama zamanla alışıyor insan yokluklarına bende ailemle görüşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?