Ailem evlenmeme karşı geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendirmeye meraklı değiller zaten. Sadece saygı duyuyorlar ve beni de ablaları olarak görüyorlar. Her zamanda yanlarındayım. Körü körşne de değil bu arada. Sizin yazdığınız çoğu şeyi erkek arkadaşım da söylüyor bana. Ailemin ne sebeple kabul etmeyeceğini, benim ondan kaç adım önde olduğumu.. benim daha iyilere layık olduğumu. Bugün ayrılsam elbette üzülür ama ısrarcı olmaz benim mutluluğum için.

Cumleyi toparlayamadim bi turlu, anne denen kara melek kizlarini, sevgililerinin cinsel organini gorup gormedigini sormus ya hani, bunu size kim anlatti?

Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış.
Şunların yalan olduğuna neredeyse eminim hem 40 ında hem peşinde 2 çocuk üstüne şiddet faili daha beter bi koca adayı bulamadınız herhalde ailen haklı

Şayet gerçekse de bu olayın size anlatılması çok çirkin değil mi sizce de. Ne işiniz var bu kadar çirkin bir ortamda ?

34 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Bu hayatı mı istiyorsunuz ?

Cumleyi toparlayamadim bi turlu, anne denen kara melek kizlarini, sevgililerinin cinsel organini gorup gormedigini sormus ya hani, bunu size kim anlatti?
Kızı tam olarak yanımda annesiyle konuştuktan sonra onunla erkek arkadaşının fotoğrafını paylaşmak istedi. Telefonu kapatıp mesajlaşmaya başlayınca verdiği ilk tepki de bu oldu.

Kızı tam olarak yanımda annesiyle konuştuktan sonra onunla erkek arkadaşının fotoğrafını paylaşmak istedi. Telefonu kapatıp mesajlaşmaya başlayınca verdiği ilk tepki de bu oldu.
Bu kadin sizin iliskinize taş koymuyor mu peki?

3 ay oldu öğreneli ama sadece kızının doğumgününde yer yerinden oynayacak bekleyin falan yazmış. Ama bir şey olmadı arayıp kutlamadı bile.

3 ay oldu öğreneli ama sadece kızının doğumgününde yer yerinden oynayacak bekleyin falan yazmış. Ama bir şey olmadı arayıp kutlamadı bile.
Cennet mahallesine gelin gitmek uzeresiniz, bari ne var ne yok butun korunma yöntemlerini uygulayında bosanirken bu adamla baginiz kalmasin.

Bilerek sinirlendir kavga çıkart tepkisini gör. Ben inanmıyorum adama

Ne tuhaf ve rahatsız edici bir aile Yetişkin kızlar gelip babasının yeni sevgilisine annesiyle arasında geçen cinsel muhabbeti mi anlattı? Çingene mi bunlar?

3 yıl tanışmak için makul bir süre..34 yaşında hayatı bilen bir kadınsınız..2 çocuklu kadınların evlenmesi normal de bu adama neden bu kadar tepkililer anlamadım,34 yaşındaki bir kadının 43 yaşındaki adamla olması nesi tuhaf ..ama ilişkilerde bir denge olmalı..onu 2 çocuğuyla kabul edecekseniz size rahat ve güzel bir hayat verebilmeli..bir güvenceniz olmalı..hem çocuklu alacaksınız,hem çulsuz olacak bu olmaz..çocuklarına halen bakıyor mu,meslekleri var mı ?bunlar da çok önemli ..ilerde sizin başınız ağrır

Bence kaçıp evlenin. Sizi dövmez eminim. Siz evine bağlı, eşine bağlı bir kadın olacaksınız sonuçta. Dayağı hak edecek bir şey yapmayacaksınız ki değil mi?

"Sen diğer kadınlar gibi değilsin, sen öncekiler gibi değilsin, sen şöyle değilsin böyle değilsin" yalanını yiyen, sonra da kendisini dünyanın en makbul, en namuslu, en evin hanımı yapılacak kadını zannedip saçma sapan tiplerin peşinde paspas olan 20lik genç kızlar var ama 30unu geçmiş bir kadının kadın döven bir adamın kendisini dövmeyeceğini sanmasını hayretle okudum.
Hiçbir şeyden, hiçbir haberden, hatta direkt adamın kendi itirafından ders almamayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Evlenip görün yani ne diyelim...

Adamı. Mümkünse bekar biriyle evlenmem uygun onlar için. Ya da evlenip ayrılmış ama aynı yaşlarda çocuksuz biri olmalı
Aileniz çok haklı. Çocuklu biri ile evlenmek çok büyük bir sorumluluk. Belki birkaç sene sonra çocuklar babalarıyla yaşamak isteyecekler ergenlik döneminde mesela. Siz her olasılığı düşünmeniz lazım. Ayrıca şiddet uygulamış eski eşine, aldatma da iftira olabilir. Boşanma aşamasında ne iftiralar atıyorlar. Arada yaş farkı da var.

Hangimiz aldatılsak siddet uygulamayiz ???
Ben heralde elimde silah olsa sıkarım topuğuna bıçak olsa sallarım ölümcül olmayacak yerlerine pipisini kesesim gelir

Yani aldatılma gerçekse tabi

Neden ailenin bu kadar ısrarla ve seni silecek kadar istemedigini anlamadım ben

Teşekkürler değerli yorumunuz için

İftira değil. Konu bu da değil aslında. Yal farkı ve çocuklar da değil. Kendim çözsem daha sağlıklı olacak. Teşekkür ederim.

Dalga geçiyorsunuz ama yine de teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…