Ailem evlenmeme karşı geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddete tepkililer. Haklılar da ancak 3 yıllık ilişkimde beni üzecek herhangi bir tavrı olmadı. Üstelik zorluklar da yaşadık ama beraber konularak çözdük her şeyi. O yıllarca evli kalmış ama aslında hiç aile hayatı yaşamamış, sevgi görmemiş, çocuklarına annelik de etmiş bi baba. hala beraberler çocuklar şu an 20 li yaşlarda ikisi de çalışıyor. Kimse böyle bir hayat hayal etmez elbette ama diyorum ya yaşanacak bir şey varsa zaten önüne geçilmiyor. Ben sadece güzel olsun güzellikle olsun istiyorum. Bu da salaklık ve şiddet yanlısı olarak algılanıyor. Ne diyeyim ki. Yargılayın bi siz kalmıştınız zaten.
Boşuna yardım istemişim ben.

Yok ben ciddiyim yaparım. Herkes sana muhalif olunca sen dalga sandın galiba
O zaman cevap vereyim. Ailem korkuyor doğal olarak. Bir kere mutsuz oldun bir daha olma diye aslında buradaki herkesle aynı bakıyorlar olaya. Ama onlar bu kadar detay bilmiyorlar. Çünkü oturup beni dinlemediler bile. Babamla konuşmak istediğimde kriz geçirdi ayıldı bayıldı kesti ve attı. Onlara göre ben kötü bi evlat, onlar için imtihanım.. Ben babamın beni dinlemesini, üzüleceksem bana bunu sakin ve güzellikle anlatmasını ve yanındayım demesini isterdim. Sonuçta ilk evliliğimde de boşanmak için bi adım atmadım ama ummadığım şeyleri yaşadım. İyi dedikleri bana hayatı cehennem etmişken bende anlamıyorum açıkçası bu yargıları.
Sırf dulum diye yaşadığım yargıları. Şu an sizin yargıladığınız adam gibi misal veriyorum bende bekar biriyle evlensem böyle karşı çıkılır işte. Ama neden ? Asla anlamayacağım

Karısı aldatmış, o da dövmüş öyle mi, kıyamam

Aldatılmış bir adam kimseye kolay kolay guvenmez paronayak derecesinde takıntılidir sizede sonsuz güvenmez herşeyiniz kısıtlanır nereye gittiğiniz kimle konuştuğunuz hele bir kavgada sesiniz çıksn sen beni aldatıyorsun der nerden biliyorz burada çoğu konularda var eski esi aldatıp yenj eşine hayatı Zindan eden eş/sevgili konuları dolu acip okuyun

ya bunlara nasıl inanabildiniz? sevgi görmemişmiş aile hayatı yaşamamışmış!! iki çocuk nasıl olmuş o zaman. çok ciddi manipüle ediliyorsunuz. aileniz sizi uyarmaya çalışıyor ama sizin aşktan gözünüze perde inmiş. eski eşini kötüleyen erkekten HAYIR GELMEZ. adam şiddet uygulamış, onda bile adamı aklamışsınız kafanızda. ateşe yürüyorsunuz hanımefendi. kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu sahiden... her şey iyilik güzellikle olur siz böyle kendi ateşinize odun taşımaya devam edin. dilerim gözünüz açılır...

Malesef burada akılda yargıda dağıtan çok
Öncelikle yaşınız genç, insanlar neredeyse bu yaşta ilk evliliğini yapıyor.
Yani bu adama kalmadınız demek istiyorum

Birinsanın içinde şiddet eylemi var ise kim olursa olsun, ne olursa olsun vardır.
Yani aynısını yaşayabilirsiniz.

Hiç çocuğunuz yok adamın iki çocuğuna annelik yapacaksınız ağzınızı bile açamazsınız çünkü üvey annesiniz işte o zaman size eşiniz ve ailesi tarafından bol bol yargıda duyarsınız farklı şeylerde yaşarsınız.

Sizde çocuk yapmak isteyeceksiniz herşeyi başkalarıyla paylaşmak zorunda kalacaksınız.

Doğurduğunuz belki bir çok şeyde geri planda kalacak.
Çünkü diğer çocuklar annesiz hep öncelikli onlar olacak, hadi diyelim çocuklar annelerinde kalacak.
Tüm paranızı aman birşeyden eksik kalmasınlar diye oraya yağdıracaksınız.

Kendinize değer biçtiğiniz layık gördüğünüz hayat bu mu?

Ailenizi dinleyin, vazgeçin. Çok üzülürsünüz.

siz size zor zamanlarda uzatılan dalın sağlam olduğunu düşünüyorsunuz ama sanmıyorum çok iyi bir adam olsaydı eşini darp etmezdi 3 yıl dövmemiş olması hiç yapmayacağı anlamına gelmiyor ve aldatıldığı ne malum? Belki dövdüğü için kendine kılıf uyduruyorda olabilir. 2 tane çoçuğu var, dadı da arıyor olabilir sizde çoçuk yok birlikte olmanız için bi tane geçerli sebep yok öpüyorum ailenizin ellerinden kimse bile isteye evladını kör kuyuya atmaz

Aldatmış yada aldatılmış yeni ilişkinizde sizin onu anlayabilmeniz için bir sebep olmamalı bence.
Sizin direkt gözünüze çarpan kısmı kadını dövebilmiş kısmı olmalı.
Bizlerde aldatılıyoruz ama kimseyi dövmüyoruz değil mi?
Şiddet farklı şey aldatılmış olmak farklı şeyler.
Bu ikisini bir araya getirip kendini çok masum gösteren kişiler bana hep çok tehlikeli gelir.
Aldatıldım dövdüm, yemek yapmıyodu o yüzden dövdüm, su istedim getirmedi bende dövdüm bunların hepsi aynı şeyler bana göre.

Daha anlattığım şeyi anlamamışsınız ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…