canım shinox um.ben 33 yaşındayım ya sen?benim kızım 9 aylık .evet anne olmak çok güzel kendimi çok şanslı hissediyorum .ona yetemem diye korkuyorum elimden geleni yapıyorum .ve sayenizde beynimdeki uyuşukluk azaldı.çok iyisiniz[/QUOT çok güzel bir yaştasın ve annesin.ben de 28 yaşındayım canım.kızın uyudu mu bitanem?
ailenin tavrı eşine karşı bence çok kötü hepatit taşıyıcısı olabilir ama herşey bizim için ve bir dakika sonramız bile belli değil hem kime sorsan hasta olmak istemez ailen dikkat edebilir bazı şeylere ama bu tavır çok yanlış bence eşinde içten içe üzülüyodur belki sana belli etmiyodur yer gök dua canım kapını kilitle duanı et yat bebeğinede bakarsın çünkü bir bebeğe en iyi annesi bakar. herkes kendince haklı işte. annenlerde hemen itiraz etmeden kabullenmişler gelmeyeceğim eşimi istemiyorsanız benimde işim yok deyince canlarına minnetti herhalde Allah kolaylık versin
onlara sinirlenmene hiç üzülmüyorum çünkü hakediyorlar bence.ama ben haketmedim bu cezayı.benim kocamda haketmedi en mühimi bebeğim haketmedi duaların için sağol .evet kimsem yoksa Allah ım var
akans,
hepatit b nin aşısı var. sizin tüm aileniz aşılansın.sorun kalmaz. 3 doz aşı olmaları gerekiyor.aşı kesin koruyucudur.siz de aşılandınız sanırım evlenmeden önce.
yaa deme öyle bence bebeğin çok şanslı böyle ailesine karşı babasının arkasında duran bi annesi olduğu için, gece demeyip gelecekleri için çalışan bi babası olduğu için.
hem bak az önce dedin stresimi bebeğim hissediyo diye derin derin nefes all bir kiiii bir kiiiiii
çok güzel bir yaştasın ve annesin.ben de 28 yaşındayım canım.kızın uyudu mu bitanem?:55:[/QUOTE .!.:çok sağol ne güzel gençsin:)))evet uyudu o 9 civarı yatırıyorum.erken yatıp erken kalkıyor.senin kızın uyudumu ne tatlıdır o şimdi bıcır bıcır
bence anlamıştır oda söylemiyordur belki çünkü daha öncede geldi kimse yerinden kalkmadı gitsin diye(((hiç ısrar etmedi annem sen bilirsin dedi iyi dedim kapattım.ama sandımki ısrar edecek gel kızım kalamazsın sen bebek var der sandım ama olmadı
bayılırım mı?? neden ki?? yani lafın gelişi soruyorum konuyu tamamen okudum..Bende büyük bir deprem yaşadım ama bebeğim yanımda olacak elektrik kesilecek falan filan ben korkudan bayılacam öle mi?? yok daha neler yani öle bişey olsa panter gibi olurum alimallah çünkü yanımda bebeğim var...bende yalnız kalmaktan korkarım ama hiç bayılmak aklıma gelmemişti..Eşime söyleyeyimde gece vardiyasında giderken bizide götürsün elektrik kesilir bayılırım faln töbe töbe yaa..bebeğin var yanında başkasına muhtaçmısın ki?? bi çok kişi bebeğini yalnız büyütüyor hemde doğumundan itibaren üstelik senin minik nerdeyse genç kız olmuş :) ailene tuhaf diosun ama sende az biraz onlara çekmişsin bence hasta olursun rahatsızlığın olur bayılıp kalıp bebeğini yalnız bırakmaktan korkarsın ama elektrik kesilirse bayılırımda ne demek ya..bebeğin var yanında öle bişey olursa yani elektrik falan kesilirse bebeğin için daha güçlü dur...
çok sağol ne güzel gençsin:)))evet uyudu o 9 civarı yatırıyorum.erken yatıp erken kalkıyor.senin kızın uyudumu ne tatlıdır o şimdi bıcır bıcır
Ya ne kadar ilginçsiniz. Kız büyük deprem yaşadım demiş,demek ki hassas bir yapısı var,çok etkilenmiş ve korkuyor. Her neyse. Ben kocama söyleyeyim bizi de götürsün gibi alaycı tarz olur mu hiç? Kızmayın ama siz de az tuhaf değilsiniz.
Canım bak bende gece kuşuyum,hiç korkacak bir şey yok,uyu mışıl mışıl.
Bende de baba yok,annem ve ablamla çok bağlıyız o nedenle kolayca empati yaptım. Önerim,eşine ablam bana kız ağlıyo baksana falan diye sesini yükseltti,bende bozuldum çıktım geldim falan dersin. Ağır bir şey söyleme,yarın olur ya barışırsın sen aileni affedersin,eşin affetmez o zaman yine üzülürsün.
Ve yarın ararlarsa son derece soğuk konuş,gelmek isterlerse gece uyumadım uyumam lazım,kusura bakayın dersin.
Ablanda sanırım takıntılı ve evet eşini bebeğini kıskanıyor olabilir. İlerleyen yaşlarına rağmen bekar kalanlar böye oluyorlar sanırım. Benim eniştemin teyzesi de evde biri hapşırsa hemen çatalını kaşığını ayırır. Ne kıymetli canı var bunların:))
Ben merak ettim acaba aynı şey senin başına gelse sana da mı yapacaklardı bunu?
Gerçekten garip davranıyorlar.
Yalnız kalma konusunda kendini alıştırmaya bak.
Onlarla aynı şehirde olmadığını varsay.
Çünkü hangi bir gün birisi başını bekleyecek?
Hem merak etme yalnız değilsin bebeğin senin can yoldaşın :)
merak etme canım burdayız , gerekirse sabahlarızdaama senin dinlenmen gerek yorma kendini hadi bi çay koy gel uykun yoksa:)
canım benim canını sıkma kendi ailen bile olsa kimse dörtdörtlük değil işte bi eşin var bi yavrun aslında insanın mutlu olmasının yolu değiştiremeyeceği şeylere üzülmeyi bırakmasıyla mümkünmüş ama işte biz insanoğluyuz hele hele biz kadınlar herşeyi ince düşünüyoruz beynimiz bi süzgeç gibi herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz.oturup konuştunmu annenlerle hiç canını sıkan konuları eşinle ilgili onların davranışları bir dakika sonramız bile belli değil hayatta hiçbirşeyin garantisi yok Allah korusun ölümcül hastalıklara yakalanıp daha kötü durumlara düşebiliriz yada biz hepatit taşıyıcısı olsak ne yapardık diye empati kurarak yaklaşılabilinir
hadi konu açalım :) ımm mesela bize doğum hikayeni anlatsana :) ben çok severim o heycanı dinlemeyisibelimmmmm teşekkür ederim ama hepinizin işi gücü vardır benimle birlikte sizde uykusuz kalmayın ben mümkünü yok uyuyamam bari siz dinlenin
sibelimmmmm teşekkür ederim ama hepinizin işi gücü vardır benimle birlikte sizde uykusuz kalmayın ben mümkünü yok uyuyamam bari siz dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?